Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 51
    The F Word- Feminism Maska e HootieX
    Anėtarėsuar
    20-11-2002
    Vendndodhja
    Fundi I Botes...
    Postime
    61

Dashuria e parė

pershendetje te githeve
    po lexoja temat dhe pergjigjet e juaja dhe me pelqyen shume...megjithate nuk pashe temen qe po kerkoja prandaj vendosa ta hapja vet.
    c'fare mendoni per dashurine e pare?
    para dy ditesh pash kete thenje ne internet "Ne dashurine e pare femra do te dashurin, tek te tjerat do dashurine" nuk e di pse me ka mbetur ne mendje kjo thenje...po me duket shume interesante. Nuk mund te them a eshte e vertete apo jo.
    Per mendimin tim, dashuria e pare eshte shume e rendesishme sepse hap rrugen per dashurite qe do vijne me vone. Megjithate varet nga experienca, po dashuria e pare te ket qene experience, atehere mezi presim per te tjerat, ne anen tjeter po te ket qene experience e keqe atehere nuk duam te provojme nje tjeter, dhe nuk na pelqen me dashuria....per nje kohe te shkurter te pakten...
    mjaft me mua, tani eshte rradha juaj...c'fare mendoni per dashurine e pare????

Anėtarėsuar
    01-06-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    11
    Ore per ate qe the ti "Ne dashurine e pare femra do te dashurin, tek te tjerat do dashurine"
    Femrat shumica e femrave mund te luajn edhe rolin me kupton
    Nejse Dashuria e pare ehste nje ekpseriencxe e re nje hap me perpara..
    Ajde Cioa
    ...........

ChErRy_LiPs Maska e BlondiE_18
    Anėtarėsuar
    05-08-2002
    Vendndodhja
    US
    Postime
    559
    dashuria e pare....gjeja me e lumtur ne jete....
    Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!

BeRaTsE 83

Da Real Maska e MC_ED
    Anėtarėsuar
    03-12-2002
    Vendndodhja
    England innit
    Postime
    20
    dashuria e pare eshte si puna e notit qe kur se di mbytesh (ngelesh brenda).
    edhe per kaq sa po them e kam me te degjuar se nga eksperienca time s'flas dot ne keto drejtime. po nejse qe do ta thyej edhe une kemben ndonje dite do ta thyej po ishalla me ndonje goce te mire se po me ra e keqe e heq qafe se jam shume xheloz. hahahahahahahaha
    une jam si me ke si s'me ke njesoj eshte po kot i bej qefin vetes sikur jam i forte qe te me marin gocat frike. lol
    ne vete keq po i bejme qefin vetes se ka edhe me keq

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    ah ah ah dashuria e par sa e bukur sa e rralle, dhe pyes veten ku humbi valle?
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Anetar i Rrezikshem Maska e kacaku basket
    Anėtarėsuar
    16-10-2002
    Vendndodhja
    Torino (Itali)
    Postime
    1,700
    girli londos gjithe ajo goc mor cuna ta heq trunin e kaptines se ka i gjen ca shprehje qe amon mer amon se mos nai rritet menja se se di ajo qe ne ja japim ne ja marrim (po ca? ku di gja kacaku shkret mer amon po ma ka heq trunin prandaj sdi ca po them lala shkret) sa per temen njerez po ju them qe o e ha o ta han (jo ne kuptiminn fig te fjales) une per vete qellova me i goc te urte qe nuk prishte qef por te them te drejten asnje lidhje s'te pelqen vec asaj qe ke tani se di me ne kuptoni (faji london girl) cdo njeri per t ekaluaren thote qe kam qene budalla sepse rritesh dhe piqesh me shume ne dashuri di si ta besh femren te lumtur ne jete di si te sillesh e shume e shume gjera.
    ja shikoni london girl pse ka dit ajo keshtu shprehjesh para ca 10 vitesh??? jo ju a them une
    e pra tani harrojini te kaluarat shikoni ato qe keni para syve dhe kujdes !!!! jepuni ate qe meritojne.
    qe ajo dite s'ka per te ardhur kurre
    dhe nqs se ti do me kerkosh falje
    do ti marr dhe ................
    do ti flak tutje ashtu sic me flake ti mua
    (autori per arsye sigurie nuk thuhet)

Marin_Grupi
    i/e ftuar
    Eh ju mendoni se eshte e lehte dashuria e pare. ajo per mua ka qene e parealizueshme por edhe e pa harrueshme.

Sessy nena!!!
    Anėtarėsuar
    21-10-2002
    Vendndodhja
    Chicago
    Postime
    49
    He pra marino........s'nigjum noi histori neve....na treg icik....kot keshtu si per kuriozitet....se une asnjehere d.m.th nuk kam dashur nje njeri. E kam peqyer nje cun shume shume shume......po jo tamam dashuri. Nuk e di n.q.s me kupton. Ciao lal...dhe pershendetje.
    Holla Back!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-11-2002
    Postime
    81
    Per mua dashuria e pare ishte thjeshte nje loje te them te drejten vertete nuk isha aq i kushtuar pas te dashures dhe pse ajo me donte shume.
    por dashuria qe me ka bere shume te vuaj eshte kjo e fundit qe akoma e ndihej dhembejn e saj, dhe sbesoj se do ta kaloj lehte.

sinqerisht!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-11-2002
    Postime
    2
    Nqs ke dashuruar me te vertet ateher ajo nuk harrohet dhe kjo mund te jete e para e dyte etc ne jete.Per mua ajo ka qenee para dhe me e bukura dhe nuk besoj se do dashuroj me si ate.Edhe tani nqs do takoheshim ndihem akoma e dashuruar me te edhe pas nje kohe te gjate qe ka kaluar.Mjafton te jesh i perkushtuar pas dashurise dhe ajo nuk harrohet.

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •