Thone se femra eshte shume e thelle dhe nuk i gjendet asnjehere fundi,por femra nuk eshte as e ceket....
Nitzsche...
Femra hedh gjithmone rrjetat per te kapur mashkullin dhe ne fund behet skllavja e tij...
Nitzsche...
Thone se femra eshte shume e thelle dhe nuk i gjendet asnjehere fundi,por femra nuk eshte as e ceket....
Nitzsche...
Femra hedh gjithmone rrjetat per te kapur mashkullin dhe ne fund behet skllavja e tij...
Nitzsche...
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
Femrat parapëlqejnë më mirë të mos kuptojnë asgjë,sesa ta kenë gabim.
1-por mos harrojme qe meshkujt jane egoista dhe ata e detyrojne femren te veproje keshtu
Thonë që femrat janë si hija,ngado që të shkosh të ndjekin nga pas.Por duhet theksuar se një femër është më këmbëngulëse sesa hija,e cila të paktën në errësirë,të lë të qetë.
2-sepse mashkulli me besnik esht ai qe ka ikur ne boten tjeter se vetem gruaja e tij esht e sigurte per vendin ku ndodhet i shoqi
Iluzionet që kemi krijuar për një femer janë si puna e reumatizmës : nuk mund të lirohemi kurrë prej tyre.
3-normale.si eva me adamin.femra e mashkulli jane bere per njeri tjetrin
Bëjnë çfarë duan,dhe të bëjnë të mendosh se po bëjnë atë që do ti.
4-jo gjithmone se ka e ca djema koke forte qe...pupupu.....
Ka femra që i tregojnë sekretin shoqes së tyre,vetëm që të përhapin lajmin.
5-po edhe djemte e bejne kete per egoizem ndersa une mendoj se femra ka nevoje te flase me dike se njeriu eshte qenie qe ka nevoje per shoqeri e te flase me dike per hallet e tija
Përpiqu të njohësh një femër përpara së të bëhet dashnorja jote,sepse më pas nuk do t’ja arrish kurrë!
6-kete po,je ok
Kur dy femra kanë kaluar dy orë duke folur keq për njëra-tjetrën,pikërisht atëherë mendojnë se janë shoqe deri në vdekje.
7-jo jo jo
Vazhdone..
nese nje djale do me vertet nje vajze ateren duhet ta tregoje e te kushtoje nga koha e tij per te perdite se pastaj ajo do merzitet e do ndjehet boring
nje trendafil te pakten ne muaj eshte nje gje shum romantike qe femra do e vleresoje shumeee
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
Postuar më parë nga Korca_Reli
Jo nuk behemi nena me "frymen e shenjte" dhe sa per shprehjen femrat flasim me goje dhe jo me mend te flm shyqyr qe e ke kuptuar,po me duket se ke ngateruar deren me dritaren.Une ndoshta jam e vogel dhe te them te drejten nuk kam patur shume eksperenca,por nga ato pak di te them se ne pergjithesi meshkujt nuk e dine vlerene e vertet te femres,e nese e ke mare si dicka personale te kerkoje te falur.Ne nje shkrimin tend mora veshe qe je 30 vjec por kjo gje me habit shume,ne kete mosh dhe nuk dini se si mund te behet femra "nene" pa patur nje mashkull ne krah?Shkon ne spital dhe xhaxhi doktori vendos brenda mitres se femres,speremen e mashkullit edhe pse eshte nje rruge artificiale femra mbete shtatezan pa kryer mardhenie.Qe keshtu ajo qe kam shkruajtur me pare eshte e vertet as per kete gje nuk na sherbeni me.Ah se harova sa per gishtat ska nevoje se ka mjete te tjera qe mund te sherbejne me mire se ata.Me respekt ANISA
Sigurisht qe nje femer qe nuk ka asnje motiv tjeter ne jete eshte e ndeshkuar nga natyra te lypi ndjenja dhe tu ngarkoje te tjereve pergjegjesira qe te vertetoje narcizmin dhe ekzistencen e saj......Postuar më parë nga theodora*
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
Postuar më parë nga Akili-A
lol
femra di te jape shum gjera
aq shum sa mendja e vogel e meshkujve nuk e kupton dot
si te te them?edhe jeten mund te jape
por ndjenjat qe thua ajo nuk i lypen dhe po te jete ashtu sic thua ti qe ajo i lypen do te thote qe ju djemte jeni mashtrusa e nuk dini te jepni asgje te vertete se te gjith e dime se me se mendohen meshkujt
me...... mos e them me mire se nuk ma lejon niveli qe kam
p.s.nuk kam gje me ty akil,por thjesht dua te shikoni ca gjera me thelle ju djemte
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
Mire e ke ti por ai xhaxhi doktori spermen do ta mare nga nje mashkull dhe pastaj do ta vere ne miter(e shikon qe 30 vjecari dicka di me shume).Prandaj nuk eshte me mire te ruajme zakonet dhe ta bejme me menyren e vjeter "transportimin" e spermes,eshte me mire per te dyja palet sepse ndjen edhe kenaqesi per momentinPostuar më parë nga Anisa_Itali
![]()
Shume shume shume RESPEKTE![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Korca_Reli : 23-02-2007 më 17:54
Postuar më parë nga Akili-A
Wow .......
s'e kush lyp sot femra apo mashkulli, te gjithe e dime shume mire, packa se ca tipa nuk duan ta pranojne, apo qofte edhe ta besojne.
Megjithate qe femra te vuaje kaq shume per te vertetuar ekzistencen e saj ben vaki kur ajo ka te beje me maskilista dhe me njerez pa nivel, te cilet nuk dine asgje tjeter vec te qenit mashkull dhe jo nqs eshte perballe nje mshkulli normal...
Ndersa sa per ate qe ka thene se ne behemi nena pa pasur nje mashkull ne krahe... nuk ka shume komente per t'u bere sepse mund mos te kesh nevoje per ta pasur ne krahe kete mashkull, po perseri na duhet mashkuli PATJETERRRRRRRRRRRRRR
Ndryshuar për herë të fundit nga nadule : 23-02-2007 më 18:02
Dhe kur te jem nen toke
Qe vdiqa ti mos thuaj
Me shkruaj dhe nen toke
Se une do te te shkruaj...
Pamvaresish se eshte ne disfavorin tim si mashkull po them se ke te drejte dhe po jap nje shembull shume te "trashe"Postuar më parë nga nadule
Ne qofte se nje femer do nje mashkull e ka kur te doje(e dine menyren femrat),kurse mashkulli per ta pasur ate duhet te (prishe dy tre pale kepuce) lodhet shume (perjashto disa raste te vecanta).
Pra na vjen mire apo jo cuna ata qe lypin jemi ne.
Postuar më parë nga Korca_Reli
Ja nje mashkull mese normal, shume i sinqerte, dhe qe ka shume te drejte...![]()
Jetojme te gjithe nen nje qiell, por askush ska te njejtin horizont!
.onrad Adenauer:.
Dhe kur te jem nen toke
Qe vdiqa ti mos thuaj
Me shkruaj dhe nen toke
Se une do te te shkruaj...
Duke lexuar kete teme,mu duk sikur pashe jeten e nje cifti ne miniature...gjate gjithe dites zihen me njeri tjetrin dhe kur vjen darka perfundojne te dy bashke ne krevatin martesor...ndonje here duke i kthyer kurrizin,ndonjehere te pushtuar fort me njeri tjetrin...jete bashkeshortore hesapi![]()
Krijoni Kontakt