DI_ANA
Kur s'je e afte te pergjigjesh me te njejtin nivel intelektual, meshiroje veten dhe ne te tjereve te mos kthesh pergjegje fare.
Po te mos i njihja shtriesit dhe shtireset si puna jote, une kurre nuk do te arrija ta kuptoja se jam ndryshe!
Ato qe ti kerkove ne drejtim te femres nga nje mashull ne realitet jan ato qe meshkujt kan projektuar ne drejtim te gjinise femerore gjate shekujve. Por t'i nuk e kupton kete...
Ato qe kishe thene jan saktesisht projeksioni qe ben bota mashkullore kundrejt botes femrore per shekuj me radhe dhe mendove se po i shisje dardha dardhagjiut?!
Mua si nje "machist", keto me duken shume me normale se ty, qe thua se je nje femer.
Dhe ti ke vene re dicka!
Po kur arrite ti te shohesh se une bej dallime gjinore? Te kam thene dhe nje here: -Mos shpif!
Je e lire te shohesh debatet qe kam bere me meshkujt, dhe je e lire te kerkosh debate qe kam bere me femrat per te pare se ke bere nje gjykim (se ti per tjeter s'e perdor trurin me sa shoh), pa asnje mbeshtetje. Informohu para se te gjykosh!
Por ja qe nuk ia vlen. Pastaj "sulmi (i femres) mbrojtja me e mire" te une nuk pin uje, -kete mbase e ke kuptuar qysh ne fillim. Une jam ndryshe sic ta thash.
Prandaj kurseje veten dhe mos bej keso lloj insinuatash te pandershme se vetem po e ngarkon veten kot.
Mundohu t'i "veresh" gjerat pak me mire tjera here.
Krijoni Kontakt