Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    Nderi i Forumit Maska e Acid_Burn
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028

Përse është mbyllur tema?

Ky shkrim me teper se kujtdo i drejtohet moderatores se nen forumit "Komuniteti Musliman" motres La Lune

Kush e ka mbyllur temen e hapur nga une "Kush jane Vehabistet" ? Per cfare arsyesh? Me cilen rregull te forumit ajo teme bie ne kundershtim?

Vehabizmi eshte kanceri i botes Islame. Eshte ky sekt i felliqur qe ja ka nxire fytyren Botes Islame dhe muslimaneve ane e mbane globit. Jane keta njerez te shpelare, kokgdhe dhe dashakeq te cilet kane shkatrruar, djegur, grabitur e dhunuar me mijra muslimane. Jane keta qe e paraqesin Islamin si fe e dhunes, si fe e injorances dhe prapambetjes.

Duke pasur parasysh fondet e medha qe nafta saudite ka vene ne dispozicion te propagandes vehabiste, informacioni pro vehabist ka mbushur internetin. Eshte kjo arsyeja qe muslimanet qe nuk i takojne kesaj ideologjie te mbrapshte dhe ata te cilet jane genjyer nga fjalet e "bukura" te vehabisteve te cilet proklamojne se po ruajne Islamin si fe dhe se vetem ata jane ne rruge te drejte, te njihen me fakte historike te cilat tregojne qarte fytyren e vertete te ketyre endacakeve te shkretetires.

I lutem stafit drejtues te marri masat e duhura, ta ri hapi temen e ta pastroje nga postimet jashte kontekstit te saj.

Faleminderit.
    RIPPR

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028
    U bene dite qe une kam kerkuar nje sqarim dhe La Lune as qe e ka vene ujin ne zjarr te me ktheje pergjigje. Me e bukura eshte qe une i kam kerkuar te pastroje temen nga shkrimet jashte teme e ajo me dergon kete MP:

Për: Acid Burn

--------------------------------------------------------------------------------

Citim
    Postuar më parë nga Acid_Burn

A do i fshish ato postimet jashte teme te tema per Vehabistet ? Me thuaj qe ta di ... te di dhe une si te sillem ..

Une si kam fshire ato qe mos te thote me rapsodi jo mbron nje pale jo mbron palen tjeter,me kupto qe sjam gjithnje ne forum.Do i fshi postimet.

Gjithe te mirat.
    Selam Aleikum

Dhe njekohesisht tema mbyllet. Une kerkoj nga Super Moderatoret dhe Administratoret te me pergjigjen dhe ta rihapin temen. Nese ju e shikoni te arsyeshme qe tema te mbetet e mbyllur me tregoni ketu arsyet.

kshu kshu
    RIPPR

Administratore Maska e Fiori
    Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Me sa vura re une tema eshte e hapur (madje nuk vura re ndonje shenje qe ishte mbyllur ndonjehere), je i lire te shkruash atje mendimet e tua.

Ne lidhje me moderimet e temes, mos i vendosni moderatoret ne pozite. Ata/ato moderojne vullnetarisht dhe ne te njejten kohe mundohen te mos ja prishin qejfin asnjerit ne forum, por t'ju japin mundesine te gjithe shqiptarve te shprehin mendimin e tyre per problemet qe diskutohen.

Gjithashtu mesazhet private jane private, nuk eshte nevoja te vini ketu jo ai tha keshtu, jo une thashe ashtu. Nq se doni ti zgjidhni gjerat ne forum te hapur ec e kerkoni ndihme direkt ketu, mos i beni lemsh te tere. Duhet te keni parasysh se asnje nga stafi i forumit nuk ri 24 ore ne forum, ndaj dhe mos prisni te merrni pergjigje gjithmone brenda sekondes. Ka raste kur ne pergjigjemi menjehere por ka dhe raste qe ju duhet ti besoni fjales tone. Ne kete rast mesazhit te moderatores ne fjale, e cila te ka sqaruar cfare do te ndodhe me temen. Cfare me shume kerkon nga smod apo admin?!

Pershendetje,
    Fiori

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028
    Fioralba une kerkoj te rihapet tema

shife edhe nje here
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=77152

si e mbyllur me duket mua ...
    RIPPR

fushori Maska e Ermal 22
    Anëtarësuar
    19-07-2005
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    549
    Keto jane temat qe duhen lene patjeter hapur pasi duhet lejuar te debatohet per ekstremizmat ne gjirin e besimtareve myslimane per te ndare shapin nga sheqeri pasi dukes se vehabizmi saudit ka perkrahesit e vet edhe nder shqiptare.
    Ky do quhej tamam forum shqiptar nqs te moderuarit do perkraheshin nga stafi ne kerkesat e tyre per te ruajtur fene dhe tolerancen shekullore nga brezi i ri i problematikeve.

Administratore Maska e Fiori
    Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Acid isha duke pare nje teme tjeter te hapur nga ty pak me pare, duke qene se nuk kishe vene lidhje me lart ndoqa gjithe postimet e hapura nga ty. Tani tema ne fjale eshte e hapur...

Po te kishe duruar qe moderatorja te merrej me ndryshimet e temes sic te kishte premtuar nuk do ishim bere lemsh te gjithe : )

Pershendetje

Tema të Ngjashme

1. Mban peng për 2 vjet brenda në shtëpi gruan dhe djalin
    Nga Lioness në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 28-08-2006, 14:42
  2. Një vrasës i mbyllur në kafkën time
    Nga eris në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 03-08-2006, 19:56
  3. Presidenti grek anullon takimin me presidentin shqiptar në Sarandë
    Nga Xhuxhumaku në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 146
    Postimi i Fundit: 23-11-2005, 19:57
  4. MIRC në rrjet të mbyllur
    Nga ermali21 në forumin Rrjeti kompjuterik
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 12-12-2004, 09:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •