Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 29
    i/e regjistruar Maska e crudelia
    Anëtarësuar
    02-11-2006
    Postime
    123

Si jeni përgatitur për TOEFL (iBT) ?????

Une e kam dhene njehere toeflin kur isha ne Shqiperi dhe kam bere nje kurs te London Language Centre per tre muaj. Provimi ishte paper based. Por tani ne Mars me duhet te jap nje ketu ku jam (ne kanada) dhe kursi kushton rreth $1000 per 20 ore. Eshte shume i shtrenjte per mendimin tim dhe nuk ja vlen. Megjithate do te doja te lexoja komentet tuaja ne menyre qe te zgjedh menyren me te pershtatshme per tu pregatitur. Mbase kursi eshte menyra me e mire nuk i dihet. Une kam menduar te marr librin, te shkarkoj ca programe me bittorrent per te praktikuar dhe te mesoj te shkruaj ese shume mire per nje muaj. Megjithate do i mireprisja komentet qe do benit dhe them se do jene shume me vlere sepse nuk e kam idene se cila eshte menyra me e mire per te marre nje rezultat te pranueshem.
    Ju faleminderit shume paraprakisht dhe ju lutem mos hezitoni te shkruani.
    "bukuria perfekte eshte mjeti me i mire per te percmuar te miren perfekte" Konfuci

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anëtarësuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    Degjo shko ne ndonje library qe ka libra qe te msojne si me msu per toefl.
    Edhe lexoje vet edhe shko jepe seshte e veshtire aspak.
    Ktu jane ca library quhen barn and nobbles mduket edhe aty e mora i cop liber un e lexova nja i dite edhe e dhashe.
    Uroj ta marresh good luck.

Anëtarësuar
    02-11-2006
    Postime
    123
    Te blej noj liber ne biblioteke. Po sikur ta blej librin nga int??? Ate te toeflit nuk eshte njelloj? pastaj jepet me kompiuter dhe me kane thene qe eshte "way too difficult". Une nuk jam as ne ESL sepse jam shume mire ne anglisht. Dhe po habitem pse te jete e veshtire per mua. M a kane bere gogol.
    "bukuria perfekte eshte mjeti me i mire per te percmuar te miren perfekte" Konfuci

Anëtarësuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    lewri mo cka thone vec beje ate essay shpejt duhet te kesh krijimtari qe te besh essay shpejt.
    Leri cka htone robt sejcili eshte nryshe edhe noshta dikujt i duket gogol. trust me nqs je mire ne english e ke meze. Shko ne bibloteke aty mo as mos e blej vec lexoje edhe shendet.

Anëtarësuar
    02-11-2006
    Postime
    123
    Ok flm shume. Te pakten me hoqe friken.

Anëtarësuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    ska gje te uroj fat .

Anëtarësuar
    02-11-2006
    Postime
    123
    tnx

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    crudelia nuk eshte shume i veshtir !!nqs ti ke bere edhe esencial ne shqiperi e ke shume te lehte .une personalisht kurs bera ketu ne usa dhe kur dhash testin mu duk fare i leht >>>une te sygjeroi kursin intensiv e di qe eshte i shtrenjte po te duhet !!!

good luck

Anëtarësuar
    02-11-2006
    Postime
    123
    Tnx alonsa. Por une porosita librin dhe me sa pashe veten aty isha sh mire. them te bej dhe nja dy sample ne pc dhe do jem ok. Suksese veres sime edhe nga une pra

i/e regjistruar Maska e saimiri-uk
    Anëtarësuar
    13-01-2003
    Vendndodhja
    All over Albania
    Postime
    252
    Si jeni përgatitur për TOEFL (iBT) ?????
    Kete kurs e kam bere ne 1999 ne UK dhe me sa kujtoj duhet te zgjedhesh nje teme per te folur. Une pata nje liber rreth bleteve dhe me te vertete me mahnit puna e tyre dhe ne provim fola per to. Nuk me kujtohet sistemi vleresues por me duket se mora "Merit" rreth 86% dhe me pas e hodha certefikaten diku qe kam harruar se ku!
    Best of luck.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 22-05-2013, 16:04
  2. Blushi ne ethe per te pergatitur nje 97 te re.
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 16-12-2005, 02:50
  3. PS: Qeveria s’eshte pergatitur per te perballuar emergjencat civile
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-12-2005, 03:44
  4. LDK-ja nën terrorin e pol-potistave
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 07-01-2004, 14:00
  5. Pershkrimi i parajses ne Kuran
    Nga deshmuesi në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 07-07-2003, 15:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •