xhuxhu un s`jam person publik..
Cne per Xhemin , se dic kam degjuar dhe un..bo sa thashetheme behen ktej..Xhemi ishte mire si veline te fixi, se kshu eshte kukull.Per prezantim..hmm me mire tua lere te tjerave
![]()
xhuxhu un s`jam person publik..
Cne per Xhemin , se dic kam degjuar dhe un..bo sa thashetheme behen ktej..Xhemi ishte mire si veline te fixi, se kshu eshte kukull.Per prezantim..hmm me mire tua lere te tjerave
![]()
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Po citoj Gunnar, por jam dakort me te gjithe qe dhane mendimin perafersisht me Eagle.Postuar më parë nga Gunnar
PS: Nje pyetje kisha, Xhemi eshte version shqip i "Jamie", apo shkurt per "Xhemile"? Ehhh, c'i punojme emrave ne loool.
o cuna dhe goca tani jam duke par dhe kameren e abdullah ,lojtarit te elbasanit dhe qenka e forte fare pupupupupu
Xhemi eshte shkurtim i emrit "Xhemile" qe mesa di une eshte nje emer me origjin turke.Postuar më parë nga Lioness
Sa per "Show" mund te them se eshte shume argetues mirpo nuk e di perse e kam nje dyshim sikur keto lojra behen ne bashkpunim me disa artist..
Rasti konkret ke humoristi i njohur durrsak i cili shkoje ne vlore per nje vizit dhe pikerisht aty i vodhen gomat e makines,kufonin,pasqyerat dhe perfundimi ishte shume i qet..
Cudi !!
Feel the pump √
duke par disa reagime jo te mira nga ju motra vellezer me duhet te them qe te tilla kamera behen edhe jasht ketu permendim scherzi a parte te canale 5 ku shumicat e emisiopneve i ka mar edhe top-chanel.per mendimin tim esht program argetues,esht me mire se fare ashtu si e bejn stacionet tjera.po keshtu esht kjo pune keq te besh,keq mos te besh emisione.nejse shum suksese topit dhe urojm ti permiresoj edhe me tej programet e tij dhe ti bej sa me zbavitese!
Ja nxoren krypen me Abdullahun....teper shumePostuar më parë nga elbasanlliu_20
ja nxorren mer lal ja nxorren ose me mire ja nxorri vetes me ato revistat qe pa>hahahahPostuar më parë nga Ballisti_Tetove
![]()
![]()
Spektakel i bukur shume,zbavites ,argetues,shume i lezeqem.Une e ndjek gjithmone.Ndonjehere edhe teprohet nje cike.Po ju mos i degjoni keta tipat qe bejne si te ndershem.Kjo si thote vet ishte loje.Ca ka ndonje gje te keqe ketu.Po fatkeqsisht disa sbejne dallimin ndermjet te mires dhe te keqes.
Cfare tmerri! Majmuni i mbeshtjelle si bebe me Vikena Kamenicen... u tmerrova une qe e shihja, jo me ajo qe vajti e perplasi pertoke majmunin e shkrete. Le mo sa ma shpifi me macokun -- me pare s'e njihja, as ia varja, po tani s'me pelqen fare si person. C'i fliste me pergjerim, "O shpirt, o zeeeemer..." Yuck!
Kush ishte ai kengetari qe u tregua i zgjuar dhe nuk i ra kova me uje ne koke? Ia harrova emrin. E bene te kendonte dhe ai rrinte e shikonte larte -- kjo tregon se lojerat qe bejne atje s'jane aspak origjinale.
Xhemi dhe Genti jane tipa... antipatike. Njera eshte e ngathet (sic eshte Ami tek Portokalli, dmth luajne role supportive, jane te zevendesueshme), ndersa tjetri eshte nervoz ne kulm.
Nqs do tallni njerezine behuni origjinale, te pakten.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
pershendetje forumista.
ej a e pate mbreme lojen qe i bene Manjola Nallbanit?
e lane nja gjysem ore te gatuante makarona gjasme ne nje repart me ushtare,e kur kjo mbaroi makaronat, qe dukej sheshit se i kishte lene qulle,
vene e i hedhin mbi koke makarona te ziera,e cfare loje eshte kjo?
ajo e shkreta mbeti me gjithe ate krehje qe kishte bere,e me gjithe ate fustan qe kishte veshur,vec ta shihje me makarona mbi koke,qe nuk i hiqte dot..mua per vete nuk me pelqen qe e teprojne kaq shume ne skene...
Krijoni Kontakt