Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 82
    i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    hamza!!
    po me habit shume fakti qe ti qenke bere shume kaq shume pro grek??

te pakten ti duhej te permendje ja 250.000 Camet e debuar masakruar nga shovinistet grek,qe te fitonin te drejten per te vizituar varret e prinderve te tyre ne trojet e veta ne cameri,,pastaj te qaje hallin minoritetit grek ne shqiperi,minoritet ky qe dhe ne greqi po te banonin nuk do kishin me perkedhelje sec gjejne ne shqipri!!

kurse ata 100.000 shqiptaret qe jan emigrant ne greqi mos harro se po shfrytezohen ne menyren me barbare ne ate vend,qe nga pagat e vogla,diskriminimi qe ju behet e gjeri tek nderrim i emrave etje etj!!

P.s Hamza normal se po vazhdove me shkrime te tilla ti,te garantoj se vertet nuk ti fshin kush ty postimet sic the dhe ti vete diku ne nje teme tjeter!!
    O Behar djali, degjo ktu mer burr....une them qe gjerat me Greket duhen marre me qetesi, dy shtetet kan nevojen njeri tjetrit, ne kemi interes Grekut dhe ata kan interes per punen ton atje, GDP e Greqise gati 10 apo 20% eshte para dhe mund Shqiptari, edhe gjith ajo para nuk bohet me pune kshu sic thhua ti.

Tashi zgjidhja osht e tille, qe qeveria Shqiptare duhet qe tju japi te drejtat e tyre minoritetit Grek, e ca po na kushton neve apo cka duhet tju japim me shum se cu kemi dhon gjer tashi, u kemi gjet pun, kan shkollat e tyre, nuk i kemi shkel aspak, kto jan te drejtat themelore te nje minoriteti dhe kto ata i gezojne ne Shqiperi aktualisht.

Tashi, eshte rradha e pales Shqiptare qe duhen te ngrejne ceshtjen e camerise, edhe kjo ceshtje ka zgjidhje, te drejtat e cameve kan per tu njohur mos heret vone, mos nga Greqia do njifen nga instuticionnet e Brukselit......

Edhe une nuk jam pro Grek, une jam per nje fqinjesi te mire me ta, ama me Serbet qe na vrane ne 1999 me ata nuk pajtohem, por Greqise ne i kemi borxh fqinjesine e mire se na kan ndihmu mbase akoma nuk na kan kthy buken qe u kemi pas dhone para 50 vitesh, ama ne nuk dijme naj te keqe prej tyre pepors ceshtjes se cameve qe me domosdo do ket nje zgjidhje.

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga Homza Lexo Postimin
    O Behar djali, degjo ktu mer burr....une them qe gjerat me Greket duhen marre me qetesi, dy shtetet kan nevojen njeri tjetrit, ne kemi interes Grekut dhe ata kan interes per punen ton atje, GDP e Greqise gati 10 apo 20% eshte para dhe mund Shqiptari, edhe gjith ajo para nuk bohet me pune kshu sic thhua ti.

Tashi zgjidhja osht e tille, qe qeveria Shqiptare duhet qe tju japi te drejtat e tyre minoritetit Grek, e ca po na kushton neve apo cka duhet tju japim me shum se cu kemi dhon gjer tashi, u kemi gjet pun, kan shkollat e tyre, nuk i kemi shkel aspak, kto jan te drejtat themelore te nje minoriteti dhe kto ata i gezojne ne Shqiperi aktualisht.

Tashi, eshte rradha e pales Shqiptare qe duhen te ngrejne ceshtjen e camerise, edhe kjo ceshtje ka zgjidhje, te drejtat e cameve kan per tu njohur mos heret vone, mos nga Greqia do njifen nga instuticionnet e Brukselit......

Edhe une nuk jam pro Grek, une jam per nje fqinjesi te mire me ta, ama me Serbet qe na vrane ne 1999 me ata nuk pajtohem, por Greqise ne i kemi borxh fqinjesine e mire se na kan ndihmu mbase akoma nuk na kan kthy buken qe u kemi pas dhone para 50 vitesh, ama ne nuk dijme naj te keqe prej tyre pepors ceshtjes se cameve qe me domosdo do ket nje zgjidhje.
    faleminderit Homza dhe te pershendes!!

