Postuar mė parė nga Ingenuous
Pse nje djal qe ka qenne avanturist do me u martu me nje te virgjer....nuk i do ato qe i ka pasur....por dike tjeter.....pse?
Postuar mė parė nga Ingenuous
Pse nje djal qe ka qenne avanturist do me u martu me nje te virgjer....nuk i do ato qe i ka pasur....por dike tjeter.....pse?
Ata meshkuj te ashtuquajtur ''rrota'' sipas teje tradhetojne,sepse jane te dobet ne karakter,por nuk eshte e thene qe femrat e tyre qe kane ne krah,te vdesin gjithnje per ta,ne mos njehere njehere tradhetia do te zbulohet,dhe ka raste qe paguhet ne te njeten forme na ana e gruas.E them kete sepse kam parasysh faktin qe:burri dhe gruaja kane te drejta te barabartaPostuar mė parė nga Genesis
Persa i perket te shtypures se kokes,kete mund t'a beje fare lehte nje mashkull ''arrogant'' kundrejt nje femre te ndrydhur dhe naive,por jo ndaj cdo femre qe ka vlera te verteta edhe pse ndoshta me nje te kaluar ne vetvete.Une nuk mendoj qe femra duhet te vleresohet nga e kaluara,ka menyra te tjera per t'a njohur gjykuar dhe vleresuar femren,aq me teper qe sot nuk jetojme me ne kohen e ''NUIT''
ku cdo gje shihej dhe gjykohej ndryshe.Dhe mbi te gjitha kur takon dashurine e vertete ne jete,ajo i injoron te gjitha madje edhe te kaluaren
![]()
Ehhhhhhhh
Sa kollaj eshte te flasesh per te tilla gjera por kur te ndodhin personalisht nuk i dihet si vepron
Per mendimin tim cdo gje varet nga ndjenjat
nqs jane te forta (e dashuron shume personin) fal cdo gje por
nqs jane te zbehta, keto ndjenja, nuk i fal asgje sepse je i bindur se DICKA me mire do te gjesh
Nje X person qe njoh mire ishte shume fanatik dhe thosh se nuk do ta pranonte kurre nje femer qe kishte pasur te dashur me pare POOOOOOOR
kur erdhi puna, ra ne dashuri me nje vajze e cila kishte pasur te tjere para tij
Ne fillim ai nuk mendonte per ta vazhduar gjate lidhjen me te por mbasi kishte kaluar rreth 1 vit lidhje me te ai u fejuaaaaaa
NJERZIT NDRYSHOJNE MENDIM
ME MIRE NJE VEZE SOT
SE NJE PULE NESER
Ore mashkullit si dhe femres ( ne nje shoqeri te shendoshe jo si kjo jona mashkulli dhe femrasi figura jane njesoj po ashtu dhe veprimet e tyre...dhe un keshtu dua dhe e shof. secili ben ate qe ndjen me te mire per veten e tij pa komplekse se dikush do e gjykoje per ate qe ai ben) mund ti falen...por pyetja eshte : A ja fal dot vetes mashkulli/femra aventurat?Postuar mė parė nga Ingenuous
Postuar mė parė nga pllugu
Une do te thoja qe kjo s'eshTe aspak e vertet qe ne femrat na pelqejne cunat(dallaverxhi, kriminel masakrues, pirat, plaēkitės etj)ky eshte thjesht opinioni i cunave.E verteta qendron qe ju cunat jeni me te vertet dallaverxhi dhe ka fakte,kure filloni te dilni me nje femer jeni me te miret me te sinqertet te dashuruar sa ska ku te veje me.Sa shikoni qe femrat bien ne gracken tuaj cfare beni nxirni ne pah instiktet tuaja kafsherore dhe pastaje eshte faji jone qe na pelqejne keta lloje meshkujsh.Jo i dashure ju durojme nga halli se ju duam edhe pse sarijme te kuptojme perse,sepse femrat ne pergjithesi kure dashurojne dashurojne me te vertet(ka dhe nga ato femra qe tallen me cunat por kjo eshte dicka tjeter).Une do ta mbyllja duke thene qe nese te gjitha femrat dhe cunat do te ishim gjithmon vetevetja ndoshta keto gjera sdo te ndodhnin apo jo?Te dashurosh do te thote te jetosh dhe jo te luash me ndjenjat e tjetrit sikure te ishin loder.
ne bisede e siper me nje shokun tim , i tregova per nje goce qe kisha njohur dikur ,dhe u interesua kaq shume saqe me deghoi me vemendje.Postuar mė parė nga Ingenuous
kjo goca kish qene e fejuar dikur dhe per arsye qe une nuk i di mire ish ndare nga i fejuari dhe per ate kish qene e veshtire per ta perballuar kete deshtim ne jete , per faktin se kishte presione nga ana familjare dhe shoqerore per shkak te mentalitetit te dobet qe mbizoteron ne vendet e thella ne shqiperi .
dhe vete goces i eshte dashur te kaloje mjaft stres dhe depresion nga ky deshtim ku dhe mori terapi te posacme nga doktori perkates.
pas disa vitesh une njihem me kete gocen dhe menjehere vura re nje vajze te mire dhe te vuajtur dhe se kishte nevoje per dike qe ta vleresonte dhe ta donte .
une nuk e dashurova por thjesht doja ta beja te ndihej mire dhe mendova se vertet e bera te ndihej e plotesuar dhe e dashuruar dhe jam i bindur qe ajo u dashurua me mua , por ishte mjaft e zgjuar dhe pa shume shpejt qellimet e mia jo serioze per ate , dhe pavaresisht se me dashuronte , ajo nuk u thye dhe qendroi besnike ndaj vetes se saj ,dhe me kerkoi te isha i sinqerte me ate dhe se , nese vertet do e dashuroja , atere do e martoja ate dhe se do mund te ishim te lumtur se bashku ,
por une nuk e doja nje gje te tille dhe doja te shkoja me ate pa i dhene nje premtim te tille , por nuk ia dola mbane dhe qe atere ajo u largua nga mua.
pasi ia tregova kete historine atij shokut ,ai u interesua kaq shume saqe me kerkoi ta njihja me ate gocen dhe se pasi ta njihte mire do mund te kishte qellime serioze me ate gocen duke aritur edhe ne maretese ,
i beri shume pershtypje te mira serioziteti dhe besnikeria ndaj vetes te asaj goces dhe nuk i prishte puyne e kaluara e saj dhe fakti qe ajo kish qene e fejuar dikur .
dua te theksoj si perfundim qe ka djem qe u intereson e kaluara e nje goce qe duan te jete ose e dashura ose edhe gruaja e tyre e ardhshme ,
por ka edhe nga ata djem qe nuk u intereson shume e kaluara dhe shikojne vetem vajzen me karakterin dhe ghithcka ajo ka dhe ploteson ate si femer .
Mashkullit i falet, ndersa femres jo! Ashtu thote KANUNI I LEKE DUKAGJINIT!![]()
Punėn e sotme mos e lėr pėr nesėr...shtyje sa tė mundesh...
[QUOTE=Adriano-10]Mashkullit i falet, ndersa femres jo! Ashtu thote KANUNI I LEKE DUKAGJINIT![/QUOTE
Jo ore pse u liruan depot ketu,mashkujve i falet dhe femrave jo ,je ne vete ti vella.Doja te te citoja nje shkrim nga shekspiri per femren ndoshta keshtu arine te kuptosh.
La donna usci dalle costole dell'uomo non dai fianchi, per essere calpestata,ne dalla testa per essere superiore.Ne dal lato per essere uguale,ma sotto il bracio per essere protetta e accanto al cure per essere amata.Eshte ne italisht sepse ne shqip ska dhe shume kuptim,kure ta lexosh dhe po arite ta kuptosh mund te kthesh dhe pergjigje.Me respekt ANISA
Jungu e shpjegon qe brenda vetes jemi i kunderti i cfare paraqesim. Nje vajze shume delikate, ka brenda saj mashkullin garip... lol. E mashkulli garip vajzen e bukur, femerore, delikaten, te emblen, te perkushtuaren. Nje vajze si cunak, pelqehet nga djem me te bute si natyre... e asaj i pelqejne te tille, po ashtu. Femra me e dhene pas moralit e fese e kishes e familjes vete e merr njeriun me bloze qe mund te gjeje, ndo nje drogaxhi a ku i dihet. Te kundertet terhiqen... si magnetet. Gjejne dicka te veten tek personi tjeter.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
thenje:;
"Nese don ta shikosh te ardhem e femres ,ateher hulumtoja te kaluaren"
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
Krijoni Kontakt