reali e ka shum veshtir te fioj kunder saragozes nese fiton do behet kampion po prap dua te them se barca behet kampion dhe ket do ta shihni me gabimin e realitPostuar mė parė nga PriinCi_3nt
reali e ka shum veshtir te fioj kunder saragozes nese fiton do behet kampion po prap dua te them se barca behet kampion dhe ket do ta shihni me gabimin e realitPostuar mė parė nga PriinCi_3nt
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Shoki Une nuk kam diqka kundra Barcelones por e adhuroi shum realin edhe une kam deshir te fitoi tashi kush fiton shifet me duket edhe dy loi i kan edhe mabaron sesona.Postuar mė parė nga strong_07
ReaL madriD
Campeón de Liga 2007/08
Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.
Dje me duket se mori karton te verdhe Fabregas jo XaviPostuar mė parė nga Davius
![]()
Sa me gjera koti qe mereni ju madrilenet.. pfff
#VamosArgentina
Para se te tregosh me cka merremi ne, me gjera koti apo gjera te hajrit, lexo postimin se cka kam thene une, duke cituar cka ka thene Gutti:Postuar mė parė nga thekthi
Kartonin e verdhe te marrur nga Xavi ne ndeshjen me Letonine, qe nuk kishte te drejte mandej Xavi te luan ne mesjave kunder Liechtenstein. Per te te bindur ashtu ty, me qe nga njehere edhe faktet nuk i shikon, ja linku me poshte, ku e ke krejt ndeshjen me statistika dhe shiko MIRE MIRE kush ka marre karton te verdhe.
http://www.marca.com/edicion/marca/f...o/1001472.html
My silence doesn't mean I am gone!
Ajo ishe pra per Gutin se thote gjera koti, se xavi paska mare karton te verdhe qe tu ike kualifikimeve dhe te ruhet per ndeshjet qe do i zhvilloje me barcen, eshte mbare kush tju degjoj me keto gjera qe mereni..
Ti vet me lart ke shkruajtur per Xavin se ka mare dje karton te verdhe.. Nejse vazhdoni me polemikat e juja se do e fitoni kampionatin pas nja 10 viteve tjera![]()
#VamosArgentina
Degjo: ty me duket se nuk lexon replikat qe bejne anetaret, dhe ku shikon qe une kam thene se Xavi dje ka marre karton te verdhe, shiko cka kam thene:
... sipas teje, kur e marre ai kartoni e verdhe, ne cilen ndeshje, kur ka qene ndeshje me Liechtenstein, ne cilen date? Aman mos me plas tani, edhe ty, dhe njehere lexo mire se cka shkruhet dhe pastaj mundohu te gjesh gabime 'teknike' tek une, apo tek tjeret!Mesfushori madrilen, Gutti, dje akuzonte Xavin se ka marr me qellim karton te verdhe, ne ndeshjet kualifikuese per EURO 2008, qe te mos luaj me Spanjen ne mesjave kunder Liechtenstein dhe te jete sa me i pushuar per ndeshjen e se shtundes kunder Espanyolit.
Ishe mire te thuash qe ne ndeshjen kunder Estonia qe ka mare karton te verdhe. Se me kete Gutti dje i vin sikurse Xavi paska mare karton te verdhe dje. Nejse vazhdo...Mesfushori madrilen, Gutti, dje akuzonte Xavin se ka marr me qellim karton te verdhe, ne ndeshjet kualifikuese per EURO 2008, qe te mos luaj me Spanjen ne mesjave kunder Liechtenstein dhe te jete sa me i pushuar per ndeshjen e se shtundes kunder Espanyolit.
#VamosArgentina
Me te tille propagand do i zej vendin Gutti Xavit ne kombtaren Spanjolle....Postuar mė parė nga Davius
Apo eshte xheloz qe nuk e therrasin ne kombtare Guttin !!!!
◄█ Barcelona e MADHE █►
Thekthi, une lexoj 2-3 ore ne dite vetem gazeta sporti si: Sporti Shqiptar, Sport Ekspres, Makedonski Sport dhe gazetat tjera te Shqiperise qe kane SPORT ne webfaqet e tyre. Po ashtu marr pjese neper forumet me te medha te futbollit neper bote qe jane, dhe jam shume ne rrjedhoja te gjerave dhe kur them dicka une, dije se TOPI NUK E LUAN, sepse une asnjehere nuk flas nga nje kendveshtrim si me pelqen mua, por flas si eshte realiteti. Une sa te kam verejt ty, ty gjithmone ke nje tendence qe edhe kur je gabim, me cdo kush duash te dalish se je mire, por gabohesh, se nuk mbeshtetesh ne fakte, por ne muhabete cajtoresh. Prano kur je gabim, te pranosh se nuk di eshte virtyt i te mencurit, por te mos pranosh se s'din, duke u pa qarte se s'din, eshte virtyt i budallait. Ty zgjedh cilen duash, per mua njejte. Une gjithmone do te bind me fakte, per cka do qe te jete ketu ne forum, jo vetem per sport.
Davius: Kur shkruan aty Dje ajo i vjen per ndeshjen e djeshme me ate qe shkruan ti, se nuk ke shkruajtur se ne ndeshjen kunder Estonis.
Pastaj ato propagnda ca i bon Gutti jan budallalliqe te madrilenve.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga no name : 07-06-2007 mė 16:48
#VamosArgentina
Krijoni Kontakt