Postuar mė parė nga
Homza
O Behar djali, degjo ktu mer burr....une them qe gjerat me Greket duhen marre me qetesi, dy shtetet kan nevojen njeri tjetrit, ne kemi interes Grekut dhe ata kan interes per punen ton atje, GDP e Greqise gati 10 apo 20% eshte para dhe mund Shqiptari, edhe gjith ajo para nuk bohet me pune kshu sic thhua ti.
Tashi zgjidhja osht e tille, qe qeveria Shqiptare duhet qe tju japi te drejtat e tyre minoritetit Grek, e ca po na kushton neve apo cka duhet tju japim me shum se cu kemi dhon gjer tashi, u kemi gjet pun, kan shkollat e tyre, nuk i kemi shkel aspak, kto jan te drejtat themelore te nje minoriteti dhe kto ata i gezojne ne Shqiperi aktualisht.
Tashi, eshte rradha e pales Shqiptare qe duhen te ngrejne ceshtjen e camerise, edhe kjo ceshtje ka zgjidhje, te drejtat e cameve kan per tu njohur mos heret vone, mos nga Greqia do njifen nga instuticionnet e Brukselit......
Edhe une nuk jam pro Grek, une jam per nje fqinjesi te mire me ta, ama me Serbet qe na vrane ne 1999 me ata nuk pajtohem, por Greqise ne i kemi borxh fqinjesine e mire se na kan ndihmu mbase akoma nuk na kan kthy buken qe u kemi pas dhone para 50 vitesh, ama ne nuk dijme naj te keqe prej tyre pepors ceshtjes se cameve qe me domosdo do ket nje zgjidhje.
Krijoni Kontakt