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga offspring Lexo Postimin
    greket kan shkolla ne gjuhen e tyre ne shqiperi-a i kan shqiptaret kete te drejt ne greqi
    u lejohet te festojn festat e tyre dhe madje ngrejn flamurin grek ne mes te shqiperis-a e kan kete te drejt shqiptaret ne greqi
    e pra arvanitasit e kan te ndaluar te thon qe jan shqiptar,camet e kan te ndaluar te shkojn ne greqi dhe iu jan konfiskuar pronat.un se di ku jeton ti por un jam nga jugu dhe minoritaret kan me shum te drejta se ne shqiptaret.me mir do ishte tua hiqnim keto te drejta dhe ti barazonim me te drejtat e shqipetareve ne greqi.
    Une jam prej Tropoje.....

Edhe shkollat qe kan Grekerit ne Shqiperi ne gjuhen e tyre, mire shum le ti kene, ca po na kushtojne, ne Shqiptaret i kemi rrespektu minoritetin Grek gjithmon nderkohe qe po te kishim dasht i kishim shtyp si morrat po te ishim cu ne krah te gabuar ndonje dit se kemmi bo nje gje te tille...

Ne SHqiptaret kemi tregu qe jemi njerez qe duam paqen, jemi njerez te kulturum, kontribojme ne rajon per paqen, skmi shkel asnjeher te drejtat e asnjeriu tjeter.....por dhe te drejtat tona ne kemi dit ti kerkojme, dhe do vazhdojme ti kerkojme gjithnje.....edhe per sa u perket shkollave ne gjuhen shqipe ka ne Greqi, ka marrveshje blaterale mes dy shteteve per kete gje.

PO te me thush me Serbin, une me ata nuk pajtohem asnjeher, na vrane ne 1999 dhe na dogjen, ama me Greket ne duhet te tregohemi sikur jemi tregu gjer tashi tolerant, por ama jo ta anashkalojme ceshtjen came...ceshtja came do zgjidhje dhe do ta marri ate.

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    faleminderit Homza dhe te pershendes!!
    Eh na jena patriota mer burr na gjome Shqipen e perbashket. tana heret kshu ka per te qene.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    Citim Postuar mė parė nga Homza Lexo Postimin
    Une jam prej Tropoje.....

Edhe shkollat qe kan Grekerit ne Shqiperi ne gjuhen e tyre, mire shum le ti kene, ca po na kushtojne, ne Shqiptaret i kemi rrespektu minoritetin Grek gjithmon nderkohe qe po te kishim dasht i kishim shtyp si morrat po te ishim cu ne krah te gabuar ndonje dit se kemmi bo nje gje te tille...

Ne SHqiptaret kemi tregu qe jemi njerez qe duam paqen, jemi njerez te kulturum, kontribojme ne rajon per paqen, skmi shkel asnjeher te drejtat e asnjeriu tjeter.....por dhe te drejtat tona ne kemi dit ti kerkojme, dhe do vazhdojme ti kerkojme gjithnje.....edhe per sa u perket shkollave ne gjuhen shqipe ka ne Greqi, ka marrveshje blaterale mes dy shteteve per kete gje.

PO te me thush me Serbin, une me ata nuk pajtohem asnjeher, na vrane ne 1999 dhe na dogjen, ama me Greket ne duhet te tregohemi sikur jemi tregu gjer tashi tolerant, por ama jo ta anashkalojme ceshtjen came...ceshtja came do zgjidhje dhe do ta marri ate.
    ti si ke inat greket se ske pa te keqe prej tyre permen vec 99 me serbet dhe i ke inat
    po rrefugjatet qe i kan vra dhe kan tallur ****** me ta ushtria greke,po camet,po qe greku ishte kundra natos per ceshtjen e kosoves,po qe ne 1995 i komando greke u fut ne tok shqiptare dhe vrau komplet posten kufitare shqiptare(peshkepi),po rradhat e gjata per viz ne anbasad dhe racizmin e tyre ne kufi ndaj nesh.sic e the ne kemi trgu qe jemi popull paqesor por ca fituam prej saj,shumica e trijeve shqipetare jan jash kufijve shtetror.e pra ata derra nga toleranca jon kan perfituar dhe sic u be kosova e pavarur ashtu edhe cameria duhet ta fitoj se me llafe te bukra skemi arrit asgje.kete na ka tregu historia.e pra per mua greku na ka ber keq sa dhe serbi.hajde nji her ne kakavi dhe shiko si vijn refugjatet te v nrrahur e te poshteruar nga policia greke dhe pastaj me thuaj a duhet te jemi paqesor me greket

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    ti si ke inat greket se ske pa te keqe prej tyre permen vec 99 me serbet dhe i ke inat
    po rrefugjatet qe i kan vra dhe kan tallur ****** me ta ushtria greke,po camet,po qe greku ishte kundra natos per ceshtjen e kosoves,po qe ne 1995 i komando greke u fut ne tok shqiptare dhe vrau komplet posten kufitare shqiptare(peshkepi),po rradhat e gjata per viz ne anbasad dhe racizmin e tyre ne kufi ndaj nesh.sic e the ne kemi trgu qe jemi popull paqesor por ca fituam prej saj,shumica e trijeve shqipetare jan jash kufijve shtetror.e pra ata derra nga toleranca jon kan perfituar dhe sic u be kosova e pavarur ashtu edhe cameria duhet ta fitoj se me llafe te bukra skemi arrit asgje.kete na ka tregu historia.e pra per mua greku na ka ber keq sa dhe serbi.hajde nji her ne kakavi dhe shiko si vijn refugjatet te v nrrahur e te poshteruar nga policia greke dhe pastaj me thuaj a duhet te jemi paqesor me greket
    O shoki cdo rast ne mund ta drramtaizojme dhe ta cojme ne ekstrem sic e ke cu ti kete arsyetmin tend, dhe kunderpergjigja do ishte e njejta me ekstremmizem dhe fakte Grekerish qe mund edhe ti ken marr jeten Shqiptaret, kto ndodhin ne cdo pjese te botes, kemi Gjerman qe vrasin njerez ne France, e Francez qe vrasin njerez ne Itali etj etj....por kto jan raste sporadike....

Une kur konsideroj Greket, shof se sa mijra Shqiptare po ndertojne jeten ne token e Grekut, sic e thash afer 10-20% e GDP Greke eshte para Shqiptare, mundi jone, djersa jone, ne jemi njerzit ne Greqi qe kemi rritjen e kursimeve ne Bankat Greke me te larte se vet Grekerit apo rracat tjera, ne kemi shum Shqiptare qe mbajne familjen e tyre me para qe vijne nga Greqia, mund ti hedhesh do tposht kto?

Greqia nuk krahasohet me Serbin, na vrane e na dogjen ne 1999 mijra vete, me ata nuk pajtohem kurrsesi, por me Greket pa vajt asiher atje une nuk kam naj gje me ta, dhe 100 000 Shqiptaret tjere qe jetojne atje ndajne te njetin opinion me mua.

Cameria eshte nje gjendje qe do gjej zgjidhje, kjo varet dhe do vije nga insitucionet e Brukselit, duhet te kete nje lobizem per ceshtjen e camerise dhe mos heret vone do vije zgjidhja, por me lufte nuk besoj qe zgjidhet kjjo gje.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    esht ekot ta zgjasim se ti mendon ndryshe nga mua dhe me duhet te respektoj menimin tat.por pjesa e tjeter e shqipetareve e kan fituar te drejtat e tyre me pushk ne dor(kosova,dhe shqiptaret e maqedonis).un jam per bhemb per dhemb dhe jo me fjal te mira.respekte vlla

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    esht ekot ta zgjasim se ti mendon ndryshe nga mua dhe me duhet te respektoj menimin tat.por pjesa e tjeter e shqipetareve e kan fituar te drejtat e tyre me pushk ne dor(kosova,dhe shqiptaret e maqedonis).un jam per bhemb per dhemb dhe jo me fjal te mira.respekte vlla

Me luftu, jo bre se jom edhe me grip burr i dheut grup une jom me perdor trunin ne vend te manxerres e alltise.

Do ishte shum interesant te degjonim ndonje reagim te Grekeve qe jetojne ne Greqi.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    hahahah do te derg aspirin te sherohesh. por greket thon qe duhet ta clirojn me pushk vorio-epirin.tani ca duhet me thon ne per camerin?

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    hahahah do te derg aspirin te sherohesh. por greket thon qe duhet ta clirojn me pushk vorio-epirin.tani ca duhet me thon ne per camerin?
    Ok mer burr une po vi ne lufte por a di pse vi, vetem qe ti me duket koke Tirons edhe mue me vjen inat me dal ju Tironsit mo trima se na Tropojant

A shkojm e pijm perpara se me shku ne lufte mer burr? loool

Greket thojne qe do e clirojne me pushke, por Greket se dijne qe na me ja nis ne njerin krah e Turiqt ne tjetrin i dhjesim gryken.

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Grekėt tregojnė... Ēamėt myslymanė tė Epirit (1923 – 2000)
    Nga Arrnubi nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 02-04-2010, 10:33
  3. Historia e Popullit Shqiptar
    Nga Darius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 128
    Postimi i Fundit: 03-03-2009, 12:16
  4. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  5. Ilirėt - diskutimi mbi ta
    Nga Leonard Alili nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 10-10-2006, 16:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •