Close
Faqja 4 prej 20 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 193
    sexy_mama Maska e nadule
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    235
    Keto tani jane per te treguar se s'jam dakord me ty ose me sakte per kundersulm

Te gjithe burrat jane ne kerkim te gruas ideale; sidomos mbas marteses.
    Helen Rowland
    S'ka kuptim te grindesh me burrat. Ata s'kane asnjehere te drejte.
    Zsa Zsa Gabor
    Burrat jane si dhembet. Ne fillim dalin te shtrember. Kur fillojne e vijne ne rregull, te shkaktojne dhimbje. Nese i heq qafe, lene nje vend te zbrazet.
    Ingrid van Bergen
    Ata burra qe pretendojne se jane zot ne shtepine e tyre, genjejne edhe ne raste te tjera.
    Mark Twain
    Burrat besojne se buzeqeshja ne fytyren e nuses tregon lumturi; ne te vertete tregon triumf.
    Robert Lembke
    hahahahah
    Dhe kur te jem nen toke
    Qe vdiqa ti mos thuaj
    Me shkruaj dhe nen toke
    Se une do te te shkruaj...

azagori Maska e Korca_Reli
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Chicago U.S.A.
    Postime
    355

Per Vajzen Capkene ---NADULE---

1. Gjeja e pare qe ti ke thene ne kete teme ka qeneOR KA EDHE NGA ATA QE THONE SE... keshtu qe ti nuk ke thene dicka nga mendja jote, pse e kerkon kete nga mua
    2. Ndonjehere (rralle, po edhe ndodh) aparenca te genjen, keshtu ndodhi edhe me ty, sepse une jam me capkene se c'dukem ne foto.
    3. Na thuaj ti tani MENDIMIN TEND ne lidhje me femrat...
    [/QUOTE]1. E para ne po ziremi si ne parlament dhe eshte gabim.Ne mbi te gjitha jemi shoke ose te pakten bashkeatdhetare (ose te dyja).
    Ne fillim u drejtova tek ty duke u nisur nga foto se me pelqen te flas me vajza capkene,me pelqen te mos thone (ke te drejte)
    2. Sa per mendimin tim ne lidhje me femrat do duhet te shtoj SE CDO VAJZE KA AUTORITETIN E VET PRA TE GJITHA JANE TE NDRYSHME,prandaj cdo njeri duhet te flase nga eksperienca e tij.Ti the disa mendime qe me siguri i ke nga eksperienca dhe une te thashe se nuk i ke pare te gjitha rastet (ose je aq e zgjuar sa ju ben paraprite).
    3. Nga ato qe une kam mesuar nga eksperienca(qe asnjehere nuk eshte e mjaftushme per ti mesuar te gjitha rastet) mund te them se shumica e vajzave mendojne se mashkullin e bejne cfare te duan dhe se mashkulli eshte naiv e nuk di se cfare tjeter.Une para se te lidhem me nje vajze (tjeter seksi tjeter lidhja)gjeja e pare qe bej mundohem ti peshoj mendjen dhe besoj qe e kam gjetur menyren qe ta bej(ose nuk me ka rastisur rasti i kundert)prandaj po te them se te gjitha ato qe kane shkruajtur Gette,etj. jane thjesht teori dhe shume larg nga e verteta.

Te pershendes shume shume shume........ shoqerisht
    RELI
    Ndryshuar për herë të fundit nga Korca_Reli : 31-01-2007 më 14:56

sexy_mama Maska e nadule
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    235
    Ne radhe te pare pershendetje.
    Tao do na thuash ndonje gje tjeter ti, se na le shurdh, plus qe hedh bomben ti, zhdukesh dhe zihem une ketu...hahahaha
    Ja te hidhemi nga Reli tani........Une nuk e di ca moshe ke ti dhe sa eksperience ke pasur, megjithate nuk jam fare dakord kur thua:-"shumica e vajzave mendojne se mashkullin e bejne cfare te duan dhe se mashkulli eshte naiv " sepse (gjithmone duke u bazuar ne eksperiencen time dhe te atyre qe me rrethojne) jane meshkujt ata qe lidhen me nje vajze gjithmone per te shtyre kohen, ose me sakte ne shumicen e rasteve, dhe u mburren shokeve duke u thene shiko ca ben ajo per mua, shiko ca i bej une asaj etj etj akoma me te renda. Ndersa nje femer lidhet gjithmone (edhe ketu vlen me sakte shumica e rasteve) per qellime serioze dhe nqs ky qellim i saj realizohet ajo nuk thote kurre qe une bera ca desh me ate, apo ai eshte naiv apo te tjera e te tjera. edhe sikur vertet te jete keshtu kjo femer mundohet ta zbukuroje me:- ai me do shume, ai vdes per mua etj etj.
    Nqs nuk jam shume e qarte(se sa u zgjova dhe s'me ka dale gjumi tamam) me thuaj te te sqaroj me mire. megjithate pyll pa derra nuk ka qofte per meshkuj, qofte per femra.
    PS. Nuk e di si funksionon ne Chicago, po ketej nga fshati yne (afer Chicago-s ) keshtu eshte. (SHAKAAAAAAAA)
    Gjithe te mirat
    NADA
    By the way-vetem me kete firmen qe ke ma prish mendjen, je i madh ti qe e ke vene, po me i madh eshte ai qe e ka thene (Omar Khajam te marrsha te ligat...e mbani mend te teto Ollga?)
    Ndryshuar për herë të fundit nga nadule : 31-01-2007 më 15:32
    Dhe kur te jem nen toke
    Qe vdiqa ti mos thuaj
    Me shkruaj dhe nen toke

sexy_mama Maska e nadule
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    235
    Citim Postuar më parë nga Edelweiß
    Ueeeeeeeeeeeee go girl go
    I'm going girl, po me keni lene vetem, nje cope jam une nuk ja dal dot te gjithe ketyre llapaqeneve qe bejne sikur i shajne femrat dhe nga ana tjeter.......... Do te tretem te kullohem, si kandili kur s'ka vaj, balte e pluhur do te behem, te me shkele kemb'e saj.............
    Dhe kur te jem nen toke
    Qe vdiqa ti mos thuaj
    Me shkruaj dhe nen toke

sexy_mama Maska e nadule
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    235
    Ok edhe 130 te behesh
    Sa per temen une i vura te gjithave nje kapak "Pyll pa derra nuk ka...." Dmth shkurt muhabeti qendrojne dhe ato qe thua ti dhe ato qe them une po nuk mund t'i ziejme te gjithe ne nje kazan.
    megjithate pranojeni qe sado i shani femrat prap aty e keni mendjen dhe ne gjithashtu. Na dhe nje nga Khajam se eshte tamam per femrat:
    18

Me Ver' e Vajza, me Lahut e Valle,
    Me Fyell e me Këngë po s'u çmalle,
    Jeta s'vlen hiç: Se pa këto nuk është
    Veç pemë helmi, pus e tym vërdalle.

Sa per fshatin tim po te them qe afer jemi merr HWY 94 dhe vjen vete ti...hahaha
    Thnx per komplimentat, e di une qe jam yll bote (me teper nga c'duhet modeste eeeeeee?) hahaha
    Dhe kur te jem nen toke
    Qe vdiqa ti mos thuaj
    Me shkruaj dhe nen toke

azagori Maska e Korca_Reli
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Chicago U.S.A.
    Postime
    355
    Citim Postuar më parë nga nadule
    Ok edhe 130 te behesh
    Sa per temen une i vura te gjithave nje kapak "Pyll pa derra nuk ka...." Dmth shkurt muhabeti qendrojne dhe ato qe thua ti dhe ato qe them une po nuk mund t'i ziejme te gjithe ne nje kazan.
    megjithate pranojeni qe sado i shani femrat prap aty e keni mendjen dhe ne gjithashtu. Na dhe nje nga Khajam se eshte tamam per femrat:
    18

Me Ver' e Vajza, me Lahut e Valle,
    Me Fyell e me Këngë po s'u çmalle,
    Jeta s'vlen hiç: Se pa këto nuk është
    Veç pemë helmi, pus e tym vërdalle.

Sa per fshatin tim po te them qe afer jemi merr HWY 94 dhe vjen vete ti...hahaha
    Thnx per komplimentat, e di une qe jam yll bote (me teper nga c'duhet modeste eeeeeee?) hahaha
    Sa vajza po ikin,mergojne
    cdo dite Shqiperia zvogelohet (kjo ishte Korca zvogelohet)
    gjithe boten ato zbukurojne
    gjithe bota,me to ,dashurohet

sexy_mama Maska e nadule
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    235
    O Tao do hidhesh ti, apo te hidhem vete une? Ok ja po hidhem une e para

Meshkujt i kane mesuar te kerkojne te falur per dobesite e tyre, femrat i kane mesuar te kerkojne te falur per forcen e tyre!"
    (Lois Wyse)
    Nese nje femre i duhen 20 vjete per ta kthyer nje femije ne burre, nje tjetre i mjaftojne 10 min per ta kthyer ne idiot.
    (Charles Dickens)
    "Bukuria u nevojitet femrave qe meshkujt t'i duan ato, ndersa budallalliku na duhet, qe te mund te duam meshkujt."
    (S'e mbaj mend kush e ka thene)
    Dhe kur te jem nen toke
    Qe vdiqa ti mos thuaj
    Me shkruaj dhe nen toke

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Nadule me sa pash me siper nuk ke ber gje tjeter pervecse ke klonuar theniet e mia dhe i ke zevendesuar ato me sexin tjeter,ate te mashkullit!!

Jo kshu nuk quhet,kjo quhet nje vjedhje dhe per kete duhet me par te marresh lejen e te "drejtave te autorit"
    Feel the pump √

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Meshkujt kanë dëshirë të jenë dashnorë të parë të femrave, ndërsa femrat pajtohen edhe kur është dashuria e tyre e fundit.

Vilde

Mashkulli ka aq vjet sa ndihet, kurse femra aq sa shihet.

Bergmani

Pak di mashkulli që i tregon femrës tërë ato që di.

Fuleri

Shtëpia është burg për gruan, kurse ofiçinë për burrin.

Shou

Fati më i madh për gruan është në qoftë se me burrin jeton së bashku dhe në
    harmoni.

Euripidi

Gjëja më e rendësishme në jetë për mashkullin është fama, kurse për femrën dashuria.

Balzaku

Kur gruaja ka burrë të mirë, kjo shihet në fytyrë.

Gëte

Sikur të mos ekzistonin meshkujt, femrat kurrë nuk do të fjaloseshin.

Let Bryeri

Femra që e dashurojnë dhe e cila dashuron, është e lumtur dhe nuk dëshiron tjetër. Mashkulli që e dashurojnë dhe i cili dashuron gjithandej dëshiron edhe gjëra të tjera.

Kurtleni.

Vazhdon ..
    Feel the pump √

sexy_mama Maska e nadule
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    235
    Citim Postuar më parë nga Dj-GabrieL
    Nadule me sa pash me siper nuk ke ber gje tjeter pervecse ke klonuar theniet e mia dhe i ke zevendesuar ato me sexin tjeter,ate te mashkullit!!

Jo kshu nuk quhet,kjo quhet nje vjedhje dhe per kete duhet me par te marresh lejen e te "drejtave te autorit"
    Ti re laco, po ti ja ke marre te drejten autoreve qe kane thene theniet qe ke thene ti qe sipas teje jane te tuat? Une nuk i them vete ato, i thone te tjeret dhe une thjesht citoj mendimet e te tjereve ashtu sic ke bere dhe ti para meje. Megjithate meqe do ti te te marr leje : - Me leje! te perdor ca nga ato shprehjet e tua?
    Mos me bej derr verr kot mua po foli peles, jepi aty shfaq dhe ti talentin e te tjereve ashtu sic bej dhe une. Oj ky
    Dhe kur te jem nen toke
    Qe vdiqa ti mos thuaj
    Me shkruaj dhe nen toke

Faqja 4 prej 20 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përshkruajeni femrën me një fjalë të vetme!
    Nga Apollyon në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 1008
    Postimi i Fundit: 25-06-2010, 10:51
  2. Keqkuptim: Islami e degradon femrën
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 23-02-2009, 17:06
  3. Kjo Shoqeri E Pamoral Burrash
    Nga kolombi në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 28-05-2005, 07:28
  4. A ka lidje mes infinitit dhe asaj qe njohim ne?
    Nga Failed Rapper në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 09-07-2003, 11:21
  5. Te njohim trojet tona: Historia e Vithkuqit
    Nga Fiori në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 15-06-2003, 04:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •