Dy Zemra Qe Duhen Zbuten![]()
Dy Zemra Qe Duhen Zbuten![]()
Njeriu Qe Nuk Din Te Dashuroj
Ai Njeri Nuk Din Te Jetoj
dashurie per ju cunat eshte si nje fush me bar ku kullot nje lop e nje gomar
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Ne jeten time dua te jesh vetem ti,
ne jeten tende mos dashuro tjeter njeri,
ne zemren time vetem ty do te dua,
ne zemren tende me mbaj vetem mua.
kenge
E foort:
Ti zemer je dicka exelent,
je dicka shum e trent,
e fort si cement,
me mend shum inteligjent,
je shum serioze,
por pak gjeloze,
é bukur si miss botnore,
ftyren si lule bore,
kisha pas qef met pas dashnore,
me hec bashk dor per dore,
po e shoh qe u dashurove,
ohh puthem njehere se m'tranove
O thekthi, na li rradhe dhe ne te tjereve se vehte e shkrive talentin.Postuar më parë nga thekthi
![]()
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
O vdeksha une qe je bere romantik i madh ti.Postuar më parë nga Dj-GabrieL
lexo Poradecin si pergjigje te ketyre qe ke shkruar.
Q’aherë qamë plot me mall
Atë vështrimin e kaluar,
Ku shtrohet vala përmi zall
E fryn një këng’ e pakuptuar.
Se kish kuptim që s’i kish kuptim,
Kuptim’i fellë-i mallit t’onë;
Se malli jon’ish zotërim,
Qe robëron përgjithëmonë;
Se s’dashuronja-as un’ as ti,
Po dashuronte dashurija:
Një dashuri – një fshehtësi
M’e fshehur sesa fshehtësija.
Dhe kur te jem nen toke
Qe vdiqa ti mos thuaj
Me shkruaj dhe nen toke
Se une do te te shkruaj...
Dedikuar ty:
Puthja në dorë ? Respekt,
Puthja në ballë ? Dashuri i përjetshme
Puthja në buzë ? Dashuri,
Puthja në sy të mby llur ? Dashuri e zjarrt,
Puthja në supe ? Emocionim,
Puthja në faqe ? Shoqeri,
Nese vajza ia mëshon djalit ? Ai ka të drejt që ta puthë,
Pickim ? Deshiroj që të të them diçka,
Kërsitja e gishtrinjeve ? Jam në disponim,
nese ta zgjat dorën më parë ? Shpreh dashuri,
Kollitja ? Të dua,
Nese i mbyll sytë ? Të donë me zëmër,
Nese e venë gishtin në gojë ? Deshiron puthje,
Nese kafshon buzën ? Është xheloz/e,
Shikimi në sy ? Të donë, e don ë,
Nese e lavderon vehten ? Është krye lart,
Tymi në fytyr ? Lypë puthje,
Vajza i afrohet djalit ? Ai ka të drejt ti jepë një varg puthjesh,
Vendosja e dorës në ball ? Nuk të donë,
Shtrengim i dorës ? Deshiron të kalosh me të,
Shikimi i gjatë në sy ? Të donë vetëm ty,
Ledhatim i flokëve ? Të donë vetëm ty,
Nxjerria e gjuhës ? Më puth menjëher,
Shkelja në këmb ? shprehie e dashuris,
Ngritja e vetullave ? A më dashuron,
Loja me unaz ë ? Të kam ëndërruar,
Trendafili i kuq ? Dashuri,
Nje leter ,,,,,
I dashur.....,
Nuk edi nese me lejohet ende te therras keshtu.Nuk edi ne se kjo leter dhe ky shkrim do te kujtojn gje apo jo.Te them te drejten e kisha te veshtire te te shkruaja pas kaq shume kohesh,duke kujtuar ate ca ka ndodhur mes nesh.Ti mund te mos e lexosh fare kete leter ,madje sapo te maresh vesh se kush ta dergon,do ta hedhesh ne kosh plerash.Megjithate, dhe nese e lexon,kjo nuk ndryshon me asgje.Ti mbase do shtosh ter ironi dhe thuash ,pse duhet kjo leter pas kaq kohesh,pse duhet ky sinqeritet i vonuar,perse ?????
As vet spo kuptoj pse duhet te te them kaq vone keto,,,, as vete,,,kam qene gjithmon e pafuqishme,dhe pasojat e kesaj dobesie vazhdoj ti vuaj dhe tani,nje gje dua te them qe ne fillim te keteij refimi,,,te kam dashur dhe te dua ende.
As lotet,as klithmat,dhe vdekja do ishte me e bukur se sa kure ika prej teje,por duhesh.Kjo duhesh,,,,,duhet te ikja prej teje duke te dashur aq shume.Nuk dua te te kerkoj asgje ,vec faljes.Te kerkoj falje per te gjitha vuajtjet qe te solla me largimin tim.Te kerkoj falje qe smunda te thosha te verteten e largimit tim.Nuk di sec ndjen ti per mua,por une cdo cast e kam jetuar me ty.Te cdo gje kam pare fytyren tende,te cdo kaltersi kam pare syt e tua.Doja vetem te isha e sinqert me ty deri ne fund,(jam larg teje per te qen ti me mire,ika nga ty per te jetuar ti sa me mire,ika nga ty per ty,,,ika nga ty per te qen ter jeten robin e ndjenjes qe kam per ty,ika nga ty duke te ber mire ty e duke vrare veten per te mos pasur me kur person tjeter ne jeten time,ika nga ty me nje pjese tenden ,ecila me jep gezim cdo moment te jetes,,,,)doja te thosha ty me plote gojen dhe vetdijen time se te dua vetem ty,dhe pse larg teje.Gezohem me shpirt,kur ti je i gezuar.Hidherohem kure te shof te pikelluar.Dhe pse ne largesi lutem per ty,qaj per ty,,,,une sjam me ty dhe vazhdoj te dua jo si me pare ,por me shume,,,, dhe prap sjam me ty.
Nuk di nese do me falesh ndonjehere,nuk edi.Po c,rendesi ka falja tani ,do thuash kur ta lexosh kete leter.Ndoshta per ty ska rendesi as sinqeriteti i thene ne kete leter nga ana ime ,dhe as falja nga ana jote.Jetova kaq kohe larg teje me dashurin per ty dhe e detyruar ta mohoja kete ,jetova me ty ne zemer dhe femijen tone ne krahe,jetova e dashuruar dhe pse larg teje . Nuk kerkoj falje pse te dashurova,nuk kerkova meshiren tende as kure me urreve,te doja se ti me shperbleve dhe ky shperblim ishte femija jone.,,,,,,,,,,,,,,po vdes duke te dashur vetem ty dhe femijen ton.
(shkeputur nga nje roman,qe te le me nje ndjenj pershtjellimi qe te le lote ne sy ,dhe deshiren qe keto dy personazhe duhen jen bashk )
Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 18-01-2007 më 07:22
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Nese romani eshte shqip te lutem me thuaj Emrin e Romani dhe titullin e autorit qe ka bere kete roman.Postuar më parë nga bebushja
Krijoni Kontakt