Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Redmond, WA, USA
    Postime
    181

RTV 21 - Të lodhin me filma spanjoll - unë dua ta shoh Kosovën

Këtu në Amerikë nuk na mungojnë spanjollët e meksikanët fare. Kemi aq shumë sa që çdo ditë marrim një dozë të tepruar të shikimit të spanjollëve.

Po kurr e marr me mend se pagova afër 500 dollarë për ta parë Kosovën e Shqipërinë, e në vend të tyre më dalin spanjollët në ekran më bën të zemërohem.

Prandaj, ju që jeni të përmalluar për vendin tuaj, RTV 21 është rrugë e gabuar. Ajo të çon në Spanjë, Meksikë, Brazil, Portugali e jo në vendet Shqiptare.

i nënshtruar Maska e master2006
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Jo vella, jo vetem ju ne diaspore por edhe ne kosove si tv21 si te tjeret serial serial serial flash flash serial flash serial flash, tjeter nuk sheh, nuk e di ku do na dergoj kjo

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Jo. "Gabim".
    Pas një pune një vjeqare të lodhshme të shoqëruar nga serialet përplot me spanjollë që puthin të vjehrrën, indianë që përdhunojnë dhe magjupë të Meksikës që vrasin për para, stafit dhe punëtorëve të RTV21 u duhet një festim i këndshëm në sy të popullit. E kjo natë është Viti i Ri.
    Aty duhet të festojnë duke pirë raki konjak edhe ndonji xhoint si dhe të flasin se si kanë punuar shumë gjatë atij viti... Eh sa vështirë është t'a fusësh një videokasetë e t'a prekësh PLAY, e pastaj pas një ore t'a fusësh një videokasetë tjetër e kështu me radhë, punë e vështirë në RTV21,
    Ata po mundohen për popull, që t'a mësojnë popullin si të flasin gjuhën spanjolle, si të bëjnë sex kur të rriten dmth kur t'i mbushin 11 ose 12 vjet, meqenëse shikues janë kryesisht fëmijët, ndërsa serialet shfaqen kryesisht gjatë ditës.
    Ata janë krenarë dhe përveq kësaj populli "aq shumë ka kërkuar" që të përsëriten serialet e mëparshme sa RTV21 ka qenë "detyruar" që përsëri të shfaqë të njëjtat seriale.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    24
    Keni kaq shume te drejte. Eshte skandaloze, megjithate ja vlen te vleresohen (yeah, right). Ka midis popullates edhe nga ata pleq qe kane qejf te kujtojne rinine dhe shohin maskaralleqet e RTV 21.
    Mua ma shpifin dhe nuk me behet as te shkoj afer televizorit se te neveritet.
    Ku eshte krenaria shqiptare? Ka plasur nje degjenerim kaq i madh, jo vetem ne Kosove, por edhe ne Shqiperi. E paimagjinueshme.
    Mos valle keto seriale ndikojne ne kete degjenerim? Shqiptaret e dine jeten si neper filma dhe hajde o burra te bejme si filani tek filan film.
    Pastaj edhe moda. Une nuk i shoh keto seriale, sic thashe edhe me siper, por nga ka plasur kjo mode e degjeneruar ne Shqiperi? Ne ketu ne Amerike nuk shohim vajza kaq shume te ekspozuara, ndersa atje sa me zhveshur, me bukur??????????????????
    Dy fjale: Degjenerim & Imoralitet

PS. Apo ndoshta jemi ne ketu fshatare?????

Moderator Maska e AdmiraL
    Anëtarësuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Rheinfelden - Baden-Württemberg
    Postime
    772
    Na Knaqen valla, me ta ska, edhe pak edhe e mesuam gjuhen Spanjolle.

Ehh ca me bo Agron_Ca sa ke me pagu tiii ke me u kenaq, dhe ske per te pare kurr Kosoven & SHqiperin ne TV.

Ta them te drejten na lodhen, me keto seriala.
    Forca MILAN - is Champion and only Champion!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-08-2005
    Postime
    435
    Megjithate, tv21 nuk eshte i vetmi televizion shqiptar ne Amerike.
    Tani eshte hapur nje kompani ku jane rreth 26 kanale televizive shqiptare ne Amerike dhe Kanada. Aty eshte RTK, TVSH, Tvklan, vizionplus, tv koha, BBF, etj etj etj
    Per me shume informata futuni n ewebsite te tyre www.shqiptv.com
    Pra ky eshte nje revolucion madheshtor sepse edhe ne Amerike e Kanada po mundesohet qe te jene rreth 26 kanale shqiptare.
    Nuk kemi nevoje te paguajme per tv21 qe eshte turp qe e kemi. Eshte turp per mergaten shqiptare ne USA dhe CANADA qe te kete nje televzion te shpifur sic eshte tv21. Pra zgjidhja eshte www.shqiptv.com me 26 kanale shqiptare.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-11-2006
    Postime
    19
    Degjenerimi me i madhe vjene nga kto serjale spanjolle .
    Une si shqiptare qe jetoje ne Amerike nuke me merre malli per spanjolle pore per trojet shqiptare dhe per gjuhen shqipe .
    Nuke e di cila eshte arsyja te kete kaqe shume serijala dhe filma spanjolle ,a mose valle ky mentalitet po ju pershatet popullit tone apo qka eshte puna .
    Ne shtepine time eshte apsolutikishte e ndaluare te shikohne filmat spanjolle ose filmat e maxhupve .Filma primitiv qe kane shume efekte negative .
    Po te ishine filma edukativ apo akcjon apo komedi do te thoja se ka diqka intresant ,pore kta filma jane rrethe amoralitetit dhe degjenerimit .Jame kunder filmave spanjoll apsolutikishte .

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anëtarësuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Te pakten kush eshte i/e shkathet e meson gjuhen, gjuha eshte pasurii

Tema të Ngjashme

1. Adem Demaçi
    Nga lum lumi në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 29-11-2016, 17:56
  2. Konflikti shqiptaro-serb mbi Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 11-08-2009, 09:57
  3. `Guerreros`(Luftetaret)-Filmi spanjoll per Kosoven
    Nga alibaba në forumin Kinematografia dhe televizioni
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 04-01-2008, 12:47
  4. Unë Kam Dhënë Shumë Më Shumë Pare Për Kosovën Se Sorosi
    Nga Harudi në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-03-2007, 15:11
  5. Adem Demaci: Eksperimenti politik ndërkombëtar me Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2006, 18:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •