Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796

Pse kam marre paralajmerim?

Duke parė rregjistrin e paralajmėrimeve: FierAkja143
    Informacioni i Rregjistrit tė Paralajmėrimeve Shėnimet e Rregjistrit tė Paralajmėrimeve
    Paralajmėruar nga: Blue_sky
    Postim: Shqyrto postimin
    Ndryshimi: Shtuar
    Masa: 1
    KUJDES fjalorin!
    --------------------------------------------------------------------------------

Ora: 29-01-2007, 16:41 Skadon: 28-02-2007, 16:41

Do doja te shikoja citimin tamam e atyre qe thash dhe mora paralajmerim nga blue_sky.
    Tek tema ku mora paralajmerimin 2 nga antaret po ziheshin me njeri tjetrin dhe po flisnin me fjalor shume te keq. Un bera nje postim dhe ju thash te ndalonin dhe mbas asaj nuk vazhduan. Nqs e mbaj mend mire ca thash, thash per shqiptaret qe nuk rrespektojm dhe nuk duam njeri tjeterin dhe prandaj nuk po vemi perpara si komb. Ne fund ju thash dhe "qepeni gojen qe te dy" sepse ne te vertet po perdornin fjal te keqia dhe nuk u a kemi borxh ne si antar te lexojm fjal te tilla.

Kam 4 vite e regjistruar dhe nuk mbaj mend te kem mar ndo nje paralajmerim per fjalor te keq!!! Nuk perdor fjal te keqia as ne forum, as ne jeten reale kshu qe ne te vertet jam kurjoze te shikoj dhe une pse e mora paralajmerimin per fjalor te keq.

nqs eshte ngateruar moderatori ska problem se njerez jan dhe moderatoret, ju falet dhe ndo nje gabim.

flm

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    ps. tema eshte tek romanca "Nėnshtrimi i mashkullit ndaj femrės nuk i sjell dobi femrės"

Pllugu,Fierakja,Sas and kompani numeri i paralajmerimeve sic e shihni eshte duke u ngritur ne profilin tuaj.Mos harroni qe keni vetem 10 te tille ne dispozicion para se te beheni banned.Sonte u tregova e kursyer me ju pasi me fjalorin e rrugeve qe keni perdorur do e kishit kapur 10,s'do ndodhe me kjo gje.
    ky ishte shkrimi i moderatorit dhe me vjen shume keq qe permendi dhe emrin tim se un nuk ofendova apo shava njeri.

do me falni qe po e bej ceshtje, por jam tip qe mesoj shoqerin mos te perdori fjalor te keq dhe nuk me pelqen kur dikush shfrytezon poziten qe ka, si beri blue_sky.

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Dhe unė kam 44% vėrejtje
    qė tė gjitha nga Blue sky,
    Po mirė unė u detyrova tė shajė Sasin, nuk pata dėshirė por u detyrova meqenėse sillej ekstremisht keq.
    Gjithashtu Blue sky ka inat personal me mua prandaj ka shtuar vėrejtjet jashtė mase.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=77107

Ketu keni nje pjese te postimeve te fshira.Sapo i riktheva.Tema perkohesisht mbyllet.Kam dhe ca postime te nja kater temave te tjera ku kam lexuar fyerje te papara,si nga njera,ashtu dhe nga tjetri,do i sjell brenda darkes ketu.

Pune nuk kam mbaruar akoma me paralajmerime aty!Ate sjellje se toleroj.

Tani arsyeja se pse pikerisht sot ju dolet dhe hapet tema ketu eshte mese e qarte,sygjerimi im ndaj kolegeve ne nen-forumin privat qe te ju mbaje nen vezhgim.Do e bisedojme me tutje se kush nxjerr ankesat e nen-forumit privat te moderatoreve anetareve te thjeshte.

Flasim mbas pak me tutje!
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Blue Sky,
    Po ta them edhe ni herė
    Ti je duke mė urrejtė sepse unė nuk i pėrkrahė botėkupimet e tua.
    Nė linkun qė ke dhėnė kam bėrė ca postime ku shihet qartė, se mendimet e mia janė nė kundėrshtim me botėkuptimin tėnd qė unė e njoh mjaft mirė.
    Nėse s'tė pėlqen arsyetimi im mund tė mė kundėrpėrgjigjesh, ah mė fal se harrova, faktikisht nuk mund tė kundėrpėrgjigjesh sepse nuk ke kurrfarė fakte pėr tė mbrojtur mendimet e tua nė temėn nė fjalė.

Prandaj tė ka mbetė i vetmi ngushėllim qė tė na japėsh vėrejtje nė metoda shizofrenike.

Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Me fyerjet e meposhtme meritoni te beheni banned nga Forumi.Jam e sigurte qe jane bere banned anetare dhe per me pak.Dicka me cudit tek ju,qe pikerisht ato qe fyejne,pikerisht ato qe mundohen te poshterojne anetaret e tjere me shume,pikerisht ato qe na shpenzojne kohen ne moderatoreve duke ju shuar sherret,pikerisht ato vine e bertasin ketu.Ne vendin tuaj,mbas nje perdorimi te nje fjalori te tille do rrija urte.I keni hequr vetes te drejten e protestes me postime te tilla.
    Ne duam te krijojme nje ambjent te kendshem per te gjithe ketu,s'do largojme 50 anetare ngaqe 2 te tille duan te shahen e grinden.Ne ju ofrojme mundesine te na ndihmoni ne mirembajtjen e kesaj harmonie,qofte dhe mes njerezish virtuale,ama kjo s'eshte forma e duhur.
    Kam qene disponibel perhere ndaj shqetesimeve tuaja,ama nje sjellje e tille s'do jete e tolerueshme asnjehere,te pakten jo nga une.Kete ta keni te qarte.

Ndytesirat e postimeve ne linkun e mesiperm u fshine serish.Po patet nevoje per shembuj te tjere konkrete te sjelljes tuaj dini ku te me gjeni.

Persa me perket kjo teme u konsumua.Kalofshi qete me tutje!

Citim Postuar mė parė nga pllugu
    shkon e thith k.arin nė vend publik.
    E ēfarė barazije po don ti moj shoqe me tru tė "artė"????????
    Phu sorra ua hanktė trutė se nuk po dini as vet se ēfarė po kėrkoni.
    femėr shtazarake
    Mė duket se e paske logjikėn zero mer shoq.

Sa ka kurva po aq ka edhe kurvarė.
    Pallė je ti moj shoqe me shami e me ferexhe,

Unė jam dėshpėruar sepse motra jote mė ē.iu K.arin aq fort sa qė mė lodhi.
    Pėr kėtė arsye jam i dėshpėruar me femrat.
    Po kush ėshtė ai farė suma e ndyrė qė mė tregon mua se pėr ēfarė jam dėshpėruar mer?

Citim Postuar mė parė nga FierAkja143
    qepeni gojen
    pllugu ka te drejt qe ne shqipri femrat sa vjen dhe po prishen
    bobo kush e di sa njeri i shpifur je nga jasht se khu qenke dhe nga brenda ti.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 30-01-2007 mė 11:40

LE TE BEHET DRITE! Maska e Aloa
    Anėtarėsuar
    30-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku qielli takon detin
    Postime
    71
    Sme duken te renda shkrimet e fierakes.
    Everything I do, I do it for you.

Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Ndoshta per ty s'kane qene te renda,por ndaj atij/asaj qe jane drejtuar kane qene te tilla.Pastaj fyerja/abuzimi i fjalorit eshte relativ; disa ti gjuash gure mund te thone "s'i beri gje".
    Kam dhe postime te tjera ne tema te tjera te Fierakes.
    Mgjth s'po ben kush referendum shokesh e mikeshash te dy anetareve te mesiperm,pra kjo eshte teme vetem per zonjen dhe zoteriun ketu,e s'po kemi as kohe te hedhim ne kosh te plehrave.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 30-01-2007 mė 11:56

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Dhe unė kam 44% vėrejtje
    qė tė gjitha nga Blue sky,
    Po mirė unė u detyrova tė shajė Sasin, nuk pata dėshirė por u detyrova meqenėse sillej ekstremisht keq.
    Gjithashtu Blue sky ka inat personal me mua prandaj ka shtuar vėrejtjet jashtė mase.

Ke gabuar 2-fish.

Nese nje anetar/e te ofendon mjafton ta raportosh postimin e tij.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Citim
    Postuar mė parė nga pllugu

shkon e thith k.arin nė vend publik.

Citim

E ēfarė barazije po don ti moj shoqe me tru tė "artė"????????
    Phu sorra ua hanktė trutė se nuk po dini as vet se ēfarė po kėrkoni.

Citim

femėr shtazarake

Citim

Mė duket se e paske logjikėn zero mer shoq.

Sa ka kurva po aq ka edhe kurvarė.

Citim

Pallė je ti moj shoqe me shami e me ferexhe,

Unė jam dėshpėruar sepse motra jote mė ē.iu K.arin aq fort sa qė mė lodhi.
    Pėr kėtė arsye jam i dėshpėruar me femrat.

Citim

Po kush ėshtė ai farė suma e ndyrė qė mė tregon mua se pėr ēfarė jam dėshpėruar mer?
    Oj ti shoqe, opinionin tim pėr Shqipėrinė ose Kosovėn ose shoqėrinė nė pėrgjirthėsi e jap unė, dhe ėshtė e drejta ime.
    Ėshtė e drejta e ime ashtu sikur e Fierakes qė tė themi opinionin tonė nė lidhje me atė se a ajnė prishur femrat apo jo.
    Nėse nuk pajtohsh kundėrshto.
    Se a thithin a nuk thithin, nuk ishte fjala pėr femra tė forumit, pra nuk e fyeva dikėnd nė forum por ishte fjala pėr ngjarje t' vėrteta qė unė i kam parė dhe ėshtė e drejta ime qė tė tregojė.
    Heeeeeeeeeeeeeeeejj asht ni gja qi e kam pa me sy.
    Ēfarė don ti????

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •