Bregdetare, po sikur te them une te dua, dhe kjo te dali nga thellsia e zemres me afshin e sinqeritetit, ca do me thoshe?
Nga Bregdetari Homza.
Bregdetare, po sikur te them une te dua, dhe kjo te dali nga thellsia e zemres me afshin e sinqeritetit, ca do me thoshe?
Nga Bregdetari Homza.
me kengen e grupit"west side family" te kenges magjike 2006"ne krahet e tua do jem" te pershendesPostuar më parë nga SaS
aty i ke tera ato qe do te thoja
(dhe pak fare pak prit
,,,)
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
midis Perkushtimit Njerezor
Dhe Jetes Se Paarsyeshme Te Botes...une Te Zgjodha Ty..
Qe Shkel Token E Ashper Me Hapin Tend Te Bute
Une jam Bota..Ti Gjithesia..Zoti mbi ne,mos vall eshte mbrekullia ?!
Kam nevoje me per ty me shume se njeriu i verber qe kerkon sy
Dua te prek..te puthe ledhatoje,doren tende ne zemren time fort te ta shtrengoje
Buzet nga emocioni me dridhen dhe ke veshi embel te peshperis o zot sa shume te deshiroje..
Thënje nga PiTuSsii im ...![]()
Une Jam Llokum
Ti Je Sheqer
Te Dy Bashk
Formojm Bonbonjer
Ku je sonte mka mar malli, a kjo pritje mu ne shpirt
me kalli, ste besova se me ike ku je sonte ti moj qe me Fikeeee
Eeeeeee Mos mendo se te haroj se te haroj
Pergjithmon te dashuroj...
Me kujtohet ajo natë shi kur binte ne te dy u ndam
kthehu te lutem e mos me leh ne vetmi
se kjo zemer shum po vun per tyyyyyy
Eh mos mendo se te haroj Pergjithmon te dashuroj.
#VamosArgentina
Dashuri dashuria......semundje nga lashtesia...
cdo semundje dergon nje person ne shtrat kurse dashuria 2 persona.....o zot c'mekat????
Me pyete:
-Keto buze c'bene larg meje?
T'u pergjigja:
-Vazhdimisht per ty jane lutur...
Vazhdove:
-E tani, perser fergellojne?
Te thashe:
-Nga deshira per t'u puthur!...![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Ishte nat pranvere kur u ndahm, me shikoje ne sy dhe perse qan
kur me the me lot ne sy tash duhet me u nda
prej ate dit per mue u zdhuk bota, shok i vetem me mbet gota fotografin
e shikoj lotet sun i mbaj... Kush ne vend timin ledhaton floket e tua, kush ma embel ty te thot sa shum te dua, kush vend timin dashurin ty ta shijon...
E diiiiiiii se gabon se ti mu me haron do te vjen koha me u pendu do tjet von me u dashuruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.. .
#VamosArgentina
Pash nje lule dhe mendova: erdhi pranvera...Pash shiun dhe mendova: Dikush atje lart po qan...Pash trishtimin ne syte e nje femije dhe mendova: Ndoshta ka nevoje per ngrohtesi...Dhe me vone te pash ty dhe ne fund e kuptova se kam akoma nje arsye per te jetuar ...
#VamosArgentina
Krijoni Kontakt