Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 90
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Ky simbol eshte perdorur ne Egjiptin e lashte si simbol i pjellorise dhe jetes. Une nuk po them se Kisha Katolike nuk ka vjedhur nga paganizmi, por me pagane e manipulues se ju te Kulles se Rojes nuk ka. Ju bashke me mormonet jeni manipuluesit me te medhenje.

Kryqi ne krishterim vjen nga Kryqezimi i Jezusit dhe nuk ka te beje asgje me ate shenje pagane.

Injoranca vetem dem te sjell

Fole per Injorancėn ? Mendon ti kur Jezusi a.s. do te rikthehet do te jet krenar me ju qe e puthni nje kryq ne perkujtim te tij a.s. ? Mendoni qe do ti vie mir qe ju adhuroni vendin ku ai u kryqezua e nuk adhuroni Zotin e Jezusit a.s. ?

Ta miratoj kete : Injoranca vetem dem te sjell

ps: Ketu na deshmove per te metat e krishterizmit si fe e pa persosur. Te falemnderit.
    Feja eshte gjeja me e keqe qe i ka ndodhur njerezimit

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anėtarėsuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    ahahahah o njerz a pe shihni veten qysh po folni ne andrra kur tvjen jezusi a mendon kshtu a mendon ashtu ahahhaha kukuu njerz veq me pa ju veten prej pozicionit tem qysh une po ju shohh ishit knaqq tu kesh ahahahah
    We are all Aliens

Ja ku jam, mua mė dėrgo!
    Anėtarėsuar
    06-12-2008
    Postime
    275

Nuk ėshtė krishterimi, por ata qė e quajnė veten tė tillė

Citim Postuar mė parė nga Arpos Lexo Postimin
    Fole per Injorancėn ? Mendon ti kur Jezusi a.s. do te rikthehet do te jet krenar me ju qe e puthni nje kryq ne perkujtim te tij a.s. ? Mendoni qe do ti vie mir qe ju adhuroni vendin ku ai u kryqezua e nuk adhuroni Zotin e Jezusit a.s. ?

Ta miratoj kete : Injoranca vetem dem te sjell

ps: Ketu na deshmove per te metat e krishterizmit si fe e pa persosur. Te falemnderit.
    Nuk ėshtė krishterimi qė gėnjeu njerėzimin, as Krishti, por ata qė deshėn lavdi pėr vete. Pėrderisa Krishti ju iki nga duar njerėzve qė tė mos e bėnin mbret tė tyre, kėta mezi presin tė pėrfitojnė nga mundėsitė pėr tė sunduar mbi dikė. Madje me dhunė. Shumica e luftėrave botėrore qė janė bėrė, kanė pėrfshirė vende qė e quanin veten tė krishtere. Si ėshtė e mundur, kur Krishti tha "duaje armikun tėnd." dhe "duaje vėllanė tėnd". Ky ėshtė krishterimi i tyre. Kurrė mos qoftė!
    Sepse duke bėrė veprat e atit tė tyre qė qe kundėrshtar qė nga fillimi, kanė sjell sharje mbi emrin e Shenjtė tė Perėndisė dhe kanė vėnė nė kryq sėrish Krishtin e tij.

C0PT1C
    ... njerėzitė deshnė mė tepėrė errėsirėnė se dritėnė; sepse punėrat' e atyreve ishinė tė-liga.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    Coptik kurre mos e pac ti kishen pravosllave.. mos u mundo me rrena o tmerran..

i/e regjistruar Maska e Raim
    Anėtarėsuar
    09-11-2007
    Postime
    473
    kullerka+AliAliu+bageri+aureola+antiislamiku+heroi =1 neandretal

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    O hogje budallla po faleminerit o hajvan.
    Njerzit po duhen me pagu me mij euro pere me u reklamu, e tip o me reklamon pa asnje cent Faliminer Zotit qe paska ala ksi budalle.
    Njeri une po munona me kry shkolle, e me u ngrit a e ti ca po kryn.
    Hej kur te vdes une a mkish la hogjenica… u kuku mos u befte kurre se kudra me me preke jo..

i/e regjistruar Maska e Raim
    Anėtarėsuar
    09-11-2007
    Postime
    473
    Citim Postuar mė parė nga kullerkaa Lexo Postimin
    O hogje budallla po faleminerit o hajvan.
    Njerzit po duhen me pagu me mij euro pere me u reklamu, e tip o me reklamon pa asnje cent Faliminer Zotit qe paska ala ksi budalle.
    Njeri une po munona me kry shkolle, e me u ngrit a e ti ca po kryn.
    Hej kur te vdes une a mkish la hogjenica… u kuku mos u befte kurre se kudra me me preke jo..
    Hoxha e ka kry shkollen e po deshe edhe te meson me te ngrite, e kur te vdesish hoxha ta f... gishtin ne b....th e mbaron puna jote.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-03-2009
    Postime
    9
    Me vje shume keq se cfare shkrimesh po shohe ketu.
    Ju idiota me qene nuk I beni keto e jo me njerez, po nejse po shihet me se deri sa ishim pa ju mjkerre qelbunit ishim te rehatuar asnje problem nuk e kemi pas.
    Erdhet ju I futet shqipetaret mes vete me u grind.
    Shkoni bre njerez me mjekrra thejeni qafen prej nga keni ardhe, edhe atje merrni para, na leni neve te qete.

Ja ku jam, mua mė dėrgo!
    Anėtarėsuar
    06-12-2008
    Postime
    275
    Citim Postuar mė parė nga GjergjPresheva Lexo Postimin
    Coptik kurre mos e pac ti kishen pravosllave.. mos u mundo me rrena o tmerran..
    Me shkruaj prap kur te jesh esull se nuk kuptova gje nga kjo! Me fal.
    ... njerėzitė deshnė mė tepėrė errėsirėnė se dritėnė; sepse punėrat' e atyreve ishinė tė-liga.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-03-2009
    Postime
    34
    pravosllaven si e ke ti coptik, a je edhe ti islamik ap[o arnaut, a mundesh me tregu!
    Cka po ja djeg Gjergji!
    Nese doni edhe une ja djegi islamin, vetem tregoni!

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Poezitė e preferuara pėr fėmije ...
    Nga Agim Doēi nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 166
    Postimi i Fundit: 27-01-2022, 20:02
  2. Qengji i Kurbanit
    Nga Gregu nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 10-12-2008, 05:52
  3. Zog me dy koka
    Nga BOKE nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 22-09-2007, 13:24
  4. Vlorė, lind njė qengj me tri kėmbė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 19-12-2005, 04:24
  5. DOKTRINA - Kapitulli II. Simboli i Besimit
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 21-09-2004, 21:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •