Close
Faqja 13 prej 19 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 188
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga Baptist
    fisnik edhe ti je kan i ri - rinija nuk jan nji thes me molla per me u prishe. do prishen, do nuk dojne me u prishe! -pse nuk u prishe ti? edhe n'vaktin tand ka pase seriale, internet, edhe muzike me bollak!
    intersant kemi qen me te pjekur ...deh kemi dite kur... dhe ku ...dhe qfar te bejme..kemi qenadoleshenta mirpo e kemi konsideru qeshtjen ekismetit si diqka jo te vyeshme per momentin dhe nuk kemi qen rob epshi...

noshta se kam pas mik te dashur librin qe ne fillim ...kjo ndoshta eshet arsyeja...dhe ndoshta shkaku eshte se ekemi konsideru veten =femije dhe kemi qen femije ...tash disa te kesaj kohe edhe pse eshet femije deshiron me dhune te jete i rritur duek i imituar te rriturit si ne konsumim duhani etj..

eshte nje fakt interesant se ne shkollat e mesme eshet nje fenomen mjafte brengoses se shkollat e mesme jan shendrreuar si vend kismet per te rinjet dhe lirisht mund te thuhet se shkolla mesme te quhet shkolla e ksimetit

nje rast interesante ne nje shkolle te mesme ne kosove 95 % e nxenseve jan te nexene me obligime dashurie ...madje 39% e tyre te fejuar... dhe nje rast intereasant kur nje nxenes e pyet profin dhe i lyp leje per te leshuar oret e mesimi ..si arsye eshet se jam duke shkuar per te bler rroba per fejes... nxensi 16 vjeq ...hehe
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga smoki
    Ky eshte Problemi, MENTALITETI, Jo Tv Internet edhe Muzike.

se po te jete per kte, atehere e ka marr lumi Rinine sot.. po thuaj qe ka akoma vajza te zgjuara edhe me mentalitet te mire qe nuk terhiqen nga kto gjera qe behen sot.

Duhet te mendojne prinderit ne radhe te pare, ti edukojne femijet sic duhet, edhe mos ti len pas dore, se pikerisht ajo e lenme pas dore e prish rinine e sotme, dmth te rinjt neper gjimnaze..

Faji eshte i prinderve, edhe i mentalitetin te "emancipuar" qe kto prinder ua trasmetojne femijeve te tyre, pa marr parasysh ne cfar moshe jan.
    po kush e krijoi kete mentalitet te prinderve ..nese joshkollimi ...atheher kush e pengoi shkollimin...kush...kush...kush...
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    [/B]
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student

nje rast interesante ne nje shkolle te mesme ne kosove 95 % e nxenseve jan te nexene me obligime dashurie ...madje 39% e tyre te fejuar... dhe nje rast intereasant kur nje nxenes e pyet profin dhe i lyp leje per te leshuar oret e mesimi ..si arsye eshet se jam duke shkuar per te bler rroba per fejes... nxensi 16 vjeq ...hehe
    =====================
    asht e vertet ,
    vertet studenti jeni nji edukator,jo edukator po ju kisha ba minister i edukates dhe arsimit shqiptar ne pergjithsi ..

sot ne ket varferi femijt kan mobil ku e mbajn ne klasė hapur per te dergu mesazhe dashurie ......mobilin e kan kerku me shum "dhimbje " per ditlindje.nga ndoj teze apo hall ne mergim ...
    Femijt 15 vjeē festojn naten e matures me roba nuse te lyera duke shetit ne qytet "Karneva Viva Brasil" doni komente per veshen apo kuptuat ???
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Paqe Maska e lara21k
    Anėtarėsuar
    17-01-2007
    Vendndodhja
    Ne perendimin e eger
    Postime
    86
    Citim Postuar mė parė nga Dorontina
    [/B]
    =====================
    asht e vertet ,
    vertet studenti jeni nji edukator,jo edukator po ju kisha ba minister i edukates dhe arsimit shqiptar ne pergjithsi ..

sot ne ket varferi femijt kan mobil ku e mbajn ne klasė hapur per te dergu mesazhe dashurie ......mobilin e kan kerku me shum "dhimbje " per ditlindje.nga ndoj teze apo hall ne mergim ...
    Femijt 15 vjeē festojn naten e matures me roba nuse te lyera duke shetit ne qytet "Karneva Viva Brasil" doni komente per veshen apo kuptuat ???
    Degjo @dorontina

Per mobilat nuk jam as une dakort. Kurse per mbremjen e matures nuk ka asgje te keqe qe te lyhen dhe te vishen, ketu veshin vetem fustane te gjata (si per ballo) sepse eshte tradite. Mos eksagjeroni kot tani

Ne ate moshe thone ta mbyllesh femijen me njeqind dyer dhe me celsa. Nga vrima e celesit do te dali. Ata prinder qe i kane mbajtur te mbyllur me dhune si persh : si kane lejuar te shkojne ne mbremjen e matures, apo te fleje tek nje shoqe, apo te shkoje erskursion me klasen, apo te dali me shoqet e saj per te marre ajer te paster, pikerisht femijet e tyre duke bere cdo gje per inat te prinderve kane perfunduar si me keq. Femijen nqs je e zonja beje shoqe dhe jepi besim , ajo (flasim per femrat sepse ato jane me delikate ne ate moshe) do te te tregoj ty cdo gje dhe keshtu do ta kesh ne kontroll. Si thote nje shprehje :
    Te kesh besim eshte mire por te kontrollosh eshte akoma me mire.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga lara21k : 12-02-2007 mė 07:55
    Ai qe pretendon se eshte DIKUSHI eshte lodhur duke tentuar per tu bere i tille....

Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar mė parė nga lara21k
    Degjo @dorontina

Per mobilat nuk jam as une dakort. Kurse per mbremjen e matures nuk ka asgje te keqe qe te lyhen dhe te vishen, ketu veshin vetem fustane te gjata (si per ballo) sepse eshte tradite. Mos eksagjeroni kot tani

Ne ate moshe thone ta mbyllesh femijen me njeqind dyer dhe me celsa. Nga vrima e celesit do te dali. .
    nga e cila mosh festohet kjo tradit sipas jush ?
    informonu me mirź te lutem ...
    une kam pa footo qka pihet dhe si qendrojn dhe deri sa ora rrin ne sallź pasi te kryhet "festivali/karnevali" neper rrugź te lutem nuk jeni njerz te mbrapambetur , kultura ka nji art e jo degjenerim _

nji tesh e qepur ne Paris e nji ne hong-kong kan modelin e shfofin njejt por te qepurit asht perfekcion dhe quhet made in Paris ...

Rinia asht ardhmeria jonź , me ket rini dot mbajm trojet shqiperi ...

Paqe Maska e lara21k
    Anėtarėsuar
    17-01-2007
    Vendndodhja
    Ne perendimin e eger
    Postime
    86
    nga e cila mosh festohet kjo tradit sipas jush ?
    informonu me mirź te lutem ...
    une kam pa footo qka pihet dhe si qendrojn dhe deri sa ora rrin ne sallź pasi te kryhet "festivali/karnevali" neper rrugź te lutem nuk jeni njerz te mbrapambetur , kultura ka nji art e jo degjenerim _

nji tesh e qepur ne Paris e nji ne hong-kong kan modelin e shfofin njejt por te qepurit asht perfekcion dhe quhet made in Paris ...

Rinia asht ardhmeria jonź , me ket rini dot mbajm trojet shqiperi ...

Ne Shqiperi ne moshen 18 vjec. Kurse ne Gjermani ne 16-17. Per veshjen kam qene prezent (percolla nipin me makine) dhe arrita te shikoje cfare kishin veshur vajzat. Te gjitha pa perjashtim kishin veshur fustane te gjata. Ne mbremjen e matures shperndahen vetem pije pa alkol.
    Ai qe pretendon se eshte DIKUSHI eshte lodhur duke tentuar per tu bere i tille....

Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    3,488
    Citim Postuar mė parė nga lara21k
    Ne Shqiperi ne moshen 18 vjec. Kurse ne Gjermani ne 16-17. Per veshjen kam qene prezent (percolla nipin me makine) dhe arrita te shikoje cfare kishin veshur vajzat. Te gjitha pa perjashtim kishin veshur fustane te gjata. Ne mbremjen e matures shperndahen vetem pije pa alkol.
    Kjo asht krejt normale zemra ime Lara ket e dojm edhe ne ...

kurse te ne jo ,... duhet ma pa per te fol....nga erdhi kjo mode ? ....

dude Maska e smoki
    Anėtarėsuar
    02-02-2007
    Vendndodhja
    somewhere
    Postime
    68
    Smoki ne cilen paket e ke kry fillozofin ?....

nuk te kuptova Dorontina? Si eshte pyetja?

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Do ishte mire te percaktonim ne fillim, se kush eshte degjenerim e kush jo...perpara se te flisnim.....

Po fillojne edhe shijet ne te veshur....po dilet nga tema fare....
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

dude Maska e smoki
    Anėtarėsuar
    02-02-2007
    Vendndodhja
    somewhere
    Postime
    68
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student
    po kush e krijoi kete mentalitet te prinderve ..nese joshkollimi ...atheher kush e pengoi shkollimin...kush...kush...kush...

E kam muhabetin per prindrit qe jan nen 50 vjec.. dmth prindrit e rinj, se te vjetrin e kan nje mentalitet qe nuk e tradhetojne.

Faqja 13 prej 19 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  3. Diaspora shqiptare nė mbrojtje tė ēėshtjes sonė kombėtare
    Nga altin55 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  4. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •