Dashuri
Kete fjal e meriton Atedheu , Nena , dhe ju e dashura e ime qe ju dua shume.
Kjo eshte pika ma e nalte qe diqka duhet te matet, me te.
Ju qe e hapet kete teme jeni shume i mire dhe ju pershendes shume, dhe ju presim diqka te tille.
Dashuri
Kete fjal e meriton Atedheu , Nena , dhe ju e dashura e ime qe ju dua shume.
Kjo eshte pika ma e nalte qe diqka duhet te matet, me te.
Ju qe e hapet kete teme jeni shume i mire dhe ju pershendes shume, dhe ju presim diqka te tille.
atdhe me je i dashur sa me ska !!! me je nene me je moter je vella !!!![]()
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
do marr akujt edhe do i fus ne zemren time !!! do marr zemren tende qe te shikosh se si e shkrin zemren time !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Ishte hera e fundit une qe tu afrova, ne syt e tu te perlotura ndarjen e lexova, Buzet pershperiten por fjalen se than,, zemrat e kuptuan se bashk nuk jemi
Mos qaj ti per mua se un vet gabova, Dashurin qe ma dhe une se meritova, mos qaj ti per mua fajin e kam vet dashurin qe kisha kur skam per ta gjet ohooooooooooooooooooooooooooo
Shum gabime kam ne fund e kuptova, Shpesh te kam ber me qar shum her te lendova, edhe pse ne jet shum deshira skam, vetem ty tet kisha Por as ty ste kammmm., Mos qaj ti per mua se une vet gabova dashurin qe ma dhe une se meritovaaaaaaaaaaaaaaa
#VamosArgentina
Ishte hera e fundit une qe tu afrova, n`syt e tu te perlotun ndarjen e lexova, buzet pershperiten por fjalen se than Zemrat e kuptuan se bashk me nuk jam.... Mos qaj ti per mua se un vet gabova, dashurin qe ma dhe une se meritova, mos qaj ti per mua fajin e kam vet dashurin qe kisha kur skam per ta gjet. Shum gabime kam ne fund e kuptova, shpesh t`kam ber me qar shum her te lendova, edhe pse ne jet shum deshira skam por vec ty tet kisha por as ty ste kam.
#VamosArgentina
Dashuro Me Mend Dhe Jo Me Zemer!
Dio C'è
Dua tet haroj por shpirti nuk do
#VamosArgentina
Zemer se me fjal te mija te lendova, me fal o shpirt se ndoshta nje dashuri une ty te gjykova, Te lutem me fal e zemer se vetem per ty une jetoj..... Me beso kur te them se pa ty une nuk egzistoj. mos haro se vetem ty te deshta ne ket bot, Mos haro se gjithcka pa ty eshte e kot ne ket bot. Duaaaa t`jem me tyyy dua ti te jesh me mua , T`lutem me trego mos me ler ne vetmi mos ik tiiiii.
Tlutemmmm mos me lehn ne vetmiiiiii
Malli per ty e dashur mua nuk me lehn rehat, Tash ditet i kujtoj kur ne dy shpirt ishim bashk , E di vetem une pse te dua edhe pse smund tet haroj , Tash e kam shum veshtir une pa ty smundi te vazhdoj. Mos harooo se vec ty te deshta ne ket bot, mos haro se pa ty cdo gje eshte e kot.
#VamosArgentina
Te kisha nje leter te kisha nje boj te kisha afer te puhtja ne goj nje djell na ngroh nje shi na lag dua te te puth por ste kam pran vetem per ty......Jet.......
#VamosArgentina
Kur bie te flej ty para te kujtoj sa me merr gjumi ty te enderroj nata me kalon mendoj se me ty jam por kur zgjohem pikllohem se ty pran ste kam
#VamosArgentina
Krijoni Kontakt