me duhet nje mbretereshe qe te arrij te zhvilloj dialogun me veten. mbuluar me nje tantelle te holle ari, kokrrat e gjoksit do t'i dukeshin edhe me me ngjyre kakaoje nen driten e zbehte te qirinjve qe kane mbushur dhomen mbretorore te gjumit. hapat e zbathur do jehonin virgjer drejt meje e kur te ulej e shtriqur ne krevat, me gjurin qe do ti arrinte deri tek mjekra e duke terhequr avash kemben tjeter, do kerkonte ate c'ka i takonte me te drejte bashkeshortore. fantazi seksuale. heh. nje kleopater dhe nje cezar. pse dreqin po me krruhej gjithe trupi sikur te kisha pleshta. "cfare kerkon?" me pyeti. ne vend qe te pergjigjesha dhe t'i tregoja per cezarin dhe kleopatren, "po ti, cfare kerkon?" u pergjigja me pyetje dhe duke e ndjere veten jashtezakonisht te lodhur u shtriva mbi krevat. kisha akoma ftohte edhe pse dritaren kishte te pakten dhjete minuta qe e kisha mbyllur duke pasur kujdes se mos prekja kaktusin qe ndodhej mbi parvaz. "ty nuk te lejohet te me pyesesh mua, se cfare dua une" tha. "ti je magjistar. ti presupozohet t'i dish qe me perpara endrrat e mia, pasi ti me the vete qe ti kishe fuqine t'i ktheje endrrat ne realitet".
nuk po me pelqente ideja qe po flitej per mua. pesha e mashtrimeve te embla qe me sollen deri tek kjo dhome filloi te me kepuste per gjume. "cfare dua tani?" pyeta perseri. "pikerisht ne kete moment?". "si te duash zhvilloje pergjigjen" tha duke me shtyre te qendroja ulur. kur per habine time kishte arritur te me vendoste ne cep te krevatit, u shtri vete ne te. "kam vetem pese ore gjume ne 48" u perpoqa te shfajesohesha per pushtimin e perkoheshem te krevatit te vogel. "pse une e kam fajin?" tha me sy te mbyllura, dhe pa pritur pergjigje vazhdoi perseri me te njejtin ritem pyetjen te ciles nuk dija t'i ktheja pergjigje "cfare kerkon, pra?". vendosa njeren dore mbi jastek dhe tjetren mbi krahun e saj duke u perpjekur te mos peshoja fort dhe e putha ne balle. duke kaluar buzet nga balli ne buzet e saj, "kerkoj kete" thashe. iu pergjigj puthjes time por pa gjuhe. "ah po! miq!" thashe me ironi duke u larguar. "dmth kerkon sex?" vazhdoi ritmi qe tani po me cingeriste nervat. "ca gjera nuk ndryshojne". "nuk u be nje cike si vape" thashe duke u ngritur per te hapur dritaren perseri. "kam ftohte, kam vape. mblidhe mendjen. cfare kerkon? pse je kaq nervoz?". "te dhjefsha mu ne kaktus. ku e shikon ti qe jam nervoz?". "ej!" bertiti e inatosur, "mbaj gojen. mos u ha me kot me kaktusin. te ka inat dhe aq". "eshte kaktusi i pare qe kam nderin te njoh" u perpoqa te shfajesohesha perseri. qeshi. "dua te vdes. do ishte kulmi". "s'te ndihmoj dot". "nuk dua te me me vrasesh. dua te me zere gjumi dhe te vdes ne gjume. e imagjinon dot ne c'lloj lloj belash do te te fusja?". "sa i keq qe je!". m'a ngrefi. "cohu" e komandova duke e ngritur per krahu. "zhvishu" qe komanda tjeter, duke shpresuar qe nuk e kishte lexuar kunderen. ah, ai gjoksi i vogel. nuk e di a jam me fat apo e kunderta, por rrallehere me ka qelluar te zberthej sytjena. rrjedhimisht edhe nuk ia di vlerat. vendosa tiua nxirrja inatin brekeve. "ato mos i hiq" vazhdova ne te njejtin ton. "shtrihu". "dmth kerkon seks?". "ca gjera nuk ndryshojne". doja ta rrihja me kaktus. "nuk te kam **** asnjehere ne *****" i thashe duke e kthyer mbrapsht. "ate kerkoj. por me pare dua te m'a marresh ne goje. dua te gelltitesh derdhjet e mia ashtu si kam gelltitur une te tuat. dua te vras nje kaktus sot".
pergjigja erdhi vetem pas dy ditesh kur me pyeti perseri ate pyetjen e llahtarshme. "a mund te jesh e lumtur sa deshiron, aq prane meje sa deshiroj? kete kerkoj." duke shpresuar qe do ishte edhe aq esell sa une, mendova se do e kuptonte pergjigjen. dhe e kuptoi. vdiq mbreteresha. mbreti martohet prape.
Krijoni Kontakt