ok u binda, votoj per fisnikun - per aftesite e tij largpamese dhe fytyren e tij te re - sa vota duhen mbush per ta bo superbubi?Postuar mė parė nga riu
ok u binda, votoj per fisnikun - per aftesite e tij largpamese dhe fytyren e tij te re - sa vota duhen mbush per ta bo superbubi?Postuar mė parė nga riu
Si fillim ju pershendes te gjitheve antare te ketij forumi.
jam dakord deri diku me fisnikun per mendimet e tij qe jane me te vertete mjaft domethenese
por nje gje nuk e pelqej (gjitheperfshirjen )duhet eleminura ky fenomen
respekte
je dakord qe feja islame po e degjeneron, ne kuptimin e pare te fjales, rinine shqiptare?
Postuar mė parė nga fisniku-student
Nuk dua ti jap une karakter fetar temes...por je ti qe gjithcka e shikon ne kendveshtrimin fetar.....
Per ato qe ke shkruar per muziken nuk jane gje tjeter vecse pikpamje ekstremisti.......
Edhe sikur ne djall te besojne ata,kjo eshte e drejta e tyre,ashtu sic ke edhe ti te drejtat e besimit islam....mos kujto se te drejtat e tua qenkan me te medha se te te tjereve.....
Per mua qe jam ateist nuk me prish pune fare se ata dalin kunder zotit,(kjo eshte problem per tipa si ty dhe jo problem i shoqerise apo rinise shqiptare ne pergjithesi)..Me tipa si ju,nuk ndertohet nje shoqeri tolerante ku njerezit te jetojne te lire.Ju i shani te gjithe ata qe nuk kane konceptin tend te jetes,dhe me hipokrizine me te madhe fyheni kur ju skicojne profetin......
Pra jeni ju ata qe duhet te kuptoni se bota ka edhe njerez te tjere qe nuk i pelqejne parimet e tua,dhe te marresh pergjegjesite mbi supe d.m.th. te durosh edhe sharjet qe te bejne te tjeret per besimin tend.(sepse ky qenka koncepti dhe funksioni yt ne jete)....
Shkurt dhe qarte.......
Neqoftese do respekt per fene dhe menyren tende te jeteses, mos shaj dhe mos ndill vrere kunder te tjereve qe jane te ndryshem me ty.....sikur edhe kurani ta thoje ate gje,ti nuk duhet ta besh per hir te paqes dhe ekzistences si qenie njerezore....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Akili-A : 08-02-2007 mė 18:20
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
Rinin Shqipetare po e Degjeneron Integrimi i Shpejte ne Europe.
Nuk kam c'te shtoj!...ketij i thone integrim me katapulte!Postuar mė parė nga IL__SANTO
![]()
Sa englendisem une me temat e tua o fisnik. Por per me teper, te kam zili, se sa do qe mundohem t'i injoroj, prape se prape me "terheq" ndonje shkrim i yti aq shume sa s'i rezistoj dot.Postuar mė parė nga fisniku-student
Tani po u qan hallin adoleshenteve per MSN psh, por per vete e beke copa. Keshillon, apo je i shqetesuar per rolin e MSN ne Kosove apo gjetke, ama vete s'i le manget. Une psh, nje ish-adoleshente nuk shtoj asnje ne MSN nqs nuk i njoh (personalisht, apo miqesi forumore.) Dhe sa here qe ka rastisur qe dikush ka gjetur adresen time te msn, dhe e shikoj qe me kane shtuar ne listen e tyre, une e heq. Sepse nuk i njoh.
Ti qenke me tolerant mor burre. Dhe me stil bile, i shton ne msn, luan lojen e injorimit dhe pastaj fillon e interesohesh me shume.
E para se mos kemi 40 vjecare ne forum, qe faktikisht kemi, lol, mos ta marin personalisht pershkrimin "plake" te moshes suaj. Ndoshta e ka pase ne shenje respekti fisniku, se kur te veje 40 per vete, e di qe do thote eshte ne lule te jetese Kisha Nje Shok Haker Dhe Me Ndihmen E Tij E Zbulova Se Kishte Qen Nje Plak I Moshes 40 Vjeqare ....qe Mundohej Te Paraqitej "matrapaz" Te Me Mashtroje...po Ne Kete Rast Te Kishte Qelluar Ndonje Adoleshent Mesiguri Qe Kishte Me Deshtuar Dhe Ishte Fute Ne Telashe Me Te ..sepse Mosha E Adoleshenteve Eshet Einijshem Si Ne Epsh Dhe En Pjekuri...mund Te Mashtrohet Leht...dhe Pasojat Mund Te Jene Te Konsiderueshme....
Dmth pas gjithe asaj analize qe i bere internetit ne Kosove, atehere nga kjo histori del qe s'eshte rinia qe po abuzon, por jane me te "moshuarit" qe po abuzojne me MSN. Dhe ai hackeri, shoku i yt, goxha ekspert paska qene, duhet te punoj me CIA-ne me aftesite e tij qe paska per te dalluar dhe moshen, rrumbullak te perdoruesit te netit.
Per te tjera gjera, faktore te permendur ne kete teme, i kujtoj anetareve besimtare apo jo besimtare, qe cdo individ pervec te tjerash eshte "bekuar" nga Zoti, apo nga natyra (sipas besimit) me dicka te shenjte "Vullneti i Lire." Kjo dhunti, eshte thike me dy presa, varet si e perdor. Nuk eshte muzika, as interneti, as njera as tjetra qe te bejne te hedhesh hapa negative ne jete, por jane vete zgjedhjet qe ben Individi, zgjedhje te lira.
Dmth, eshte zgjedhja jone, qe ulemi ketu, para kompjuterit, ne kete forum, te brockullisim per lloj lloj temash, apo "ide". Ndonjehere te them te drejten, ia ve fajin Albos qe na hapi pune :P, por ne shume raste kur englendisem si ne kete rast pershembull filloj e fershellij: "Rrofsh o Malo (Albo) qe na mblodhe" ...![]()
Rinine shqiptare e ka degjeneruar(pra eshte kryer degjenerimi i saj) "mireqenia" e "siguria dhe prespektiva e garantuar jetesore" demokratike!
Serialet e huaja te pista,muzika e huaj e piste,varferia e skajshme dhe liria e paskajshme,pushtimi i jetes dhe shtetit shqiptar nga greku...jane faktoret te cilet e kane degjeneruar rinine dhe popullin shqiptar "demokratik"...
Thuaja kete fisnikut qe thote mos degjoni as muzike.Postuar mė parė nga proscriptor
Ndiqe logjiken e fisnikeve--- Fisniku ka deshire te shohe me teper myslimane dhe vazhdimisht i ben rreklame islamit.
Por kjo rini shqiptare qe do perfaqesoje islamin do filloje te lidhet me fort me websitet islamike pasi myslimani do te mesoje me shume per fene dhe do s'do do i futet ketyre siteve ektremiste.
ne internet do shikoni se vetem myslimanet shqiptare [ndryshe nga ortodokset, katoliket, protestantet etj] kane krijuar website ku flitet per xhihad, per alkaidan, per urrejtje te jo myslimanit, per lufte etjera etjuera.
pra duke e shpetuar rinine nga disa vese e website te keqia fisniket i hedhin ata ne faqet islamike ku ndikohen ne nje tjeter degjenerim qe nuk eshte degjenerim personal por i nje shkalle globale e rradikale.
tek kjo tema
http://forumishqiptar.com/showthread.php?t=77533
postova lajmin qe 7% e myslimaneve britanike adhurojne e duan te luftojne me al kaidan, ndersa 37% duan te jetojne nen ligjin sharia , por ma hoqen postimin pasi myslimanat e moderuar nuk duan te diskutojne per rrezikun degjenerues qe kane mes tyre, por duan qe ne tema te tjera te na mesojne se si te braktisim edhe muziken!
Heeeeej boll o njerez se e tepruam me duket. Sejcili ka mendimet e veta, nuk mund te paragjykosh kerkend sepse varet ne cfare ambjenti eshte rritur dhe cfare bindjesh i jane imponuar. Je ateist, do flasesh kunder zotit, je besimtar do flasesh pro tij. Gjithesesi ne fund te fundit rendesi ka njeriudhe me sa pashe ne kete teme te gjithe kemi treguar vetem anen tone negative(te gjithe pa perjashtim) dhe kemi treguar qe rinia shqiptare me te vertete nuk di te sillet dhe te respektoje te tjeret. Lexoni mesazhet e postuara ne kete teme qe te koreigjoni kete dobesi qe kemi shfaqur te gjithe dhe mos e shani me njeri tjetrin. Me thene te drejten ka me shume njerez te ndershem midis fetareve se sa jo fetareve. Shoqet e mija jane te gjitha ose myslimane me shami ose nga ato katolike qe ikin ne kishe. Arsyeja dihet nga te gjithe besoj. Pjesa tjeter jane te degjeneruar te pakten 90%. Une i kerkoj falje te gjithe atyre qe kam ofenduar dhe sidomos fisnikut e e hapi temen per nje qellim te mire megjithese u kthye ne chit chat.
respekte fisnik
I lutem moderatorit te mbylle kete teme sepse boll kane shkruar njerezit ketu. Nuk eshte me interesante. Po i kundervihet qellimit per te cilin eshte hapur.
"bukuria perfekte eshte mjeti me i mire per te percmuar te miren perfekte" Konfuci
Krijoni Kontakt