ishalla e merr Adrianon se ban se eshte i fuqishem.....
ishalla e merr Adrianon se ban se eshte i fuqishem.....
Arsenal champion
ishalla haver pe merr Adrianon
Elisabetta e II , prej 50 vjetėsh Tifoze e Arsenalit
Mbretresha Elisabetta e II e Anglisė ėshtė njė tifoze e flaktė e Arsenalit, qė prej gjyse shekulli . Sipas " The Sun " pasioni i saj pėr futbollin ėshtė trashiguar nga e ėma e cila gjithėashtu ka qenė njė tifoze e " Topcinjeve "
Lojtari i preferuar i Mbretreshės Elisabetta II ėshtė Spanjolli i talentuar Cesc Fabregas .
Nė muajin Janar ne Bichingham Palace mbretresha organizoj njė ceromoni nė ndėr tė futbollistėve tė Arsenalit ....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga visari9 : 24-04-2007 mė 10:28
Arsenal vs Fulham
fitore ARSENAL
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga visari9 : 27-04-2007 mė 14:43
1.Arsenal
20.Tottenham
Arsenal 3 - 1 Fulham
urime te gjith fansave te Arsenalit...urime visar9.arben gerguri...
se e kena meritu ket fitore kunder fulhamit...
Arsenal champion
flm njeri e meritum me fitu , urime edhe ty , a ke degju qe po dojna me ble Eto'on ?Postuar mė parė nga titi.iforti 14
1.Arsenal
20.Tottenham
Postuar mė parė nga visari9
po po kam degju ama ban me marr por mos me shit thierri henry-n...
Arsenal champion
Hahah do ta mirni Adrianon nuk del ai prej atje ku ashte ndoshta henrin ua marim po per te dhen nuk jua japim hahaha.
Ej ket vit kam mendu se Arsenali do te jet njera nder ekipet me te forta po si me duket edhe ket vit u shkoi puna huq,vetem e pergezoi per nje gje Arsenalin se ket vit e fitoj Manchesterin 2 her.
Henrin skeni shansa me marrė se Henri ka me mbetė ne Arsenal deri sa tė vdes , e per Man Utd normal qe e mposhtum 2 herė edhe ata me ekipin e 2 , Arsenali o kan njėri ndėr favoritėt pėr ta marrur premier ligen por lendimet e lojtarėve kryesor ndikuan qė tė bie posht nė tabel , edhe te dielen do ta shohum se si do ta mbosht qellzin me ekipin e rezervistave . Ximi_Te edhe unė jam tifoz i Interit ne Itali dhe jam i lumtur qe Interi tani ėshtė kampion i pa prekurPostuar mė parė nga ximi_Te
1.Arsenal
20.Tottenham
o thierri henry sen e merr kerkush veq mundet me marr me i dhan nja 3/4 lojtar per henryn e merr...a ai vet nuk del edhe kryesija e Arsenalit nuk e sheht...Postuar mė parė nga visari9
edhe normal qe e mujm Manqesterin..edhe me rezerv bile
heheheh ....
Arsenal champion
Krijoni Kontakt