fiton barca se une e kam 2 mora e ka te dale 2
fiton barca se une e kam 2 mora e ka te dale 2
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
strong_07: Barca si mos te dale 2 e humb edhe Champion, patjeter qe duhet te dal 2 ket jave, nese do te bohet kampion![]()
#VamosArgentina
Barca me fitoren e sontme kunder Sociedad mer frym me lirshem, nje fitore te lehte dhe te merituar, asi braziljan Ronaldinho dy asistime dy gola te shenuar, te parin A. Iniesta dhe golin e dyt S. Eto`o.
Real Sociedad [0 - 2] Barcelona
[0 - 1] A. Iniesta
[0 - 2] S. Eto'o
#VamosArgentina
nese i lune te gjitha ndeshjet barca si sonte ca lujti pa dyshim se do behet kampion ne ket vite
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Nese Barca do t'i kishte te gjithe kundershtaret e dobet si sonte me siguri do te fitonte titullin ne Spanje perseri, por ja qe s'i ka edhe aq te lehta ndeshjet, keshtu qe durim...Postuar mė parė nga strong_07
My silence doesn't mean I am gone!
Urime fitorja tifozve te Barces..PO mos u boni aq shum me qejf se keni edhe shum ndeshje..
Sui generis
Mba nje barazim sote me Sevilin ti dhe perpiqu te zesh vendin e dyte per te luajtur ne champions pa play ofPostuar mė parė nga Davius
![]()
◄█ Barcelona e MADHE █►
Shife statistiken qe i kan mbetur lojerat pa luajtur deri ne fund te sezonit dhe me thuaj cila nga keto pervec me At.Madrid te duket e rende ty?!Postuar mė parė nga Davius
Date 34 Sun 13 May --:-- FC Barcelona - Real Betis
Date 35 Sun 20 May --:-- At.Madrid - FC Barcelona
Date 36 Sun 27 May --:-- FC Barcelona - Getafe CF
June
Date 37 Sun 10 Jun --:-- FC Barcelona - RCD Espanyol
Date 38 Sun 17 Jun --:-- Gimnąstic - FC Barcelona
p.s Prap dhe kete sezon do te festoje e gjith Barcelona & Katalunja dhe gjith tifozet e saj![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga no name : 05-05-2007 mė 19:16
#VamosArgentina
Urime Fitoren Tifozeve Te Barces Edhe 6 Te Tjera Ju Deshiroj![]()
Me Duket loj e rendesishme ajo me Beti-sin po ashtu edhe ajo me Espanjolin se ju keshtu thoni skemi loja te rendesishme edhe pastaj humbni si me VilarealinDate 34 Sun 13 May --:-- FC Barcelona - Real Betis
Date 35 Sun 20 May --:-- At.Madrid - FC Barcelona
Date 36 Sun 27 May --:-- FC Barcelona - Getafe CF
June
Date 37 Sun 10 Jun --:-- FC Barcelona - RCD Espanyol
Date 38 Sun 17 Jun --:-- Gimnąstic - FC Barcelona![]()
Sui generis
Krijoni Kontakt