Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    Self Confidence Maska e Gimi3
    Anëtarësuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku Fati i përcjell Guximtarët !
    Postime
    1,028
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA
    Eshte shume veshtire te fitosh zemren e nje njeriu,per faktin se ajo qe duam ne do te ishte qe te ngeleshim gjithmone ne ate zemer,fatkeqesisht edhe shume nuk mund te jesh brenda asaj .....
    Bota dhe njerezit jane teper te cuditshme,mendon se je ne zemren e dikujt po ne te vertete nuk je,ose mendon qe je akoma po ne te vertete nuk ke qene kurre!!!!
    Nuk mundet dot te fitojme nje zemer sado qe te mundohemi eshte zemra tjeter ajo qe mund te na pranoje ,merita nuk eshte jona...
    Te hysh en zemrat e njerezve per mua eshte shume veshtire dhe ndonjehere e pamundur!!!
    Pajtohem me ty DI_ANA pasice " Zemra është libri i të pamurit. " Nga Zemra fillon edhe dashuria , te fitosh zemren e nje njeriu mendoj qe eshte e veshtire mirepo kur kthehesh ne anen tjeter i ka edhe disa gjera qe te bejne te fitosh zemren dikujt, nje nder to eshte: Duhet te jesh nje njeri qe ne radhe te pare e kupton veten ( kjo eshte per disa njerez qe s'dine çfare kerkojne nga vetja e si mund te kerkojne tek dikush tjeter pastaj ! ) , pastaj do ta kuptosh edhe personin te cilin e deshiron.Tjeter , ne kete aspekt duhet te kete edhe thjeshtesi , modesti , zemergjeresi pasice "Zemërgjerësia nxit simpati më shumë se farefisnia. "
    Duhet te jemi teper te kujdesshem nese deshirojme te hyme tek zemra e dikujt sepse :
    " Zemrat janë sikurse qelqi, i cili kur thehet, është e pamundur të ngjitet sërish. "
    Edhe dicka qe çmohej une tek nje zemer :
    Zemra duhet te jete si nje enë: më të mirat janë ato zemra që zënë më shumë. ( dashuri , falje , ngrohtesi , sinqeritet )
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gimi3 : 10-02-2007 më 07:47
    Fitorja Vjen Me Durim , Gëzimi Vjen Pas Dëshprimit Dhe Pas Çdo Veshtirësie Ka Lehtësim .

Self Confidence Maska e Gimi3
    Anëtarësuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku Fati i përcjell Guximtarët !
    Postime
    1,028
    Citim Postuar më parë nga mario_kingu
    te fitosh zemren e vajzave smjafton gift :P por shum e shum gjera

por per vajzat te fitojn zemren e nje mashkullli eshte akoma me veshtir :0
    Buzëqeshja e përfiton dashurinë.
    Butësia është mburojë e fshehtë.
    Dashuri do te thote :
    njohje me zemër, pohimi me gjuhë dhe zbatimi i obligimeve në praktikë
    Fitorja Vjen Me Durim , Gëzimi Vjen Pas Dëshprimit Dhe Pas Çdo Veshtirësie Ka Lehtësim .

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Zemra E njerezve perfitohet me sjellje me ndergjegje me nje instinkt te mire per ti ditur gjerat si duhet e jo te folesh para se te mendosh................

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Zemra e nje njeriu fitohet me sinqeritet edhe me thjeshtesine qe ka.Asnje gje me shume.

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    per mu vetem 1 menyre ka : Me zemer te hapur. Po e pranoi zemra zemren...ajo e ben ate vetem nqs e njeh mire...dhe ska si ta njohi me mire se te flase me te ne gjuhen e tyre te hapur

progress Maska e BvizioN
    Anëtarësuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Kur personaliteti jot ka gjume gjera teper te admirueshme nga nje person X fjala vjen,personi x ju dhuron zemren ( duke nenkuptuar bie plotesisht per ju)
    Dhe nuk jam i sigurte nese fjala 'Perfitim' apo 'fitim' eshte e pershtateshme ne kete aspekt pasi te tilla fjale perdoren vetem ne termin e leverdise.Synimi per ti fituar zemren dikujt eshte shenje interesi, apo jo? Sjellja juaj karshi ketij personi X duhet te jete e natyreshme dhe e motivuar nga ndjenjat qe keni per kete person.

Edhe dicka,tendenca per te hijeshuar personalitetin tend me buzeqeshje,romance e blla blla blla do ishe e kote nese ato nuk jane pjese e peronalitetit tend.Per mednimin tim do ishe thjesht si nje loje aktoriale qe nuk do zgjaste shume kohe.
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895

Cool ...

Citim Postuar më parë nga Zeri_i_Mirdites
    Kur personaliteti jot ka gjume gjera teper te admirueshme nga nje person X fjala vjen,personi x ju dhuron zemren ( duke nenkuptuar bie plotesisht per ju)
    Dhe nuk jam i sigurte nese fjala 'Perfitim' apo 'fitim' eshte e pershtateshme ne kete aspekt pasi te tilla fjale perdoren vetem ne termin e leverdise.Synimi per ti fituar zemren dikujt eshte shenje interesi, apo jo? Sjellja juaj karshi ketij personi X duhet te jete e natyreshme dhe e motivuar nga ndjenjat qe keni per kete person.

Edhe dicka,tendenca per te hijeshuar personalitetin tend me buzeqeshje,romance e blla blla blla do ishe e kote nese ato nuk jane pjese e peronalitetit tend.Per mednimin tim do ishe thjesht si nje loje aktoriale qe nuk do zgjaste shume kohe.
    Jam dakort me ty per kete qe ke shkruar thjesht ajo fjalia qe une e kam "skuqur" pak me te kuqe nuk me ngjit fare. Ska lidhje interesi fare per mendimin tim. Zemra ngjitet atje ku do. Eshte ajo qe flet e ajo qe merr persiper gjithcka per sa i perket asaj qe ajo do. Eshte ajo qe tundohet ne prani te saj. Ajo qe rreh me fort kur ka afer Zemren tjeter qe ka "parazgjedhur". Eshte ajo qe merr ne kontroll trupin e trurin per keto lloj ndjenjash te shfaqura ne menyre mëse natyrale.

progress Maska e BvizioN
    Anëtarësuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Ne rregull LlaCiPaCi,po sikur te nenvizosh me te kuqe frazen qe vjen pas asaj qe ke nenvizuar mbase do kuptosh se c'fare kam dashur te them,qe pak a shume e ke ilustruar dhe vete ne komentin tend.

Respekte.
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Sheikh Muhamed Nasuridin Albani
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-08-2009, 11:01
  2. Roli i Akides së Selefëve në bashkimin e muslimanëve
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 06:28
  3. Provimi Para Allahut Dhe Provimi Para Njerëzve
    Nga hulumtuesi09 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 14-01-2009, 09:20
  4. Nacionalizmi, bashkimi arab/islamik
    Nga Lioness në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 382
    Postimi i Fundit: 02-06-2007, 03:50
  5. Dyshim dhe përgjigje rreth Xhihadit
    Nga ILyrium në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-04-2007, 16:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •