ORE CUNA KUSH I HEQ CA NGA POSTIMET E MIA SI DHE POSTIME TE PERSONAVE TE TJERE NE TEMAT E HAPURA PREJ MEJE
ME RESPEKT NIKU
ORE CUNA KUSH I HEQ CA NGA POSTIMET E MIA SI DHE POSTIME TE PERSONAVE TE TJERE NE TEMAT E HAPURA PREJ MEJE
ME RESPEKT NIKU
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
Ndonjë goc patjetër ti ka hequr postet dhe do të ngatërojë çunat : )
Për cilat poste e ke fjalën tek ajo parrulla më lart, tek cili nën forum?! Kjo që të dimë kë të pyesim, çunat apo gocat. (Gjithashtu, përse me blu e shkronja të mëdha, kujton se e zeza mbi të bardhë nuk lexohet?!)
Respekte
Unë vërtet kam një problem me juve qe mi fshini Temat, edhe atë pasi të ket një numër të madhë postimesh nga anëtarët tjerë!?01-2007, 11:18
Macho
▒[JuL]▒
Anëtarësuar: 05-01-2003
Vendndodhja: Me Shpirt ne TIRANE
Postime: 492
Tema juaj u transferua në një forum tjetër
--------------------------------------------------------------------------------
Tungjatjeta Ylldriti,
Tema më poshtë që ju keni hapur u transferua në një forum tjetër nga stafi i forumit pasi nuk ishte hapur në vendin e duhur ose ishte në kundërshtim me rregullat e forumit.
----------
Tema: Ri- Prezantim nga Ylli*(lexo kryetemen si te prezantohemi)
Destinacioni: Koshi i forumit
----------
Faleminderit për mirëkuptimin,
Macho
P.S Ky është një mesazh i automatizuar i forumit.
Edhe nëse do të vdisja nuk do të mërzitësha, ama ti bijer njëher autostrades Durrës-Morinë
fiori respekte lal
nejse tema eshte >>per ju qe jetoni ne austri<<<
por me ka ndodh edhe ne tema te tjera por nuk i kam vene shume rendesi duke menduar ndonje gabim lal
sa per ngjyren e bera kshu qe tju behej sa me interesante
me respekt niku
Eldorado, për këtë temë bëhet fjalë?!
Ylldriti, përse dy prezantime, do thoshe ndonjë gjë të re tek prezantimi i dytë, si për shëmbull mbarove shkollën, u fejove, martove etj etj dhe doje ta ndaje me anëtarët e forumit?! Sepse me sa shikoj ti ke vetëm 42 mesazhe në forum, dhe nq se prezantohesh më shumë seç merr pjesë në forum, atëherë çfarë kuptimi ka dhe prezantimi : )?!
Përshëndetje
Po Fiori La Per Ate Po
Po Tani Me Duket Ne Rregull La
Ku Di Une Qonka Me U Cudit
Me Respekt Niku
pse zhduken postimet pa lene gjurme, sikur nuk kane egzistuar kurre.
Te kjo teme http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=77022 jane zhduk te pakten 6 postime pa llogarit tema tjera qe si mbaj mend.
MICHI,me vjen keq por te gjitha keto posta i kam fshire une.Arsyja qe mund ta terheqe dike per te vizituar temen tende jane vete fotografite qe keni vendosur.Nese tema do kthehet ne dialog mes antetareve atehere to humbiste interesi i vertete rreth temes.Besoj se dicka e tille ne lidhje me dialoged eshte sqaruar ne rregulloren e forumit.Sidocofte,nese Kolombi apo Darius e shikon te arsyshme mund ti rikthejne postat.
Me respekt.
1)cool man, makina te mira.
2) lali ta kesh pa per afer te ik truni ne dac cabrio ne dac sport ne dac off road ne dac sportibe per torque te gjitha i ka kryeveper makina me e mire aty per mendimin tim.
4)mmmmmmmmmm ky audi i bukur qenka .
escalade mos ju duken shume te mire .se jane te rehatshem po te grijne nga benzina .ti e di kete michi
5) e di escelade nga nyc ne mich edhe kthim me hante 650$ benzine . Po makinen do e blesh sipas xhepit alnosa. europa i ben me te vogla qerret edhe harxhojne me pak. Usa i ben makina te mdhaja por ka ra ekonomia se dikur bente nje gallon 70 cent tani ben 2$ gati edhe te njetat makina.
6) michi im vella ka escalade te 2005
dhe kur te them e griu nga benzina nuk e beson ,sa nje dite i duhet te punoj per benzinen sa ka vendosur ta shesi megjithse nuk e ka lar se paguari akoma dhe e di se cfar eshte .
7) eh cme bo kshu e ka punen ky vend. Dikur kam pas nje ford 1.3 me 4 cilindra edhe me 5$ shkoja tere javen, por e shita un se sme duhej gje. Pas 5 muajsh filloi te cmendet cmimi i benzines, edhe me ra nermen puna e fordit pastaj ja dija.
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
ZIM ju te dini por rrespektimi i rregullit nga ana jote ne kte rast eshte i tepert me duket pasi nuk ishte chit chat por komente per makinat aty.. chitchatet jane nryshe. Gjithsesi ju e dini, por mos i iqni kaq lehte se un bera 45 minuta me i perpunu ato foto e me i vene aty qe ti shofin robt e te bejne muahabet rreth tyre.
Okay kaq kisha, un gjith te mirat.
pse Re Ke Tema Ku Qahem Per Postimet E Mia Vini E Qaheni Ju Te Tjeret Nuk Hapni Dot Vetendonje Teme ????nejse Shaka Ishte
Krijoni Kontakt