Diana shiko kam hapur nje teme me qellim te mire ... mirepo po e shof qe nga disa njerez po keqkuptohet ... kjo teme " Si Mund Ti Kuptosh Femrat ?! " eshte nje barcolete ... ndersa une kam futur do gjera me qellim qe te bej si nje tregim , por sic po e shof ka ketu disa njerez qe po e keqkuptojne spo i diskutojne gjerat ne forme te nje relaksimi ose te nje bisede te zakonshme . Vertet me vie keqPostuar mė parė nga DI_ANA
Do doja te shtroja disa pyetje ketyre qe ju pergjigjen kesaj teme:
1.Sikur mos te ishte butesia , ngrohtesia , kshillimi , i nje Nene ateher si do ndiheshim ne , ose perse nenat tona i ēmojme kaq shume edhe ajo eshte femer?
2.Pergjat kohes qe ne meshkujt punojme sa jemi ne gjendje te kujdesemi per femijet ? kur dihet fare mire qe sjemi ne gjendje te bejme as nje dite me ta ?
Por perse? Sepse skemi ndjenja cfare ka nje femer , kjo eshte Dhunti nga Zoti mirepo te paket jane ata ti kuptojne keto gjera?
3.Mereni shembull nje femer te punonte ne nje bjeshk me lopata e me gjera te veshtire duke nxjerrur gure e pastaj ti sjellte ato deri tek makina e te bente gjerat nga me te veshtiret , nuk shkon ! po perse? sepse konstrukti i femres eshte i rregulluar ne ate menyre qe duhet te ēmohet , ditur per nder
4.Tash radhen e kane meshkujt me tregoni ju meshkuj ne mesin e tyre po e fus edhe veten time! Ta merrnim nje GUR dhe ate ta lidhnim ne barkun tone , pastaj ate ta mbajm ashtu 9 MUAJ , pas atyre 9 MUAJVE ta marrim si foshnje dhe ti japim te pije , ta ushqejme , ta nderrojme ??!??
Si do ndiheshit ju meshkujt atehere?
PRES PERGJIGJE NGA JU ?
Krijoni Kontakt