Studentt
kete emer e ke shum te madh dhe nuk e meritojsh, je aq i ceket sa ju ka dal boja me argumentet e juaja pa kryp per emrin tuaj vehabi, nje dy e cekni se eshte emer i Allahut, dhe sben me ju thir ne ate emer, ska lidhje ajo, po edhe neqoftese e ka dikushi emin Abdullah ska lidhje se do ta thirshin ate sekt me emrin Abdullahista apo allahista. Emri nuk te ben te ligjshem as nuk te nxjer nga ligji, me emrin vehabi nuk ju shtojn hallku asgje, por as me emrin selefi qe ja atribuoni vetes nuk arsyetoheni para Allahut, ju nuk mund te jeni selefi se selefi quhen ashabet (gjenerata me e mire Islame-para ardhesit tane) por ju mund te quheni vetm si djekes te nje dijetari, mund te quheni me emrin e atij njeriu i cili e ka fillu inciativen tuaj i cili e ka emrin Abdulvehab dhe si rrjedhim juve ju quajme Vehabista, kjo nuk eshte ofendim, se une jam ndjekes i shkolles juridike hanefite dhe mua me therasin hanefi une me kete emer nuk ofendohem por mburem kur me kujtohet se kush ka qene Ebu Hanifja.
Nese nuk konsiderohet klasifikimi i Kuranit adhurim atehere si mund ta quani ju mevludin adhurim apo bidat kur ky mevlud ska te beje aspak me adhurimin, mevludi eshte vetem nje mbledhje ne te cilen tregohet biografia e Muhammedit alejhisselam, nese kjo eshte bidat atehere edhe mbledhja jone (forumishqiptar) qenka bidat.
Une e di se ti dhe shoket e tu nuk i pranoni keto argumenete, se ashtu ju kan kalitur te tjeret sa qe nuk mendoni per asnje solucion tjeter.
E verteta do te del ne shesh ne Diten e Gjykimit por do te jet shum vone, teper vone.
Krijoni Kontakt