Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 39
    i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar mė parė nga bebushja
    Vetvrasjet jan te lidhura me gjendjen e renduar te personit
    Sjan mekat jane veprimi i pakontrolluar nga ana e atij qe ben vetvrasje
    Vetvrasjet jane dobesi momenti, arsye ersuar per momentin ,mosrugzgjithja e asaj qe duhet,pra nuk kryet nga njerez te ulet apo te pafuqishem,thjeshte eshte dobesi llogjike e castit,ku te vetemen zgjidhje shef vdekjen.
    Ne shume raste eshte keshtu si thua ti..(jam dakort)..
    por ka edhe raste kur njeriu nuk ka asnje rrugezgjidhje tjeter...dhe per te mos iu nenshtruar fatit, ata vrasin veten (per krenari)..rasti i Hitlerit...
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

your "wrost" nightmare Maska e Militik
    Anėtarėsuar
    19-01-2007
    Postime
    246
    As une nuk besoj ne zot.Po besova shume do behem i varur prej tij.Pse te mos besojme ne veten tone me mire?
    Ne jemi me te zote e me te mire se ai ne disa raste,e jetojme jeten edhe pse zoti nuk e ka bere te lumtur per te tere.Ne kemi vuajtur,zoti jo.Zoti eshte shume learg ne qiell e nuk na kupton.

Anėtarėsuar
    19-01-2007
    Postime
    246
    Cudi pse,por vetem njerezit vrasin veten.Pse vjen kjo?

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Nuk bejne vetem njerezit vetvrasje.
    A e di se Bleta ben vetvrasje?

E kam fjalen per komplet zgjoin.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anėtarėsuar
    19-01-2007
    Postime
    246
    Ndoshta pse ata mendojne se duhet te bejne nje bote me te mire dhe kur shohin se kane bere vec nje vrime ne uje deshperohen shume.
    Vetevrasje per krenari!
    Aq shume deformohen gjerat sa njerzit harrojne se jeta eshte para gjickaje,dhe ndjenjat jane vetem per ta mbrojtur ate.I vene ndjenjat para te gjithave.Nderin.Lavdine.Budalleqet e tilla.Nuk kuptojne se ka vetem nje jete,edhe pse nga deshira e madhe per te jetuar nxjerrin teorira kot si jeta e pertejshme.Gjithsesi iu ben mire te genjejne veten.Se sjellja e mire do i shperbleje ne parajse e shpirti i tyre do ngrihet lart ne qiell...

dua ate qe me do Maska e ELDORADO
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    atje ku jam rrit qysh i vogel se u lodha tu bredh
    Postime
    817
    degjo mo lal qe vetvrasja eshte mekat kjo eshte e sigurt ,por ne do ti ta pranosh apo jo kjo eshte shume e pasigurt ,po ne te vertete ka shume halle ne kete bote por me vetvrasje nuk shkon gjekundi ,gjej nje shak behu sebeb i dickaje nqs do te ikesh nga kjo bote por jo me doren tende lal

ska per te ta fal
    DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga ELDORADO
    degjo mo lal qe vetvrasja eshte mekat kjo eshte e sigurt ,......
    po ka mundesi te na e shpjegosh pse eshte kaq e sigurte
    dhe na e shpjego pak se ē'quan ti mekat.

Anėtarėsuar
    19-01-2007
    Postime
    246

Pergjigje

Citim Postuar mė parė nga ELDORADO
    degjo mo lal qe vetvrasja eshte mekat kjo eshte e sigurt ,por ne do ti ta pranosh apo jo kjo eshte shume e pasigurt ,po ne te vertete ka shume halle ne kete bote por me vetvrasje nuk shkon gjekundi ,gjej nje shak behu sebeb i dickaje nqs do te ikesh nga kjo bote por jo me doren tende lal

ska per te ta fal
    Askush s'po thote se vetevrasja eshte dicka e mire,por ne kemi te drejte ta bejme,nesekemi te drejten te jetojme athere kemi edhe ate per te vdekur.Pra ata qe vetevriten nuk jane egoiste,por vetem te dobet.

Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Postime
    817
    po lal me ane te asaj qe di une natyrisht jeten nuk e krijove vete edhe pse ne toke ajo personifikohet dhe duket sikur cdo gje per veten tende te perket ty dhe vetem ty,ate jete ta ka dhen ZOTI(MESHIRBERES) dhe atij i takon ta marre ndaj dhe thashe eshte sigurt mekat ,dhe thashe qe s'eshte e sigurt ne se dhe ti do e pranosh sepse nuk mund ta di ne je besimtar ajo

me respek niku(eldo_madh)

Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Postime
    817
    militik atehere lal hape teme tjeter per kete ceshtje dhe mos i ngatarro gjerat,hape temeerse persona te shumte shkojne drejt vetvrasjes???!!

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •