Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 42
    Perjashtuar Maska e morrison
    Anėtarėsuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Femres i pelqen nenshtrimi prandaj e provokon gjithmon mashkullin duke iu kundervene atij per gjera te kota ( te drejtat e femres, etj ), qe ai ta nenshtroj dhe ti tregoj asaj qe ai eshte burre ( ndonje here e tepron me pak dhune, varet nga provokimi ).

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    DI_ANA
    Kur s'je e afte te pergjigjesh me te njejtin nivel intelektual, meshiroje veten dhe ne te tjereve te mos kthesh pergjegje fare.

Po te mos i njihja shtriesit dhe shtireset si puna jote, une kurre nuk do te arrija ta kuptoja se jam ndryshe!

Ato qe ti kerkove ne drejtim te femres nga nje mashull ne realitet jan ato qe meshkujt kan projektuar ne drejtim te gjinise femerore gjate shekujve. Por t'i nuk e kupton kete...

Ato qe kishe thene jan saktesisht projeksioni qe ben bota mashkullore kundrejt botes femrore per shekuj me radhe dhe mendove se po i shisje dardha dardhagjiut?!

Mua si nje "machist", keto me duken shume me normale se ty, qe thua se je nje femer.

Dhe ti ke vene re dicka!
    Po kur arrite ti te shohesh se une bej dallime gjinore? Te kam thene dhe nje here: -Mos shpif!

Je e lire te shohesh debatet qe kam bere me meshkujt, dhe je e lire te kerkosh debate qe kam bere me femrat per te pare se ke bere nje gjykim (se ti per tjeter s'e perdor trurin me sa shoh), pa asnje mbeshtetje. Informohu para se te gjykosh!

Por ja qe nuk ia vlen. Pastaj "sulmi (i femres) mbrojtja me e mire" te une nuk pin uje, -kete mbase e ke kuptuar qysh ne fillim. Une jam ndryshe sic ta thash.

Prandaj kurseje veten dhe mos bej keso lloj insinuatash te pandershme se vetem po e ngarkon veten kot.

Mundohu t'i "veresh" gjerat pak me mire tjera here.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Baptist
    DI_ANA
    Kur s'je e afte te pergjigjesh me te njejtin nivel intelektual, meshiroje veten dhe ne te tjereve te mos kthesh pergjegje fare.

Po te mos i njihja shtriesit dhe shtireset si puna jote, une kurre nuk do te arrija ta kuptoja se jam ndryshe!

Ato qe ti kerkove ne drejtim te femres nga nje mashull ne realitet jan ato qe meshkujt kan projektuar ne drejtim te gjinise femerore gjate shekujve. Por t'i nuk e kupton kete...

Ato qe kishe thene jan saktesisht projeksioni qe ben bota mashkullore kundrejt botes femrore per shekuj me radhe dhe mendove se po i shisje dardha dardhagjiut?!

Mua si nje "machist", keto me duken shume me normale se ty, qe thua se je nje femer.

Dhe ti ke vene re dicka!
    Po kur arrite ti te shohesh se une bej dallime gjinore? Te kam thene dhe nje here: -Mos shpif!

Je e lire te shohesh debatet qe kam bere me meshkujt, dhe je e lire te kerkosh debate qe kam bere me femrat per te pare se ke bere nje gjykim (se ti per tjeter s'e perdor trurin me sa shoh), pa asnje mbeshtetje. Informohu para se te gjykosh!

Por ja qe nuk ia vlen. Pastaj "sulmi (i femres) mbrojtja me e mire" te une nuk pin uje, -kete mbase e ke kuptuar qysh ne fillim. Une jam ndryshe sic ta thash.

Prandaj kurseje veten dhe mos bej keso lloj insinuatash te pandershme se vetem po e ngarkon veten kot.

Mundohu t'i "veresh" gjerat pak me mire tjera here.
    Me ty nuk ja vlen te merresh me te vertete,ti ke delirin e madheshtise ,te pelqen vetja jote,,ti je i zgjuar;;ti je i mencur,ti i njeh femrat dhe meshkujt,vetem ti di te gjykosh.
    Personalisht tipat e tille i konsederoj teper te veshtire dhe te rrezikshem per shoqerine e sotme.
    Ti na qenke krishti vete....
    I teri dhe i beri.....

Dardhaxhiu e ka bishtin mbrapa dhe kujdes me dardhat se te mpihen dhembet dhe kush e di se cndodh me mbrapa..........

adios
    "Carpe Diem"

zhapik buster Maska e drity
    Anėtarėsuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Ca gjera i kuptoj tek femrat dhe ca nuk i kuptoj.
    Por me thone te drejten, me shume me shqetsojne gjerat qe i kuptoj sesa ato qe nuk i kuptoj
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,040
    Si Mund Ti Kuptosh Femrat?!?
    femrat nuk jane krijuar qe te kuptohen por qe te dashurohen ....

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA
    Me ty nuk ja vlen te merresh me te vertete,ti ke delirin e madheshtise ,te pelqen vetja jote,,ti je i zgjuar;;ti je i mencur,ti i njeh femrat dhe meshkujt,vetem ti di te gjykosh.
    Personalisht tipat e tille i konsederoj teper te veshtire dhe te rrezikshem per shoqerine e sotme.
    Ti na qenke krishti vete....
    I teri dhe i beri.....
    adios
    Kurse ti tregon fare qarte se cili je dhe kujt i sherben...
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

LE TE BEHET DRITE! Maska e Aloa
    Anėtarėsuar
    30-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku qielli takon detin
    Postime
    71
    Po cfare skuptoni konkretisht se na habitet me ket mister qe u vishni femrave?!
    Everything I do, I do it for you.

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Baptist
    Kurse ti tregon fare qarte se cili je dhe kujt i sherben...

Ah truri eshte gje e madhe......
    I sherbej sherbimeve sekrete....Po ti kujt i sherben me kaq perkushtim?
    Zotit sma merr mendja...............................
    "Carpe Diem"

Self Confidence Maska e Gimi3
    Anėtarėsuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku Fati i pėrcjell Guximtarėt !
    Postime
    1,028
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA
    Ah truri eshte gje e madhe......
    I sherbej sherbimeve sekrete....Po ti kujt i sherben me kaq perkushtim?
    Zotit sma merr mendja...............................
    pajtohem diana me ty : " Truri ( mendja ) eshte dhurate ndersa shfrytezimi i tij ben mrekulli
    Fitorja Vjen Me Durim , Gėzimi Vjen Pas Dėshprimit Dhe Pas Ēdo Veshtirėsie Ka Lehtėsim .

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga morrison
    Femres i pelqen nenshtrimi prandaj e provokon gjithmon mashkullin duke iu kundervene atij per gjera te kota ( te drejtat e femres, etj ), qe ai ta nenshtroj dhe ti tregoj asaj qe ai eshte burre ( ndonje here e tepron me pak dhune, varet nga provokimi ).

Jo femres nuk i pelqen nenshtrimi,,as dhuna.
    Nuk arrini te kuptoni boten e femres sepse per ju ajo eshte poshte mashkullit.
    Per mua jemi te barabarte jemi njerez mbi te gjitha dhe si te tille nuk do te na pelqente te ishim te dhunuar dhe te nenshtuar..
    "Carpe Diem"

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Objektet fluturuese tė paidentifikuara, UFO
    Nga Darius nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Suedia, aty ku femrat jetojnė parajsėn
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 13-05-2012, 12:02
  3. Femrat dhe meshkujt komunikojnė ndryshe
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  4. Meshkujt vijnė nga Marsi, femrat nga Afėrdita’.
    Nga Tirana nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 07-11-2005, 13:31
  5. Femrat dhe ekonomia - Nga Kotelja!
    Nga Dita nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •