Me mire Europa,per te gjitha.
kur bo aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaPostuar më parë nga MI CORAZON
hahahahahahaha
no glove no love
me mire se n'shpi tate nuk ka,po ca me bo prej hallit jena haperda si zogjt e korrbit.
Postuar më parë nga maty
me qe jeton ne itali pergjigjen e ke ne italisht:
“Tutto il mondo è un paese!”
Postuar më parë nga maty
PERSONALISHT PREFEROJ EVROPEN ME AMERIKEN...
KAM MIQ QE JETOJNE NE KETE VEND DHE MUND TJU THEM QE NUK ESHTE PARAJSA QE IMAGJIONOJNE SHUMICA...
DUHET TE PUNOSH DHE TE JETOSH NORMALISHT....
EDHE NE EVROPE ESHTE E NJEJTA GJE...PO NDRYSHON FAKTI I VETEM QE NE EVROPE AVANTAZHET SOCIALE....PER PAPUNESIN....FEMIJET....NDIHMA PER BANESAT....NDIHMA PER SPITALET EKZISTOJNE DHE JANE TE PRANISHME..
NE AMERIKE ESHTE CDO GJE ME LEKE..
MUA ME PELQEN SHUME FRANCA DHE MUND TJU THEM QE JETA ESHTE E VESHTIRE KUDO...DUHET TE PUNOSH QE TE JETOSH MIRE..
EVROPA ESHTE NE PERPARIM E SIPER...SE NDRROJ KURRE ME AMERIKEN..
PER SHQIPERINE ME VJEN KEQ VETEM PER FAKTIN QE NJEREZIT PUNOJNE DHE PAGUHEN SHUME PAK...DHE CMIMET ATY TAMAM SI NE EUROPE!!!
SHUME E CUDITSHME DHE ASPAK E DREJTE..
RESPEKTE
"Carpe Diem"
mu mka pelqy ajo shrehja qi thote bat spencer kur e pyti njoni se ku o halja. ene ai ju pergjigj
e gjith bota o i hale or mik po ajo qi kerko ti o pas dere
no glove no love
E pse gja, nuk ben aaaaaaaaaaa ti ketu ? E u dashka Europa ?Postuar më parë nga TikTak
Ti je fare, per zotin ! (lol)
Where does a thought go when it's forgotten?
Se di!!
Ne Amerik se kam iden se nuk kam qene asnjiher,nderse europa me duket mire.
Xhaxhi Kopi o Xhaxhi Kopi,dua edhe akullore edhe cokollat![]()
Feel the pump √
kam jetuar europ per 10 vjet
ne europ ke jeteten me te mir mendoja kur erdha ne fillim ktu ne usa
por pash qe ktu ne usa ke lekun shum me te madh se cmerja andej
ktu ke te drejten e nje amerikoni je i lir ne bot te vesh kudo
por jo cdo gje eshte eazy te maresh dmth te besh para duhet tepunosh se leket si gjen ruges
por mendoj se amerika eshte nr 1 tani par tani per jetes europa qe kur u fut euro mbaroj ciao
per shqiperin sbehet fjal
Partizoni
shum me vend ...ketu ne eurp i kemi do gjera qe amerika si ka...ne amerik je i ri ke shendetin shko , por kujdesu se pleqnia vjen shpejt kur punon 10_12 orê e me teper e shpesh her flen ne podrume....legeshtria ...mundes oksigjeni...katastrof deri sa ta fitojsh jeten....per tjeret e per vete ke fitu vdekjen..Postuar më parë nga DI_ANA
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Krijoni Kontakt