Close
Faqja 13 prej 20 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 193
    azagori Maska e Korca_Reli
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Chicago U.S.A.
    Postime
    355
    Citim Postuar më parë nga nadule
    Ja hajde e merruni me nje tip te tille qe i lodhen fasulet dhe e kane fajin femrat qe bejne gam gam pastaj.
    Po mire..........po ta nderrojme edhe ne gjellen se sikur nuk haet rrush cdo dite...kujt mashkulli do i vinte mire, ose me sakte kush mashkull nuk do e kishte problem?...
    Cdo gje eshte reciproke,une thjesht flas per meshkujt.
    Pastaj po ti benim te gjitha qe themi..........

Qendron edhe nje teori tjeter.
    Mashkulli *in me "BIP" kurse femra me zemer (flas gjithmone duke perjashtuar fasulet dhe rrushin).

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Gruaja mbetet pa fjalë vetëm kur puth.

O'Henri

Nuk është e rendësishme çfarë thonë gratë, e rendësishme është çfarë heshtin.

Rilke

Sikur femrat të udhëhiqnin botën, ato do t'i flaknin të gjitha armët, përveç gjuhës.

Tuholski

Femra e dashuruar nuk i frikësohet ferrit, por nuk e dëshiron as parajsën.

Fransi

Femrat nuk janë krijuar që të jenë të kuptueshme, por të jenë të dashuruara.

Parkeri

Femrat janë si gjeneralët: atyre nuk u intereson ç'humbje u ka kushtuar një fitore.

Mimbo

Femrat e bukura u nevojiten vetëm dashnorëve dhe fotografëve.
    Pikaso

Femra është në gjendje të jetojë qoftë edhe nga një kompliment i vetëm.
    Morgani

Femrat janë shumë të dobëta sa të mos keqpërdorin dobësitë e veta.
    Zafari
    Feel the pump √

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-02-2007
    Postime
    3
    Meshkujt qahen per femrat.dhe anasjelltas.kryesorja eshte qe te gjejme njeriun qe na pershtatet,nuk ka njeri perfekt.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga Anisa_Itali
    Do doja ti ktheja pergjigje kesaj shprehje duke mos e diture kushe e ka shkruajture.
    Na pelqen apo jo femren e kemi nevoje,sikurse edhe ajo na ka.
    Une do te thoja qe jeni shprehur jo ne menyrene e drejte kure thoni(femren e kemi nevoje)tingellon shume keq nje shprehje e tille.Dhe sa per vendosur piken mbi (i) me mire te themi qe ju nuk beni dote pa ne e po filloje te numeroje se sa gjera bejme ne femrat pa ju meshkujt qe jeni qenie te pa dobishme.
    1-behemi nena pa pature nevojen e nje mashkulli ne krahe.
    2-punojme me shume se ju.
    3-mbajme femijet,shtepin dhe burrat qe s'hyne ne pune per asgje.
    Nuk po shtoje me gje tjeter sepse dhe keto te treja dalin e teprojne.Tani do te dija se cafre jeni ne gjendje te beni ju meshkujt pa ne femrat(me fale per shprehjen por nje vrime ne uje do te benit pa ne)thoni shyqyre qe jemi ne se per ndryshe kjo bote vetem me meshkuje do te shkonte dem.

ti marrim me rradhe keto qe the anisa !!! behesh nene pa nje mashkull ne krahe !!! nuk besoj se paska ndonje leng tjeter njeri beres pervecse spermes se mashkullit !!! 2 punoni me shume se ne mund te jete edhe e vertete por frytet me te medhaja edhe te ardhurat me te medhaja shumica jane meshkujt ata qe i fitojne !!!mbani femijet nderkohe qe burrat punojne per te mbajtur me leke ata femije edhe ty ne rradhe te pare !!! ti mund te jesh les nderkohe qe nuk e njef nevojen e nje mashkulli ashtu sic e njohim edhe ne nevojen e nje femre ne krahe !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Pershendetje Gabriel!....i lexova me vemendje ato theniet qe ke cituar pak me lart dhe do te doja te ndalesha pak tek thenia e Rilke-s!...Sikur femrat te udhehiqnin boten,ato do t'i flaknin te gjitha armet,pervec gjuhes!...Si duhet ta komentojme kete thenie?!...dihet nga te gjihe se gjuha eshte arma me e rrezikshme"...a mund te jete kjo nje arsye, qe mund te na beje te mendojme se femra paraqet rrezikshmeri te larte nese kryeson boten?!

sexy_mama Maska e nadule
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    235
    Pse duhet te paraqesi rrezikshmeri, perderisa ti thua qe eshte arme e rrezikshme, dhe perderisa femrat e perdorin mire do te thote qe do dine si te manovrojne me te ne rast rreziku, duke te nxjerre prej tij. (Mendim individual dhe relativ ky)
    Dhe kur te jem nen toke
    Qe vdiqa ti mos thuaj
    Me shkruaj dhe nen toke
    Se une do te te shkruaj...

Tradhetar I Kombit Maska e Aldo_west_83
    Anëtarësuar
    14-09-2005
    Vendndodhja
    Ne Interrnim!
    Postime
    132
    Ashtu sic jemi ne per femrat, ashtu jane dhe femrat per ne!!!

Aldo
    Ndryshuar për herë të fundit nga Aldo_west_83 : 03-03-2007 më 01:44
    Tradhetar I Kombit!

I Denuar Me Interrnim Per Agjitacion E Propagand !

The Daywalker Maska e Dageus
    Anëtarësuar
    08-02-2007
    Vendndodhja
    NYC
    Postime
    52
    Citim Postuar më parë nga jimmychrist
    Femra krijesa me e bukur qe egziston, e bejne dhe boten me te bukur me pranine e tyre.
    Jo te gjitha vallaj. Nqs do te dish si do te duket nje grua ne moshe me te vjeter, hidhi nje sy te jemes.
    Not ready to make nice!!!

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga nadule
    Pse duhet te paraqesi rrezikshmeri, perderisa ti thua qe eshte arme e rrezikshme, dhe perderisa femrat e perdorin mire do te thote qe do dine si te manovrojne me te ne rast rreziku, duke te nxjerre prej tij. (Mendim individual dhe relativ ky)
    Pikerisht ketu qendron shqetesimi im!..nese femrat mund te vendosen ne krye,
    do ta perdorin kete arme pro, apo kunder interesave tona?!...si i thone nje fjale,hakmarrja eshte e embel"...kush me garanton mua se femrat,nese harrijne nje pozicion te tille,nuk do te perpiqen te hakmerren per te kaluaren e tyre ndrydhese?!

sexy_mama Maska e nadule
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    235
    O shoku_tanku, meqe gjerat ne jete jene reciproke, mos do te thuash qe ju per kaq vite qe jeni ne krye keni perdorur armet tuaja (te tjerat, pasi gjuhen nuk jeni aq te zote sa ta perdorni) kunder nesh, dhe tani eshte kjo hakmarrja nga e cila trembeni?.... Ndoshta........... dhe po qe pikerisht kjo hakmarrje per te cilen po flet, me duket se eshte e drejte, po nqs flet per inate personale, nuk e besoj se inati kunder nje mashkulli te vetem do te mund te perdoret kunder nje shoqerie te tere, apo jo?........
    Dhe kur te jem nen toke
    Qe vdiqa ti mos thuaj
    Me shkruaj dhe nen toke
    Se une do te te shkruaj...

Faqja 13 prej 20 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përshkruajeni femrën me një fjalë të vetme!
    Nga Apollyon në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 1008
    Postimi i Fundit: 25-06-2010, 10:51
  2. Keqkuptim: Islami e degradon femrën
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 23-02-2009, 17:06
  3. Kjo Shoqeri E Pamoral Burrash
    Nga kolombi në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 28-05-2005, 07:28
  4. A ka lidje mes infinitit dhe asaj qe njohim ne?
    Nga Failed Rapper në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 09-07-2003, 11:21
  5. Te njohim trojet tona: Historia e Vithkuqit
    Nga Fiori në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 15-06-2003, 04:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •