Qofsh e nderuar shoqja Nabule", dhe mos u c'mend te lutem"..te lutem me lejo te te quaj keshtu se me pelqen shume te te quaj keshtu))...bej nje perjashtim,
beje per mua,te lutem!

Tani,te them te drejten,po me vjen shume keq qe ti kerkon te terhiqesh nga debati!...si do tja bej une tani?!...me ke do te zihem?!...me hapjen e ketij debati i cili na njohu me njeri tjetrin, thashe me vete:...-shyqyr qe me ne fund, njoha nje femer e cila eshte e gatshme te zihet me mua ne c'do moment...ne kete menyre do te bej nje kurs paramartesor ne te cilin do te eksperimentoj masen e durimit tim dhe masen e durimit te partneres...partneres normale, normalisht,perderisa ti
e pohon vete, por edhe une duke te lexuar, e kam fare te qarte qe ti i perket kesaj kategorie(duke lene menjane ironizimet dhe duke shpresuar te mos jesh bezdisur prej tyre)"...pra shpresoja qe me ane te ketij debati,te beja nje fare parapregatitje per debatin e gjate,here te bute e here te ashper,here pa pasoja e here me pasoja(shpresoj te rikuperueshme) qe do te pasoje
ne jeten time, i cili quhet jete bashkeshortore"...qe te mos krijohen keqkuptime,
thjesht te eksperimentoja dhe jo te kerkoja tek ty partneren e jetes sime!...e di qe do te kthehesh e do te me shash tani duke me quajtur ndyresire te pashpirt,
qe te konsideroj thjesht si kavie laboratorike dhe qe lendoj ndjenjat e vajzave duke bere te tilla lojera qe cojne uje vetem ne mullirin e egos sime...por te siguroj se nuk eshte aspak keshtu!...eshte e vertete qe kerkoj me te miren per veten time ashtu si c'do njeri por nuk do te deshiroja asnjehere qe kjo e mire te arrihej
duke shfrytezuar te tjeret...qellimi im eshte qe te marr por edhe te jap eksperience...ndoshta nuk kam shume por do te isha i lumtur qe ta ofroja edhe ate pak eksperience qe kam...ne fund te fundit kjo eshte ajo qe bejme ne jete,japim edhe marrim!
Sa per prishjen e temes,jam edhe une i te njejtit mendim"...eshte plotesisht pergjegjesia jote)))...ishe ti qe e nise e para debatin keshtu qe mua me duket plotesisht e drejte qe ti vuash ti pasojat))))....Madje une mendoj se Dj Gabrieli,ka te drejte te te hedhe ne gjygj per kete....megjithate, une jam i sigurt se nuk ka per te arritur puna deri aty pasi e njoh mire Gabrielin...eshte nje djale zemermire
dhe tolerant))))
Uroj te mos te te kem hequr edhe tullen e fundit te durimit me kete shkrim qe kam katranosur sepse vertet qe do te ndihesha shume keq po te ndodhte dicka e tille!
...dreqi e mori sa i pandreqshem qe jam!!!))))...ke te drejte te me shash por te lutem mos e bej!...me ler te pakten te marr veten nga vete'ndeshkimi"...eshte e vertete"...une e gjykoj veten madje shume here me ashper nga sa mund te me gjykojne te tjeret....gjithmone kam ecur me mendimin se kjo gje do te me beje nje njeri me te mire se sa jam ne te vertete por kam pershtypjen se te qenit gjykates,nuk eshte prirja ime)))...te lutem,ajo qe dua prej teje eshte qe te me thuash nje fjale te mire qe te me ndihmoje pak me moralin dhe te mi kursesh paragjykimet...te pakten kete pres prej teje mbas ketij rrefimi qe te bera!
Krijoni Kontakt