Postuar më parë nga fisniku-student
Nuk ma mbushe mendjen per aq sa ke shkruar me lart .
Fisnik ! Materializmi si koncept i referohet , preokupimit tė thjeshtė pėr botėn materiale . Vete nga fjala kuptohet qe materializmi ; eshte dicka perfitimi , dmth per te materializuar dicka .Ne jetojme ne një bote që eshte e rrethuar dhe e perbere nga materia. Materializmi ne shume raste ka çuar njerëzimin në degjenerim dhe mjerim te madh. Materia = Egzisence Edhe une , por mos harro se dhe ti je nje materialist , sepse erdhem ketu ne emigracion per te perfituar per nje jete me te mire . dmth per nje ekzistence ! Materializimi ka per te ekzistuar aq sa ka per te ekzistuar bota njerzore .
E megjithese nuk kam kuptuar asngje nga kjo pergjigje me lart , po te bej une nje pyetje thjesht .Postuar më parë nga fisniku-student
A nuk do te ishe ti i kenaqur shpirterisht ne se shefi jot do ta shtonte dhe ta bente ty oren e punes nga 15 Euro ne 20 Euro ? Une mendoj se do te kenaqeshe sepse sot behet lufte per ekzistence , dhe se materializimi = Ekzistence . dmth ne kete rast ti dole nje materialist .
Qashtu sic ka thene Brari![]()
Krijoni Kontakt