Mund t'ja thuash edhe pse e lidhur sepseti(une)nuk e di sa te thella i ka rrenjet ajo lidje keshtu qe ajo/ai zgjedh vete pastaj.
Mund t'ja thuash edhe pse e lidhur sepseti(une)nuk e di sa te thella i ka rrenjet ajo lidje keshtu qe ajo/ai zgjedh vete pastaj.
sdo dashurohesha me nje njeri qe eshte i dashuruar me dike tjeter dhe aq me teper qe eshte i lidhur me ate njeri , pse t'i prish lumturine nje cifti , jo , njeri duhet te perzgjedh me e shoqerohet , keshtu s'mund te ndodh qe te dashurohesh me nje njeri qe nuk eshte single , mgjse kurre mos thuaj kurre thot nje fjale , gjithsesi edhe nese do me ndodhte s'do thoja gje , do e mbaja per vete kaq , s'do e hyja si nje e pashiruar ne nje dyshe te krijuar
per gjithcka ka nje zgjidhje vec per vdekjen jo
MBANI CMENDURINE POR SILLUNI SI NJEREZ NORMAL
te duash nje njeri qe ka nje te dashur apo eshte e fejuar ose e martuar dhe normalisht te te doje dhe ajo , eshte nje problem i madh .
Ju pershendes.
Ne Tirone.
Nuk besoj ne keto lidhje te them te drejten .Keto lloj vajzash qe len te fejuarin dhe marrin shokun ,se mendojne se e duan me shume se shoke me duken mendjelehta dhe shume te pavendosura.
Kam patur nje njeriun tim qe beri nje gje te tille.U lidh me vajzen qe mendonte se e kishte dashur qe ne femijeri.E ndau nga i fejuari ,qe ajo shprehej ,se e kishte marre vetem per parate e tij dhe u lidh me te.Nuk kaloi shume dhe morem vesh qe u ndane.A thua ishte dashuri ,apo u duken femrat interesante qe kane nje mashkull tjeter ne krahe dhe kur e bejne te tyren e humbasin interesin?
Dea me fal qe po ta them kete gje por eshte ajo karma. Kjo eshte arsyeja tjeter me e rendesishme qe njerezit duhen ta kene parasysh para se te bejne ate veprim. Kur prishet nje lidhje, lidhja e krijuar nuk do zgjasi sepse nuk eshte e drejte.
Nga Eksperienca Personale Mendoj Se Eshte Gabimi Me I Madh Ti Thuash Shoqes Qe Ndjen Dicka Per Te Aq Me Shume Kur E Di Qe Ajo Dashuron Dike Tjeter.....do Ti Humbisje Te Dyja Dhe Shoqerine Me Ate Vajze Dhe Asnjeher Nuk Do Te Kishe Nji Mundesi Me Te....
Il mio migliore amico č lo specchio..perchč,quando io piango non ride mai..
mhhh varet po e pate shoqe/shok te mire nuk ja vlen te prishesh shoqerin dhe te isha une do e mbaja per vete ket gje....ose do ja lija kohes varet gjithmon nga situata se po e pe qe kjo ose ai nuk me shikon me ato sy qe e shikoj une athere nuk ja vlen....
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Krijoni Kontakt