Kaka ndoshta do te shkoj ke Real Madrid, por nqse ia jep, Cannavaron-Diarra-Robinho Plus dhe 20.000 Dollare, keshtu qe do pajtoheshin te dy klubet, ky info, u mor nga Koha Vision.
Tung
Kaka ndoshta do te shkoj ke Real Madrid, por nqse ia jep, Cannavaron-Diarra-Robinho Plus dhe 20.000 Dollare, keshtu qe do pajtoheshin te dy klubet, ky info, u mor nga Koha Vision.
Tung
Forca MILAN - is Champion and only Champion!
Marek Jankulovski rinovon kontratek e tij tek klubi deri ne Qershor te 2011!
FT AC Milan [2 - 1] Livorno
29' [1 - 0] G. Gattuso
31' [1 - 1] C. Lucarelli
68' [2 - 1] M. Jankulovski
#VamosArgentina
Ndeshja e kthimit Milan-Celtic do te luet me dyer te hapura!
Si ja ben ti si ajo barsaleta e plotesimit deshirave, qe i bie deshira jote eshte qe inter te jete keq.Postuar mė parė nga milanistja_el
Ose mos i lejo interit nje gje se un zdu asnje plotesim deshire.
Interi kishte shum fat se nuk e kishte juven ne seria gjithashtu edhe milanin jo ne form te mire e per ket ka arrit te kryesoj tabelen e italis .... por gjithcka shihet ne ligen e Kampioneve ..
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Nga Spanja kan dal shume zera qe Robinho i pa kenaqur nga Capello mund te lere ekipin. Milani eshte interesuar me kohe qe kur filloj telenovela Ronaldo. Reali kerkon 30 milion por me siguri ne qoftese Robinho iken do te ket shkembim Robinho-Oliveria + edhe nje sasi lekes ndermjet 18-23 milion.
Per ne mbrojtje flitet dhe per nje Brazilian tjeter Cris nga Lyon duket si nje kandidat i mundshem per te mbuluar largimin e Maldinit.
Dida duket se ne fund te sezonit do largohet nga Milani pasi akoma refuzon te rinovoj kontraten, flitet per largimin e tij drej Barcelones ose ne Brazil tek Corinthians.
Zyrtare: Zebina tek Milan.
Do qendroj me Juventusin deri ne Qershor pastaj kalon tek Milani, por blerja eshte ber qe tani.
FT Siena [3 - 4] AC Milan
15' [0 - 1] L.N.D.L. Ronaldo
19' [1 - 1] S. Vergassola
28' [1 - 2] R. Oliveira
30' [2 - 2] M. Maccarone
81' [2 - 3] L.N.D.L. Ronaldo
89' [3 - 3] M. Maccarone
90' [3 - 4] C. Molinaro (o.g.)
#VamosArgentina
E hengri dhe nje tjeter![]()
![]()
Hajde radha!![]()
Si je tadore par crainte de lEnfer, brūle-moi en Enfer, si je tadore dans lespoir du Paradis, exclus-moi du Paradis. Mais si je tadore pour toi-mźme, ne me prive pas de ta Beauté éternelle!
Krijoni Kontakt