ME duhet serial number per "Alfa kontabilitet" nuk eshte gje qe gjindet ne te shumtat site hack dhe crack eshte program shqiptar nga IMB dhe kete mund ta gjeje ndonje ekonomist qe punon me kete program une kam setupin por nuk kam serial.
ME duhet serial number per "Alfa kontabilitet" nuk eshte gje qe gjindet ne te shumtat site hack dhe crack eshte program shqiptar nga IMB dhe kete mund ta gjeje ndonje ekonomist qe punon me kete program une kam setupin por nuk kam serial.
bjeri murit me koke deri sa te dalesh nga ana tjeter
si eshte emri titulli i programit
alfa kontabilitet apo alpha contabilitet
a ka ndonje numer versioni pas titullit psh 1
ku eshte prodhuar si disk ne usa,?gjermani?
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
kush mund te futi diku kete programin alfa kontabilitet qe te mudemi ta downloadojme.
e kam degjuar si emer te lakohet neper internet ne faqet shqiptare, por akoma nuk e kam pare diku.
T'i hidhnim nji sy te pakten.
Cheers,
Oni
Eshte program qe nevjitet vetem kontabilisteve. Pastaj po ta kesh aq me qef dhe nuk e gejn dot hidh ndo1 lek.
bjeri murit me koke deri sa te dalesh nga ana tjeter
Pershendetje per te gjith juve kishe nje kerkes nga ju ose si tju them kerkoj nje ndihm jam ne hall me duhet alfa shop ose alfa kontabilitetin dyjat jan programe qe nuk mund te gjinden askund nese me ndihmon dikush ti gjej keto dy programe pra ju pres do ta kisha qmuar shum lart ate ndihm sado pak te vogel nga ju flm pres pergjigjejet nga ju
Shokt e mir ne Dit te veshtira
Armendii
pyet njehere ne kete adrese
afazliu@hotmail.com
ka mundsi qe programet te jene bere ne kosove
mbase te japin ndonje adrese ku ta shkarkosh
Pyet njehere edhe tek kjo adresa thone qe japin programe shqip
falas
http://www.albcenter.net/download.htm
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Programet nuk jane bere ne Kosove por ne shqiperi nga IMB(Instituti i Modulimeve ne Biznes)
Programi "Kontabiliteti Alpha" ka kete pershkrim:
program kompjuteri pėr menaxhimin financiar e kontabėl tė dokumentacionit bazė e justifikues tė njė shoqėrie private apo enti publik. Pėrdoret nė rreth 2000 shoqėri: tė vogla e tė mėdha, prodhuese, tregtare, ndėrtimi, institucione publike, etj.. Nė tri gjuhė: Shqip, Anglisht, Italisht. dhe me duket kushton 300$
per me shume shikoni http://www.imb.com.al
Falemenderit djema shum per keto informacjone mirpo mu me vyn shum shpejt keto dy programe bile alfa shop me vyn brenda kesaj javes edhe eshte e pa mundur me kontaktu me keta programerat qe kan ber kete program dhe per ate po kerkoj ndihm nga ju mos rasisht e ka dikush ket program kete po e kerkoj prej jush flm
Se thuhet Kot Shokt e mir ne Dit te veshtira
ArMMenDii
Armend,
Programet qė kėrkon janė bėrė me mundim, pėr mė shumė janė Shqiptare dhe nqs ti do ti pėrdorėsh rregullisht duhet ti blesh ato si gjithė tė tjerėt. Kontakto institutin dhe pyete pėr ndonjė ulje ose ndonjė version mė tė lirė tė programeve.
Programet tė duhen me ngut vetėm kur kėrkon ti shesėsh ato.
Edi
Mirdita!
Ju lutem, kush mundet te me ndihmoje per nje program financiar qe eshte perkthyer ne shqip. Me duket se eshte Alfa kontabe. Nuk jam i sigurte se nuk jam ekonomist, por e dua per vellain tim.
Cdo ndihme sado e vogel, eshte shume e mirpritur.
Shume faleminderit.
Krijoni Kontakt