Postuar më parë nga Kinezja
Po pse iku cfare ndodhi
Ca eshte ky burg kshu,ku do e bajne kete burgun,ne cfare vendi.
Pastaj duhet edhe nje Avokat I Dashurise,sic eshte Avokati I Popullit![]()
Postuar më parë nga Kinezja
Po pse iku cfare ndodhi
Ca eshte ky burg kshu,ku do e bajne kete burgun,ne cfare vendi.
Pastaj duhet edhe nje Avokat I Dashurise,sic eshte Avokati I Popullit![]()
Postuar më parë nga Akili-A
Plotesisht dakort me ty...
Edhe kur merr fund nje relacion nuk mund tja duam te keqen tjetrit pikerisht per faktin se kemi kaluar dicka te bukur me te dikur,sepse i kemi dhene gjithcka dhe na ka dhene nje gje te tille.
Kur do vertet nuk mund te kerkosh vuajtjen e tjetrit,do te ishte nje padrejtesi ndaj tij edhe nje egoizem ndaj vetes!!
Jo nuk mund te urrejme dike qe kemi dashur aq shume ,mendoj qe nuk eshte e nevojshme.
Jeta ka zhgenjimet e veta dhe kurre nuk duhet te behemi pishman per nje te kaluar sado e hidhur qofte.
Edhe hasmin vete nuk mund ta shohesh te mbyllur jo me ate qe ke pasur dikur ne zemer.
Po te ishte qe te gjithe te hakmerreshim dhe te tjeret te benin burg do te thote qe te gjithe te kalonim neper burgje,,,sepse fundi fundit te gjithe bejme keq.
"Carpe Diem"
Mos mu merr me kineza,sa here te kam thenePostuar më parë nga PINK
Hajdutet ne litar![]()
c'me nxorre mallin e Xhaxhait, VeritPostuar më parë nga SnoW~DroP
![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Bravo kjo eshte nje pergjigje e bukur.Postuar më parë nga Anisela
ja dhe nje gje qe me pelqeu !SHUME E LEHT TE FLASESH VERTET !!!Postuar më parë nga Baptist
iku me vetmin dhe jo me tjeter ,ska vjedhje ketu e as burg !!
Une e kisha fjalen per me lehte thuhet se c'behet/ ndonese jo per pjesen qe ke cituar. e kisha per pjesen kur i dashuri ta kete braktisur me dikend tjeter dhe si te luftohet ndjenja e braktisjes,
por jo per rastin kur ai iken per per shkak te ftohtesise dhe mungeses se dhashurise nga ana e saj. ti per se e kishe fjalen??
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
ty shendet te thuash , plac te duket !
per kete e kisha dhe une fjalen ,se njerzit kur ndahen ,nuk ndahen se vjedhin ndjenjat ,po ndahen se nuk kan rrugezgjidhje mirkuptimi dhe per me shume nuk duhen aq shume sa ta ruajne lidhjen.dhe secili merr denimin ne vetvete !ka denim me te keq se vetmija ?jo per mendimin tim !
cit ;ti per se e kishe fjalen ?
ju per se e kishit fjale ?do ishte me mire !
po ndonjeher gjuajtja me buk te dhemb me shume se ajo e gjuajtjes me gur !
GJITH TMIRAT !
Po kur nuk marrin...?
Po ata qe nuk marrin as aq sa meritojne nga kjo jete, po ata qe nuk marrin as gjysmen e asaj qe meritojne, apo asgje. U dashka te kete edhe prej atyre qe paskan lindur vetem per te dhene si puna e atij Gladiatorit ne film?
Ndryshuar për herë të fundit nga Baptist : 04-02-2007 më 13:15
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
ska vjedhje dhe as burgim po secili merr ate qe meriton ne jete .keq a mire ,ndarje apo zhgenjim jane gjera te pashmangshme ,sa do i fort te jesh .....
ndoshta ata qe smarrin apo sjapin do i marrin dy fish atje ku u ndje i lumtur nje si ky gladiatori !dhe ne fund mori vdekjen ne paqe,dhe ne dashuri ku besoi jetoi i lumtur !
Ndryshuar për herë të fundit nga alnosa : 04-02-2007 më 13:32
Krijoni Kontakt