Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga vlonjatja_usa
    waw se besoj se mund te ekzistojne njerez kaq te mbyllur akoma ne ditet e sotme sepse kushdo ka nje shok/shoqe te ngushte qe i hapin zemren njeri tjetrit.
    Pastaj cdo njeri ecen me hapin e tij se nese ti je njeri qe e gjykon shoqerine apo cdo info qe mund te ndaj shoqeria me ty ti i keq perdore atehere po e besoj qe keta lloj njerezish do jene shume mbrojtes ndaj informacioneve te tyre private.
    nuk e di se si e krijove kete opinion ,se jam e mbyllur vetem nga nje fjali e shkrimit tim !!shoqeria ka vendin e saj dhe i takon te dij aq sa eshte e mundshme !!une nuk gjykoj sidomos ne shoqerin time ,pasi atyre qe i them shok e shoqe i them gjysma e vetes time .(..ME THUAJ ME KE RRI TE ,TE THEM CILI JE )
    pastaj varet se per cfar intimitete behet fjale !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-01-2007
    Postime
    112
    Citim Postuar më parë nga alnosa
    nuk e di se si e krijove kete opinion ,se jam e mbyllur vetem nga nje fjali e shkrimit tim !!shoqeria ka vendin e saj dhe i takon te dij aq sa eshte e mundshme !!une nuk gjykoj sidomos ne shoqerin time ,pasi atyre qe i them shok e shoqe i them gjysma e vetes time .(..ME THUAJ ME KE RRI TE ,TE THEM CILI JE )
    pastaj varet se per cfar intimitete behet fjale !
    intimitet jane gjerat qe sdoja thoje mamit apo babit por nje shoqeje apo shoku te ngushte. Une per veten time i tregoj shoqes time te ngushte cdo gje dhe ajo ben te njejten gje se asnje ska lindur aq i zgjuar qe mos te kete nevoje per nje mendim apo sygjerim gjithashtu dhe me shokun tim te ngushte.
    nga menyra se si e trajton ti faktin qe te hapesh ne shoqeri tregon qe je tip i mbyllur tani une sjam psikologe por me sa njoh une nga eksperienca ime ne shoqeri kush ka vene limit ne shoqeri ka qene tip i mbyllur.
    hej ti ke opinionin tend dhe ti e njeh veten me mire se cdo kush tjeter.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Nuk e di por nese ke nje njeri te besuar dhe qe te kupton,perse te mos i ndash?
    Vete fjala intimitet tregon se kemi te bejme me gjera personale por meqenese ne kemi natyre komunikuese kjo tregon se kemi nevoje te hapemi me dike...

ga ga Maska e bunny
    Anëtarësuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku
    Nuk e di por nese ke nje njeri te besuar dhe qe te kupton,perse te mos i ndash?
    Vete fjala intimitet tregon se kemi te bejme me gjera personale por meqenese ne kemi natyre komunikuese kjo tregon se kemi nevoje te hapemi me dike...
    Mesa dakort me cfare ke shprehur me lart, nuk kam cfare te shtoj.

Personalisht besoj shum ne 'komunikimin' midis te paleve, ne cfare do lloj situate (edhe ato intime)- pasi nga kjo resulton kuptimi i te dyve paleve, kshq lidhja eshte mesa e shendetshme.
    How can she fall, if there is no one there to catch her

femmedecarriere Maska e Visage
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    LarG ... aty ke veriu i veriut
    Postime
    587
    Intimitetet jane mire te rrine mes atyre qe ju perkasin, sidomos kur flitet per nje cift. Dhe ketu do shtoja gjithashtu dhe qe shume gjera jane me te vertet private qe s'i thuhen as shokut ose shoqes se ngushte. Por zakonisht kjo eshte e veshtire, sepse gjene e pare qe bejme kur kemi probleme apo dicka me te dashurin/te dashuren eshte t'i bisedojme me shokun/shoqen e ngushte, e kshu qe s'mbahen dot shume here per vete dhe ato qe duhet te mbahen.

Megjithate jam shume kundra atyre njerezve qe e thone gjthcka te pothuajse te gjithe. Eshte nje gje pa kuptim per mua sepse dhe me ate veprim njeriu tregon veten. Jo cdo gje eshte per syte/veshet e botes.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. cfar na dallojne ne si shqipetar nga te tjeret
    Nga brumarfed në forumin Ndihmoni njëri-tjetrin
    Përgjigje: 88
    Postimi i Fundit: 23-05-2009, 23:11
  2. A ju pengon fakti i te qenit shqiptar ne raportimin me te tjeret?
    Nga SKUTHI në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 50
    Postimi i Fundit: 16-06-2007, 09:09
  3. Besimi dhe besimtari
    Nga Fjala e drejte në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-12-2004, 16:41
  4. Nuk e di per te tjeret, por une jam nga Prizreni
    Nga deep_blue në forumin Prezantoni veten në forum
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 17-06-2003, 12:24
  5. Jam dhe ketu si gjithe te tjeret
    Nga Livena në forumin Prezantoni veten në forum
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 24-01-2003, 11:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •