Ne dashuri e ne lufte s'ka rregulla. Prandaj mbizoteron ndjenja. Ka e s'ka te dashur, po e deshe aq fort afrohu ke goca pak e nga pak qe te te doje edhe ajo ty nqs shikon qe edhe ajo ka nje fare simpatie per ty. Po u ushqye dashuria juaj dmth qe ai tjetri nuk zoteron zemren e saj e prandaj e meriton ti.
La vita č bella...
mos ki frik se kur ta "vjedhesh" ose ta besh per vetedo dali prap nje tjeter e mencme sa ti dhe do veproj prap si ti..mendo se ai do te zgjedhi tyve?ashtu si beri me ate para teje po ja arrite,se nuk e humb huqin robi qe ka lind kot po kot do e vazhdoj jeten,dhe po kot do veproj..nuk i funksionon zemra atit,po ajo gjeja tjeter ma poshte
suksese po te heci
klejda e vogel sa bukur fliske ti te keqen.
Sot njeriu shyqyr zotit ka te drejte te zgjedhi me te miren per veten e tij e nqs me te miren e shikon tek ai shoku pse mos te shpresoje te kete nje te ardhme me te. Cdo njeri vepron sipas menyres se tij e normale kur ben hapa aq te medha sa te beje per vete nje njeri qe eshte i lidhur me nje tjeter dmth qe ka dicka me te vertete speciale. Nuk besoj se asnje njeri qe eshte i dashuruar do te linte te dashurin apo te dashuren e tij nqs nuk do shikonte tek ky shoku/shoqja vlera te larta, prandaj nuk qendron ajo qe thua ti, qe do lej ate e pastaj ty e keshtu e me rradhe. Kete e ka provuar edhe jeta. Ka plot raste qe jane marr e jane lene keshtu, madje ne shume raste jane shoqet ose shoket e ngushte qe te marrin te dashurin ose te dashuren.
La vita č bella...
se di ca shoqe e shoke paske ti era,sdu te mungoj per respekt,po ne nuk i njohim keta gjera te jetes shyqyr Zotit..
sigurisht cdo njeri zgjedh,po un si njeri,gjeja par nuk e ul veten time te kerkoj nje qe eshte me nje tjeter,per respekt edhe per at njeriun tjeter jo vetem per veten time!se po qe per dashuri,qe atit njeri i rref zemra per mua,dhe merr ket shoqen se shef ke ajo vlera,shpresoj te pakten tme ndodhi shum shpejt kjo gje,mos ti kem thene te dua,se keta rob koti po ashtu do vazhdojn jeten gjithmone..sepse un mendoj qe sja kemi ven pistoleten ne fyt njeriut te rri me ne dhe perderi sa ky mi maka syt hap duke shikuar cfar vlera mun te gjej ne rrug ke nje tjeter,ti vazhdoj ti maj po te pakten mos te marri ne qaf njeri po qe se mun te jet dashuruar tjetri/a..
s i thojn nje fjal ktu ke ne..i coglioni vanno sempre in coppia kshu qe suksese vetem i uroj,pas nje shkelm mu ku nuk bie djelli![]()
Klejda ti je e vogel akoma xhan, por sic e thame forumi eshte per mendime e qe kshu mendimet jane thjeshte mendime e nuk merren si personale. Dmth cdo gje qe une shpreh, e shpreh sepse ashtu me vjen ne mendje ne ate moment jo sepse ka te beje me mua apo me shoqerine time, prandaj shpresoj mqs je edhe e re ketu mos vazhdosh me postime te tilla qe mund te permbajne ofendime personale... duke qene se nje nder rregullat e forumit eshte pikerisht respekti i mendimit te secilit prej nesh te pelqen apo jo ty...
Kur thua ne s'i njohim keta njerez... dmth s'ke degjuar akoma, por edhe ata jane njerez si cdo tjeter e madje jane me te forte shpirterisht se ne sepse te pakten guxojne e nuk mbysin ndjenjat e tyre perbrenda sic ben shumica e njerezve sidomos ne Shqiperi.
Me mire nje jete me lumturi se sa frika nga mendimet e shoqerise e jete koti.
La vita č bella...
po un sbera gje emrin tat me vjen keq po e more personale..nga qe ketu po ipen mendime dhe un dhash mendimin mbi cfar the ti,asgje kunder teje o kaq personale si po ma tregon ti..
nuk kam degjuar se kushedi nuk kemi keta njerez ne shoqeri,miqesi,fis o ku di un..shoku te vjedhi fejumen ose un te dashurohem me nje qe ka te fejumen e vet sme ka ndodh,skam ndegjuar,dhe shpresoj ti jem gjithmone larg ktynve muhabete dhe jo sepse kam frik opinionin e njerzve,kam frik opinionin qe mun ti jap vetvetes pas qe tebej gjera tilla dhe te shikohem ne pasqyr..mendimi im eh..
gjith te mirat se jam e vogel sbehet dot muhabet me mua..
Krijoni Kontakt