Close
Faqja 18 prej 20 FillimFillim ... 81617181920 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 193
    sexy_mama Maska e nadule
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    235
    E kam mendjen Femer une shoku Tanku......jam dhe shume kembengulese, dhe ate qe dua mundohem ta arrij me cdo lloj kushti, me cdo lloj manipulimi apo dallaveri....hahahah
    Shkurt muhabeti, mu sikur jam nga Skrapari, po ne te vertete nuk jam, po si dihet ai rrushi ben punen e vet...

Une prap kisssssssssss Dj shume shume shume

Mekati me i bukur i natyres...Femer...
    Dhe kur te jem nen toke
    Qe vdiqa ti mos thuaj
    Me shkruaj dhe nen toke
    Se une do te te shkruaj...

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga ^AngeL^
    looooooooooooooooool edhe une thash cfare ka shtanku qe nuk po pranon te martohet me mua...............me ke lendu,,,te pranova dhe te dashurat e tua dhe ke refuzove,,,bobob,,ku te mbytem
    Loooooooooooooooooooooooooooooool...!...po jo moj e uruar se behej fjale thjesht per nje puthje shoqerore!...mund te ta vertetoje edhe Nabulja nese s'me beson.....Nabule!...foli moj dreq!!!...c'me bere keshtu moj?!!!...me vure zjarrin moj!!!...foli moj se po u mbyt Angeli,shkova te mbytem edhe une pastaj!
    Po te betohem moj Angel se jemi vetem shoke...nuk ka asgje midis nesh!
    Te lutem me beso!!!

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku
    Ato qe te thashe me siper nuk jane aspak pershkrimi i nje maredhenieje perfekte!...jane gjera qe mund te arrihen lehte kur qendron dashuria ne mes!
    Konsiderohen si perfekte nga njerez qe nuk e kane njohur dashurine ose qe jane ende ne kerkim te saj...ne fakt,keta njerez jane te shumte dhe per fat te keq,sa vjen e behen akoma me te shumte!...prandaj edhe une,edhe nese s'e kam mundesine,perpiqem ta gjej...perpiqem ta gjej sepse ja vlen te luftosh per te kerkuar mundesi te tilla...ja vlen te luftosh per dashurine"...nese nuk e bejme nje gje te tille...nese terhiqemi perpara provave sfiduese qe na parashtron kjo ndjenje...atehere nuk jemi te denje per te merituar dashurine!...e thene ne fjale te varfera!...nese partnerja ime me ushqen me dashurine e saj dhe nese une nuk mjaftohem nga kjo pasi kerkoj dicka tjeter,dicka perfekte...atehere une nuk meritoj asgje...nuk meritoj asgje"aq me pak dashuri!...nuk do ta meritoja sepse ne nje rast te tille,do te tregohesha egoist dhe egoizmi eshte armiku me i keq i dashurise...ne kerkojme perfekten...c'eshte perfektja ne fund te fundit?!...a ka gje me te persosur se thjeshtesia?!...a ka gje me te bukur se sa ti gezohesh asaj qe
    ke,asaj qe jeta te ofron?!...a ka gje me te persosur se sa ti gezohesh dashurise
    ne c'faredolloj forme qe ajo te te vije?!...perse duhet te friksohemi...perse duhet te humbasim kohe me paragjykime?!...a mos valle kjo jete eshte aq e gjate dhe aq zemergjere sa te na i lejoje keto komplekse dhe te na ofroje nje shans perfekt
    ashtu si egoja jone e ka deshiruar?!
    ato qe ke thene ne postimin e me siperm,dhe qe thashe jane perfekt,,,,,sic e the edhe ti jane po thuajse te thjeshta. por ama per nje qe eshte i dashuruar eshte dicka perfekte,te jesh i dashuruar do te thot te kenaqesh me ate qe ke dhe gjerat sa do te vogla te jene qe partneri ben -per ty te duken te medhenja dhe perfekte,pasi eshte nga personi i zemres.
    njeriu gjithmone shpreson te gjej njeriun e duhur,edhe pse ndoshta nuk e gjen kurr,por gjithmone e enderron.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Loooooooooooooooooooooooooooooool...!...po jo moj e uruar se behej fjale thjesht per nje puthje shoqerore!...mund te ta vertetoje edhe Nabulja nese s'me beson.....Nabule!...foli moj dreq!!!...c'me bere keshtu moj?!!!...me vure zjarrin moj!!!...foli moj se po u mbyt Angeli,shkova te mbytem edhe une pastaj!
    Te lutem me beso!!!
    eshte nje shprehje........................... te tjere duam,te tjere na duan,dhe me te tjere perfundojme.

sexy_mama Maska e nadule
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    235
    Te lutem me beso!!!
    Hahahaha
    Shoqerore apo .......... puthje eshte ajo.......une te jem si angel heq dore nga ty, se je njeri pa stabilitet konciz, dhe propabiliteti per tradheti te mundeshme ka te beje shume me koshiencen tende drunk already.......
    Pastaj pse ta vura une zjarrin, une per te shuar kete zjarr me kembengulje shume te madhe puth 20 here Dj dhe ti prap me ate egon tende prej skraparlliu do te vesh vetullat, po harron qe po nxjerr syte e tu....
    Dhe kur te jem nen toke
    Qe vdiqa ti mos thuaj
    Me shkruaj dhe nen toke

Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga nadule
    Hahahaha
    Shoqerore apo .......... puthje eshte ajo.......une te jem si angel heq dore nga ty, se je njeri pa stabilitet konciz, dhe propabiliteti per tradheti te mundeshme ka te beje shume me koshiencen tende drunk already.......
    Pastaj pse ta vura une zjarrin, une per te shuar kete zjarr me kembengulje shume te madhe puth 20 here Dj dhe ti prap me ate egon tende prej skraparlliu do te vesh vetullat, po harron qe po nxjerr syte e tu....
    loooooooooool

po moj ate po mundohem te bej.po heq dor,ja sa te mesohem me humbjen dhe tradhetine dhe do jeme me mire.

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    ato qe ke thene ne postimin e me siperm,dhe qe thashe jane perfekt,,,,,sic e the edhe ti jane po thuajse te thjeshta. por ama per nje qe eshte i dashuruar eshte dicka perfekte,te jesh i dashuruar do te thot te kenaqesh me ate qe ke dhe gjerat sa do te vogla te jene qe partneri ben -per ty te duken te medhenja dhe perfekte,pasi eshte nga personi i zemres.
    njeriu gjithmone shpreson te gjej njeriun e duhur,edhe pse ndoshta nuk e gjen kurr,por gjithmone e enderron.
    Mundet edhe ta kete ne krah por prape vazhdon ta enderroje!...shenje egoizmi!
    Lakmi shkaterrimtare!...paaftesi per te pare dashurine!...si ka mundesi qe ndonjehere tregohemi kaq miope?!

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    loooooooooool

po moj ate po mundohem te bej.po heq dor,ja sa te mesohem me humbjen dhe tradhetine dhe do jeme me mire.
    Angel te lutem mos e beso!..e ben nga xhelozia!!...Nabule,perse kerkon te me shkaterrosh?!...c'fare te kam bere?!...edhe une si gjithe te tjeret kam nevoje per pak lumturi...mendoj se e meritoj dicka te tille...perse duhet te me ndeshkoni kaq keq?!

Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Mundet edhe ta kete ne krah por prape vazhdon ta enderroje!...shenje egoizmi!
    Lakmi shkaterrimtare!...paaftesi per te pare dashurine!...si ka mundesi qe ndonjehere tregohemi kaq miope?!
    sepse njeriu sikur boten ta kete,kerkon prap...qe te jesh i qete dhe i lumtur,i prere ne paqe dhe dashuri,gezohu me cfare ke sepse do jesh me i lumtur.

sexy_mama Maska e nadule
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    235
    Angel te lutem mos e beso!..e ben nga xhelozia!!...Nabule,perse kerkon te me shkaterrosh?!...c'fare te kam bere?!...edhe une si gjithe te tjeret kam nevoje per pak lumturi...mendoj se e meritoj dicka te tille...perse duhet te me ndeshkoni kaq keq?!

Ore ti se ja prishe temen Dj...dhe thua pastaj jam i pafajshem, viktime etj etj, hap nje tjeter, titulloje "dua nuse" apo "dua angel" (angel sorry please, po e kam inatin me kete tanksin... ) dhe flasim aty, degjove apo jo...degjova,-thuaj...
    Dhe kur te jem nen toke
    Qe vdiqa ti mos thuaj
    Me shkruaj dhe nen toke

Faqja 18 prej 20 FillimFillim ... 81617181920 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përshkruajeni femrën me një fjalë të vetme!
    Nga Apollyon në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 1008
    Postimi i Fundit: 25-06-2010, 10:51
  2. Keqkuptim: Islami e degradon femrën
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 23-02-2009, 17:06
  3. Kjo Shoqeri E Pamoral Burrash
    Nga kolombi në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 28-05-2005, 07:28
  4. A ka lidje mes infinitit dhe asaj qe njohim ne?
    Nga Failed Rapper në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 09-07-2003, 11:21
  5. Te njohim trojet tona: Historia e Vithkuqit
    Nga Fiori në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 15-06-2003, 04:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •