pyetnem mu se une jam meraklia i femrave,Postuar mė parė nga Lioness
pyetnem mu se une jam meraklia i femrave,Postuar mė parė nga Lioness
o ti hapesi i temes!
e rregullove celularin ti? ajo ka rendesi. cfare halli ke ? pse jane keta djem profesioniste ne fushen e ndreqjes se celulareve? apo pse mbajne mjekrra te gjata apo te dyja bashke? cfare problemi ke ti ? keta djem jane vertet te zote ne ate qe merren. jane djem te cilet jo vetem ju bejne nder atyre si ti me celular te prish, por paguajne edhe tatitemet e taksat perkatese. pse pikerisht keta merren me kete pune? me sa duket nuk ka te tjere. end of story
RIPPR
Nga i gjithe postimi yt vetem pjesa me BoldPostuar mė parė nga Acid_Burn
ka lidhje me temen, per te tjerat je lodhur kot.
PRI-LTN,
s'e kam te qarte, cfar pyet?
cfar lidhje ka Allahu me celularet?
Po te tha ndonjeri prej tyre se ishte All-llahu?
Po ata qe ndertojne makina (vetura) e kane mjekkra... po u dashka te pyesim: Clidhje ka All-llahu dhe makina.
Apo cifutet qe jane me mjekrra dhe kane bizniset e tyre...serish duhet te pyesim: C'lidhje ka Allahu dhe biznesi???
Po sa shume pytje na nxorre mer PRI - LTN
respekte.
bajko
Me vjen keq mesa duket hapesi se temes nuk i eshte rregulluar celulari ose i eshte marre me shume leke qe e ka vene kete titull.
Megjithate bisnesi i celulareve nuk ka lidhje me mjekrrat por ka lidhje me vellazerine qe perdorin muslimanet me njeri tjeterin duke i ndihmuar.Meqe bisnesi i celulareve ishte fitim prures atehere dy muslimane merrnin cirak vellerzer muslimane nga vendet e tjera te shqiperise dhe keshtu ua mesonin rregullimin e celulareve.Biles ka pasur dhe prej Kosove dhe Maqedonie.Keshtu qe nuk e kuptoj pse ky shqetesim kaq i madh apo kane frike nga monopolizmi i "zejatarise" celulareve apo kane frike se muslimanet ia pergjojne telefonat.Sic shikohet koheve te fundit disave mendjeshkurter i ben shume pershtypje bizneset e muslimaneve si duket doktrina e nxitur nga mendjet per fobine ka bere efekt.
O njerez te besh biznes nuk eshte mekat mekat eshte te jetosh pa adhruar Zotin.
Takimi me Zotin eshte i rende per secilin prej nesh.Nje jete kemi pse , mos ia kushtojme Zotit dhe rregullave te tij ne mynyre qe te fitojme nje jete tjeter me te mire.
Liones mos te vij cudi ty se e dime qe nuk debilizohesh.
Late kokren e namit.Mundoheni te gjeni pa tjeter dicka te keta njerez te thjesht qe duan te sigurojne jeten si edhe ne te tjeret,duke punuar.
Wild and crazy can't be lazy
hahahaha... sa kom qesh me kete teme...Postuar mė parė nga PRI-LTN
Tashi, une mendoj se ata djemte qe duken ashtu si i ke pershkruar ti, s'do te thote qe bejne ndonje nderlidhje te Allahut me celularet ose dicka te tille. Ata mbase jane mjeshterr celularesh por ama kjo gje s'i pengon ne aparencen e tyre. Per shembull, une njoh nje person qe riparon celularet e qe i ka dhembet shume te medhej, por s'e nderlidh dot punen e stomatologjise me celularet ketu ... hehehehe
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Postuar mė parė nga forum126
Nje jete kemi, perse te mos ja kushtojme vetes sone??????
QE TE BEHEMI ME NJEREZ......
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
Akili...
Kur njeriu jeton ne baze te rregullave etike dhe morale, njekohesisht, ia kushton jeten vetes dhe Zotit,ku gjithmone, interesi primar eshte vetja: Te jesh i respektuar dhe te respektosh... te kesh nje jete te mire ne kete dhe boten tjeter (kush e beson dihet).
respekt
bajko
Postuar mė parė nga fisniku-student
por edi ti sa per informim e vetmja gje qe e dallon ne menyre konkrete mashkkullin prej femre eshte mjekrra .keshtu qe ata kan gjet formullen se si tedallojne prej femrave ,nje gje te till te tjret nuk ed in.
Domethene sipas ketyre dy postimeve te tua i bie te kuptojme se myslimanet e rrisin mjekren te kuptohen se nuk jane meshkuj qe kane bere operacione plastike?Postuar mė parė nga fisniku-student
Edhe nje pyetje tjeter, ato femra qe kane ca qime ne mjeker, ca i quan ti, meqe me sa duket te paturit e mjekres domethene se je mashkull? Na cuditet fare ju muxhahidinet, deri tani kam kujtuar se lloji i seksit kuptohej nga organet gjenitale, por me sa duket qenkam gabuar, ketej e tutje do filloj ti shof rrobt nga mjekra sa lesh kane. Po ta rruajne mjekren keta mjeker-cjeprit kthehen ne femra keshtu??
Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.
Krijoni Kontakt