plotesisht dakort me ty sis

je gjithmon e sakt ne mendim
Te degjosh muzik eshte normale,per mua eshte shlodhje dhe secili prej nesh ka shije te ndryshme ne rymat e muzikes(une pelqej hip hop dhe house shume dikush tjeter lloj tjeter)
Ku eshte e keqa ketu?????????????????????????????????????????????? ?????
Perdorimi internetit eshte me se normal ne jeton tone ,si per blerje studime dhe info te ndryshme deri ke leximi i cdo lajmi ne sitet shqiptare,(personalishte mund te jem mbi 6 ore ne internet,per te studjuar shkruajtur printuar apo kur hedh detyrat dhe i save ne usb ,apo dhe argetim si chat msn forum)
Ku eshte e keqa ketu?????????????????????????????????????????????? ??????
Dhe serjale televizive shof por jo shume se kam kohen te kufizuar e jam pak gjumashe.
Ne se ketu po flitet per rinin studentore ose rinin ne pergjithsi .Ku eshte degjenerimi ketu?,,,,
Dhe sa per rinin shqiptare shum e hapin gojen ketu duke fol vend e pavend
sepse rinia shqiptare ka kushtet me te kqia qe ekzistojn dhe per mendimin tim arin te mbijetoj mbrekullisht dhe eshte e shkelqyer.E dini ju sa perqind e rinis shqiptare nga bangat e gjimanazit shkojn ne universitete?E dini ju sa perqind e rinis ne vendet e europes dhe usa shkojn neper universitete???PO TE DINI KETO DO TA QENI GOJEN TUAJ TE FLISNI ME KUNDER RINIS SHQIPTARE E SIDOMOS RINIS QE JETON BRENDA SHQIPERISE,KOSOVES ,MAQEDONIS.Ku kemi par ne europ apo usa apo kudo tjter nje rini kaq aktive?????? ,Rinia jone mer pjes kudo ne politik ,ne ekonomi,ne arsim, Si guxoni dhe hidhni keto fjal per rinin tone ??????Rinia jon eshte me afer familjes se kushqo rac tjeter ne bote.Rinia jone rone dhe jeton me hallet e familjes.E dini ju sa afer familjes jan te rinjte neper bote????????
Ku e shifni degjenerimin e rinis shqiptare ju lutem flisni ,,,,,, asgjekundi,,,(po flasim per shumicen ketu)
Rinia jone eshte e mbrekullushme por mos flisni pa pik pergjejsie ketu
Ku e gjeni kete te drejt njer,,,? Cilet jeni ju qe flisni me ket gjuhe??????
Krijoni Kontakt