Close
Faqja 0 prej 20 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 193
    ..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899

Të njohim femrën

Femrat parapëlqejnë më mirë të mos kuptojnë asgjë,sesa ta kenë gabim.

Thonë që femrat janë si hija,ngado që të shkosh të ndjekin nga pas.Por duhet theksuar se një femër është më këmbëngulëse sesa hija,e cila të paktën në errësirë,të lë të qetë.

Iluzionet që kemi krijuar për një femer janë si puna e reumatizmës : nuk mund të lirohemi kurrë prej tyre.

Bëjnë çfarë duan,dhe të bëjnë të mendosh se po bëjnë atë që do ti.

Ka femra që i tregojnë sekretin shoqes së tyre,vetëm që të përhapin lajmin.

Përpiqu të njohësh një femër përpara së të bëhet dashnorja jote,sepse më pas nuk do t’ja arrish kurrë!

Kur dy femra kanë kaluar dy orë duke folur keq për njëra-tjetrën,pikërisht atëherë mendojnë se janë shoqe deri në vdekje.

Vazhdone..
    Feel the pump √

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Femrat, kjo specie aliene qe s'do ta deshifrojme kurre. Apo mos ndoshta eshte me mire ta leme keshtu?

Pershendetje
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

sexy_mama Maska e nadule
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    235
    Citim Postuar më parë nga Dj-GabrieL

Ndersa meshkujt e kane gjithmone gabim se asnjehere nuk kuptojne gje.

Thonë që femrat janë si hija,ngado që të shkosh të ndjekin nga pas.Por duhet theksuar se një femër është më këmbëngulëse sesa hija,e cila të paktën në errësirë,të lë të qetë.

femra eshte vertet si hija, qe ju sado qe ta ndiqni nga pas nuk e kapni dot, dhe me ne fund kenaqeni me nje Hije te nje cadre plazhi qe te tjeret e kane bere gati per ju, dhe prap i veni asaj nga mbrapa me peshqirin ne dore kudo qe ajo te veje.

Iluzionet që kemi krijuar për një femer janë si puna e reumatizmës : nuk mund të lirohemi kurrë prej tyre.

S'ka mundesi, edhe reumatizma del po te gjesh klimen e mire, gje qe ju e beni shume kollaj "kur ju merziten fasulet" po mos harro se tradhetine e njeh e gjithe bota, po kjo vlen sidomos per "IDIOTA"

Po kjo bie ne kundershtim me ligjin e famshem te xhungles ku i madhi ha gjithmone te voglin, dhe tani po na del qe NE "seksi i dobet" po bejme c'te duam me JU "te fortet"? Po kjo s'eshte gje tjeter vecse Zgjuarsi...

Kjo ndodh vetem kur sekreti i tyre eshte ndonje YLL si puna jote , pse ti nuk do beje te njejten gje po te dilje me nje Claudia Shifer apo Giulia Roberts?
    E di shume mire qe do te thuash qe secila nga ne eshte nje shoqe e tille, qe nuk di te mbaj sekret etj etj po cdo pyll derra ka, prandaj dhe ju nuk bini me poshte po t'u shofesh me syte dhe mendjen tone.

Përpiqu të njohësh një femër përpara së të bëhet dashnorja jote,sepse më pas nuk do t’ja arrish kurrë!

Nuk jeni aq te zgjuar ju, se kur te arrini moshen e pjekurise maksimale ju, jo vetem qe e keni zene dashnore kete femer, po kush e di sa kolopuca ke bere me ate qe "nuk e ke njohur kurre"

Kur dy femra kanë kaluar dy orë duke folur keq për njëra-tjetrën,pikërisht atëherë mendojnë se janë shoqe deri në vdekje.

Dhe pas ketyre dy oreve nuk flasin me keq sikunder ndodh me meshkujt.
    Se femra mor shok eshte si makina, ti ruaje nga para, po ta fut tjetri nga mbrapa, dhe ky tjetri eshte ai "shoku" yt qe nuk ka folur kurre keq per ty. Se sot armiku te vret dhe shoku ta fut...

Vazhdone..
    Ja ta shikojme dhe nje here kete vazhdimin se ca do na nxjerresh ne drite...
    Dhe kur te jem nen toke
    Qe vdiqa ti mos thuaj
    Me shkruaj dhe nen toke
    Se une do te te shkruaj...

sexy_mama Maska e nadule
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    235

Ndersa meshkujt e kane gjithmone gabim se asnjehere nuk kuptojne gje.

femra eshte vertet si hija, qe ju sado qe ta ndiqni nga pas nuk e kapni dot, dhe me ne fund kenaqeni me nje Hije te nje cadre plazhi qe te tjeret e kane bere gati per ju, dhe prap i veni asaj nga mbrapa me peshqirin ne dore kudo qe ajo te veje.

S'ka mundesi, edhe reumatizma del po te gjesh klimen e mire, gje qe ju e beni shume kollaj "kur ju merziten fasulet" po mos harro se tradhetine e njeh e gjithe bota, po kjo vlen sidomos per "IDIOTA"

Po kjo bie ne kundershtim me ligjin e famshem te xhungles ku i madhi ha gjithmone te voglin, dhe tani po na del qe NE "seksi i dobet" po bejme c'te duam me JU "te fortet"? Po kjo s'eshte gje tjeter vecse Zgjuarsi...

