Ke te drejte...vertet e teperuam por edhe ti ama,nuk je pa faj",mos me ngacmo moj dreq kur e di qe nuk permbahem!....te kerkoj te falur Gabriel !..te premtoj se nuk do te ta bej me shtepine rremuje duke organizuar festa te tilla!![]()
Ke te drejte...vertet e teperuam por edhe ti ama,nuk je pa faj",mos me ngacmo moj dreq kur e di qe nuk permbahem!....te kerkoj te falur Gabriel !..te premtoj se nuk do te ta bej me shtepine rremuje duke organizuar festa te tilla!![]()
u dorezova une.sbej me llafe
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
O zot sa romantic jePostuar më parë nga Bledari
Si nuk mendojn te gjithe si ti![]()
Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!
Disa gra janë si cigarja e ndezur: në qoftë se nuk e kap nga ana e duhur, digjesh.
Tuholski
Tërheqëse është vetëm martesa që vjen nga dashuria . Të martohesh me një vajzë vetëm pse ajo është simpatike është njësoj si të blesh një send të panevojshëm vetëm pse është i bukur.
A. ÇEHOVI
Feel the pump √
Postuar më parë nga morrison
![]()
![]()
![]()
mir bane qe nuk na ke krahasu me fiqat barbar, (nuk di a ka kesi fruti ne shqiperi )
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
"qka thot gruja thot edhe zoti popullore belge"Postuar më parë nga nadule
"gruja ka fut shejtanin ne shishe por burrin jo edhe pse ka mundur"
"shtepija nuk mbeshtetet ne muret a saj as nethemelin por mbi krahet e gruas" hindiane
"nji grue e mir ka nji kale pare" shqiptare
siq e qmoni aso gjeni ...........popullore grash![]()
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Ca me njoh femren mer kur ket lart meje e njoh, si edhe kjo muve
![]()
Sui generis
avash se mos thyesh ndonje guzhinet mor haram!!!
Me Lehte Eshte Ta Njofesh Nje Vend Te Pazbuluar Se Femren
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Ehhh..deri diku edhe eshte edhe s`eshte ashtu si thua ti.Varet se si eshte tipi i asaj femre,por jan disa qe e bejn te veshtiren,por ne te vertet jan shume te lehta per tu praktikuarPostuar më parë nga e panjohura
![]()
Feel the pump √
Krijoni Kontakt