Morati: Manco, pjese e familjes!
22 Janar "Edhe pse thuhen gjera te ndryshme, Roberto ka firmosur dhe do te qendroje gjate me ne, ne drejtimin e skuadres. Gjithcka eshte zgjidhur"
Presidenti i Interit, Masimo Morati, ka folur ne lidhje me rinovimin e kontrates se trajnerit Mancini: "Shpresoj qe dyshimi te kete kaluar nga ana e te gjitheve dhe te mos kete me polemika ne lidhje me kontraten e Mancinit. Ne duam qe Roberto te qendroje sa me gjate ne kete skuader, sepse ai eshte pjese e familjes". Duket sikur gjithcka, tashme, shkon mire ne shtepine zikalter. Padroni zikalter, ne nje interviste te dhene per Sky, u shpreh: "Ne lidhje me kontraten e Mancinit mund te them qe nuk do te kete me probleme. Roberto eshte mese i qete dhe mendoj se edhe e gjithe skuadra te jete keshtu. Jemi gjendur mire ne te shkuaren, ne te tashmen dhe jemi te bindur se do te gjendemi mire ne te ardhmen. Problemet jane te tjera". Ne vazhdim, Morati u ndal te Figo: "Figo eshte nje lojtar i madh, te cilin une e kam shume perzemer. Me vjen keq qe po vuan ne pankine, vetem sepse nuk gjen vend". Ne fund, Morati ka folur edhe per Ronaldon, duke komentuar mundesine qe braziliani te kaloje te Milani: "Eshte dicka e stonuar per shume arsye. Nje nder keto eshte raporti i vecante i Interit me Ronaldon. Por, kjo nuk do te thote se eshte dicka e shemtuar. Ai eshte i lire qe te vendose sipas deshires dhe nuk do te jem une ai qe do ta ndaloj. Keshilla ime per te eshte qe te mos beje kete marrezi, sepse do te prishte perfundimisht raportet e mira me Interin dhe tifozet. Ndaj, nuk mund te them se jam i lumtur per kete qe po ndodh. Keshtu, Roni po i jep fund marredhenieve te tij me ambjentin zikalter. I uroj te gjithe te mirat".
Krijoni Kontakt