Kjo ndodh vetem kur sekreti i tyre eshte ndonje YLL si puna jote , pse ti nuk do beje te njejten gje po te dilje me nje Claudia Shifer apo Giulia Roberts?
    E di shume mire qe do te thuash qe secila nga ne eshte nje shoqe e tille, qe nuk di te mbaj sekret etj etj po cdo pyll derra ka, prandaj dhe ju nuk bini me poshte po t'u shofesh me syte dhe mendjen tone.

Nuk jeni aq te zgjuar ju, se kur te arrini moshen e pjekurise maksimale ju, jo vetem qe e keni zene dashnore kete femer, po kush e di sa kolopuca ke bere me ate qe "nuk e ke njohur kurre"

Dhe pas ketyre dy oreve nuk flasin me keq sikunder ndodh me meshkujt.
    Se femra mor shok eshte si makina, ti ruaje nga para, po ta fut tjetri nga mbrapa, dhe ky tjetri eshte ai "shoku" yt qe nuk ka folur kurre keq per ty. Se sot armiku te vret dhe shoku ta fut...
    Dhe kur te jem nen toke
    Qe vdiqa ti mos thuaj
    Me shkruaj dhe nen toke

i/e regjistruar Maska e Jimmi_1978
    Anëtarësuar
    10-11-2006
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    443
    Femra krijesa me e bukur qe egziston, e bejne dhe boten me te bukur me pranine e tyre.
    Barca

sexy_mama Maska e nadule
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    235
    Citim Postuar më parë nga jimmychrist
    Femra krijesa me e bukur qe egziston, e bejne dhe boten me te bukur me pranine e tyre.
    Ashtu te lumte
    Femra eshte mekati me i bukur i natyres... (nuk e them une e ka thene populli)
    Dhe kur te jem nen toke
    Qe vdiqa ti mos thuaj
    Me shkruaj dhe nen toke

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-01-2007
    Postime
    46
    Zoti ne fillim krijoi mashkullin, pastaj tha me vete: "Obobo c'bera!" dhe vendosi te krijoi femren

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    dhe me ne fund kenaqeni me nje Hije te nje cadre plazhi qe te tjeret e kane bere gati per ju,
    Apo ne e kemi bërë gati për të tjerët????
    po mos harro se tradhetine e njeh e gjithe bota, po kjo vlen sidomos per "IDIOTA"
    Po a vlen kjo për idiote???

sexy_mama Maska e nadule
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    235
    Citim Postuar më parë nga pllugu
    Apo ne e kemi bërë gati për të tjerët????
    Po a vlen kjo për idiote???
    1. Nqs ti e bere kaq gati, pse nuk e mban per vete po ja jep te tjereve? Apo te njejtin nder te kane bere dhe ata, ta kane bere gati para se ta marresh ti, dhe ti si cun me norma qe je, e shperblen nderin me te njejten monedhe.
    2. Sigurisht qe po. Po ne klasen e 5 dhe te 6 ke mesuar qe kur nje emer e perdorim ne pergjithesi per te dyja gjinite, emri vendoset ne mashkullore, si psh: Ata po ikin (tek ata ka femra dhe meshkuj). Megjithate ty pse te djeg miza kaq shume qe po na hidhesh si zorra ne prush? Ja te tjeret nuk e vune hic ujin ne zjarr.
    Dhe kur te jem nen toke
    Qe vdiqa ti mos thuaj
    Me shkruaj dhe nen toke

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Citim Postuar më parë nga Dj-GabrieL

Vazhdon..

Kur femra rri ne qetesi,eshte pikerisht ai casti qe genjejne me shume.

Ne fillim te puthin,e me pas nxjerrin thonjte : keshtu bejne te gjitha.

Te jesh e bukur dhe te te duan,kjo eshte te qenit femer.

Mashkulli te fal dhe harron,kurse femra vetem fal.

Ne nje diskutim,femrat kane nje gje te mire qe i pranojne te gjitha argumentet qe ju sillni,por qe i shmangen gjithnje perfundimit.

Pjesa me e madhe e femrave te ndershme jane thesare te fshehura dhe jane te sigurta vetem sepse askush s’i kerkon.

Vazhdon...
    Feel the pump √

Faqja 0 prej 20 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përshkruajeni femrën me një fjalë të vetme!
    Nga Apollyon në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 1008
    Postimi i Fundit: 25-06-2010, 10:51
  2. Keqkuptim: Islami e degradon femrën
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 23-02-2009, 17:06
  3. Kjo Shoqeri E Pamoral Burrash
    Nga kolombi në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 28-05-2005, 07:28
  4. A ka lidje mes infinitit dhe asaj qe njohim ne?
    Nga Failed Rapper në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 09-07-2003, 11:21
  5. Te njohim trojet tona: Historia e Vithkuqit
    Nga Fiori në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 15-06-2003, 04:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •