Close
Faqja 31 prej 311 FillimFillim ... 2129303132334181131 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 3101

Post Sheva "nxehet": Nuk jam spiun!

Ukrainasi nevrikoset: Mjaft mė me idiotllėqe. Mė kanė sulmuar nga tė gjitha anėt, por do tė reagoj.

Akuza mė e paktė pėr Andrei Shevēenkon muajt e fundit, ėshtė qė 30.8 milionė stėrlinat e paguara pėr tė, janė njė ēmenduri dhe humbje parash. E kanė quajtur "spiun" tė dhomave tė zhveshjes, faktor destabilizues dhe shkaktar i pėrēarjeve qė po mundojnė Ēelsin, por nė njė intervistė pėr "Sunday Times", ukrainasi ka lėshuar kundėrofensivėn. "Po mė pėrdorin si mish pėr top pėr gjėra qė nuk kanė lidhje me mua", - tha ai. Akuzat ndaj Shevės pėr thatėsirėn e golave (vetėm 3 nė 20 ndeshje nė Premier Ligė) as nuk krahasohen me hidhėrimin qė ndien nga thashethemet jashtė fushe, pėrfshi zėrat se nė "Stamford Bridge" ai ėshtė nėn patronazhin e Roman Abramoviēit. Pas njė kryqėzimi mediatik nė Angli, do tė ishte e kuptueshme nėse ukrainasi vendos tė kthehet nė mjesidin ku e duan, nė Serinė A, por Sheva ngul kėmbė qė do tė qėndrojė te Ēelsi, pavarėsisht traumave tė gjashtė muajve tė fundit."Kontratėn e kam pėr katėr vjet (deri mė 2010-n). Jam kėtu dhe do tė qėndroj kėtu. Po vazhdoj punėn pėr t'u pėrfshirė nė skuadėr. Mė kanė sulmuar nga tė gjitha anėt, por synimi im ėshtė tė shoh pėrpara. Unė do tė shtrėngoj dhėmbėt, sepse nuk jam dėshtak. Dua vetėm tė mos mė ngatėrrojnė me thashethemet mbi klubin". Shevēenko s'mund ta mohojė qė Abramoviēi ishte admiruesi dhe inkurajuesi i transferimit tė tij nga "San Siro", por Mourinjo gjithsesi e miratoi blerjen dhe sulmuesi ukrainas ndihet i lėnduar nga sugjerimet se ai gjoja kėrkon favore privilegjuese, apo se nė dhomat e zhveshjes ėshtė syri dhe veshi i pronarit tė Ēelsit. "Kėto thėnie janė tė gjitha gėnjeshtra, - tha ai. - Janė thėnė shumė gjėra qė nuk qėndrojnė. Mė kanė shkaktuar shumė dhimbje mua dhe familjes sime. Unė jam futbollist, jo politikan. Detyra ime ėshtė tė luaj dhe jo tė flas. Kėtė gjė kam bėrė qė 9 vjeē. Njerėzit po e kalojnė cakun me baltėn qė hedhin kundėr meje. Mė ēanė ..." Tė tjera akuza vijnė nga Italia kėtė javė, se Shevēenko paska propozuar rekrutimin e Karlo Anēelotit, trajnerit aktual tė Milanit, si zėvendėsues i Mourinjos, por Sheva shprehet se komunikimi i tij me Abramoviēin nuk ka asgjė mė tepėr sesa ai i shokėve tė skuadrės. "Janė shkruar gjėra tė ekzagjeruara pėr marrėdhėnien time me Roman Abramoviēin, - pohon Sheva. - Komunikimi im me tė ėshtė si i ēdo futbollisti tjetėr tė Ēelsit. Ai ėshtė presidenti, unė futbollisti dhe gjithēka ėshtė thjesht profesionale. Takohem ndonjėherė me Abramoviēin nė dhomat e zhveshjes, ose rastėsisht nė stėrvitje. Bisedojmė fare shkurt, por ėshtė normale, sepse tė dy flasim rusisht. Ndoshta s'duhet tė flas rusisht. Nga kjo njerėzit kanė krijuar ide tė gabuara". Ideja qė Sheva ėshtė shkaku kryesor i konfliktit midis Abramoviēit dhe Mourinjos, qė janė acaruar aq shumė saqė duket e sigurt se trajneri do tė largohet kėtė verė, u konsoliduan kur pronari i Ēelsit deklaroi se do tė punėsonte Avram Grantin, drejtorin e futbollit tė Portsmuthit. Abramoviēi beson se Granti do ta ndihmojė ukrainasin tė arrijė formėn optimale, por Mourino e quajti kėtė propozim si ndėrhyrje tė pakėndshme. Ky ėshtė njė tjetėr shembull i politikės sportive, tė cilėn Shevēenko kėrkon ta shmangė me ēdo kusht. "Avram Grant? E di kush ėshtė, por nuk kam njohje me tė. Di qė ka qenė trajner i Izraelit, por mua nuk mė shqetėson nėse vjen apo jo. Ky ėshtė njė vendim i klubit. Unė kam ardhur vetėm tė luaj. Eshtė e vėshtirė kur tė hedhin nė mes tė gėnjeshtrave", - thotė ukrainasi. Sheva ėshtė i gatshėm pėr sfidėn nesėr kundėr Liverpulit, kur "Blutė" do tė tentojnė tė ngushtojnė diferencėn prej 6 pikėsh ndaj Manēesterit, por Sheva nuk e di nėse do tė aktivizohet. Ndeshjet e fundit ėshtė lėnė nė stolin e rezervave, por deklaron se i pranon zgjedhjet e trajnerit. "Nėse Mourinjo mendon se nuk jam i aftė tė luaj, kjo mė shtyn tė punoj edhe mė shumė, - deklaron sulmuesi. - S'ka rėndėsi ēfarė mendoj unė".
    What Goes Around, Comes Around

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210

Bekam: Kalderon, je ti mashtruesi!

20 Janar “Ju keni treguar mungese respekti. U keni thene tifozeve qe kisha blere shtepi ne Los Anxheles dhe qe kisha arritur marreveshje me Galaksin para se te fislja me Realin. Por kjo nuk eshte aspak e vertete”

Devid Bekam ka qene objekt kritikash te forta nga ish trajneri i i tij te Mancester Junaitedi, Ser Aleks Ferguson, po kete jave ai u vu vete ne rolin e kritikuesit duke “shenjestruar” presidentin e Real Madridit, Ramon Kalderon, perballe shokeve te skuadres. Te merkuren, Kalderoni shkoi ne fushen stervitore te klubit per te kerkuar falje per komentet qe kishte bere per lojtaret e Realit, por nga biseda e pergjithshme, eshte vecuar tema e Bekamit, i cili ka qene shume i acaruar pas akuzave te bera nga klubi ne dem te tij dhe ka kritikuar ashper Kalderonin. Duke besuar se po fliste me mikrofon te fikur, Kalderoni e kishte pershkruar Bekamin si “palo aktor” qe ishte nisur me vrap per ne Hollivud sepse asnje klub tjeter nuk e donte. Ne fillim te javes ai pat thene gjithashtu se Bekami ishte treguar i pandershem gjate zhvillimit te bisedimeve.

Por ish kapiteni i Anglise shfrytezoi rastin e pare qe pati per t’iu kunderpergjigjur Kalderonit dhe drejtorit sportiv te Realit, Predrag Mijatovic. Duke folur ne spanjisht, para se ta kthente ne anglisht, Bekami u cua ne kembe dhe tha: “Ju keni treguar mungese respekti. Jeni genjeshtare. U keni thene tifozeve qe kisha blere shtepi ne Los Anxheles dhe qe kisha arritur marreveshje me Galaksin para se te fislja me Realin. Por kjo nuk eshte aspak e vertete. Klubi, shoket e skuadres dhe trajneri me kane trajtuar mire dhe kane gjithe respektin tim, por ju te dy nuk do ta keni kurre. Me keni zhgenjyer”. Dhe, sic flitet, pergjigja e presidentit ka qene: “Me fal, nje mije here me fal”.

Shoket e skuadres u befasuan nga shperthimi i Bekamit dhe me pas edhe te tjeret u cuan dhe iu pergjigjen presidentit te tyre, qe kishte ofenduar te gjithe stafin e lojtareve. “Ne klub ka mendjemadhesi dhe egoizem”, pat thene Kalderoni per skuadren e tij. “Te gjitheve u eshte krijuar ideja se jane yje. Lojtaret e Real Madridit nuk duhet te paguajne asnjehere kudo qe shkojne. Ju keni kulture dhe arsimim, ndersa ata jo”. Pervecse eshte lenduar nga nofka “palo aktor”, Bekam ishte teper i inatosur qe klubi e kishte quajtur te pandershem. Kampi i Bekamit ka hedhur poshte akuzat qe lojtari ka belre shtepi ne Los Anxheles, si dhe faktin qe asnje klub tjeter nuk ka dashur ta bleje.

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Raul kerkon bashkimin e Realit

20 Janar “Kemi nevoje per mbeshtetjen e njeri tjetrit per te ecur perpara dhe per te arritur objektivat tane”

Raul Gonzales, kapiteni i Realit te Madridit, foli per mosmarreveshjet e lojtareve madrilene me presidentin Ramon Kalderon dhe i kerkoi shokeve te tiij qe te jene me te bashkuar. Kapteni madrilen analizoi problemet dhe konfirmoi se lojtaret duhet te vazhdojne perpara. “Te marten, presidenti dha disa deklarata. Ne ishim ne nje dreke ne ato momente dhe vendosem te benim nje mbledhje me te per te qartesuar deklaratat e tij dhe per te zgjidhur disa probleme qe kishim me pare. Ne ate mbledhjen arritem te qartesonim gjithcka dhe te gjitha gjerat u thane balle per balle. Presidenti erdhi dhe na kerkoi te falur dhe gjithashtu na shpjegoi te gjitha deklaratat e tij. Na tha se nuk do te ndodhe me kjo gje dhe se gjithcka do te rregullohet”, tha Raul.

Konferenca per shtyp qe do te zhvillohej me tre kapitenet e Realit te Madridit, Raul, Guti dhe Roberto Karlos, u reduktua vetem me prezencen e te parit. Raul, analizoi situaten e fundit te Realit te Madridit. “Jemi perballe nje situate te cuditshme dhe qe nuk e kam kaluar asnjehere. Ditet tek Reali i Madridit sa vijne e po nderlikohen. Gjithcka qe thuhet dhe komentohet ka shume dyshime nga prapa. Me e rendesishme dhe me pozitivja ne ate mbledhje ishte se te gjithe folen per situaten e tyre. Disa shoke te skuadres po kalojne nje gjendje te veshtire dhe ne deshirojme qe gjithcka te rregullohet. Duhet t’i zgjidhim problemet si nje familje, te flasim dhe te diskutojme per gjithcka qe mund te ndodhe. Ne ate mbledhje u thane shume gjera per klubin dhe per te permiresuar marredheniet midis klubit dhe skuadres. U fol se kjo gje nuk duhet te ndodhe me dhe me e mira eshte qe te gjithe te flasin sa me pak dhe te vazhdojne punen ne skuader. Na mbeten edhe gjashte muaj, ne te cilet do te luajme prestigjin e klubit dhe te lojtareve”, tha Raul. Kapiteni madrileni shpjegoi se presidenti i Realit te Madridit, deshiroi te qartesonte menjehere deklaratat e tij, edhe pse kete gje nuk e beri nje dite pas konferences per shtyp qe kishte dhene ne Universitetin e Vijanueves.

Kapiteni i Realit te Madridit u shpreh i kenaqur me sjelljen e shokeve te tij te skuadres, pas deklaratave te Ramon Kalderonit dhe i kerkoi skuadres se tij qe te jete me e bashkuar. “Presidenti mund te flas kur te doje sepse e kane votuar anetaret e klubit. Deklaratat e tij krijuan nje lloj acarimi ne skuader dhe nuk eshte mire qe keto gjera te thuhen. Menyrat per t’u “shfryre” jane te ndryshme dhe pa i beri dem asnje njeriu. Na kerkoi falje, e degjuam te gjithe dhe shpresoj qe kjo te jete nje reflektim dhe qe te mos preke imazhin e klubit tone. Duhet te qendrojme te bashkuar. Kemi arritur te sqarojme shume gjera dhe mendojme se kjo situate nuk do te ndodhe me. Kemi nevoje per mbeshtetjen e njeri tjetrit per te ecur perpara dhe per te arritur objektivat tane. Shpresojme dhe besojme se tani skuadra do te jete me e bashkuar dhe do te luaj me me deshire”, perfundoi Raul Gonzales.

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Kapelo, lavde pas eliminimit

20 Janar “Ishte ndeshja jone me e mire ne “Bernabeu” dhe jam i kenaqur per menyren se si ka luajtur skuadra”

Ne konferencen per shtyp pas ndeshjes ne “Santiago Bernabeu” kunder Betisit (1 1), barazim qe solli edhe eleminimin e Realit te Madridit nga Kupa e Mbretit, trajneri Fabio Kapelo deklaroi se kjo ishte ndeshja me e bukur qe ka zhvilluar deri tani skuadra e tij ne fushen e saj. Me pas italiani tha se i kishte pergezuar lojtaret e tij pas ndeshjes, per lojen e bukur qe zhvilluan. I pyetur nga gazetaret per mos grumbullimin e lojtareve si Devid Bekam he Ronaldo, Kapelo tha: “Kemi vendosur te ndjekim kete linje dhe keshtu do te vazhdojme. Nuk mund te jap me shume shpjegime”. Kapelo gjithashtu justifikoi pranine e lojtareve te rinj si Torrees, De la Red dhe Nieto: “Kur aktivizoj lojtare te tjere, gjithmone me thone pse nuk aktivizoj lojtaret e rinj. Tani qe i aktivizova, mungojne te tjeret. Gjithmone ndodh e njejta gje”, tha italiani.

Per sa i perket ndeshjes, Kapelo tha: “Luajtem nje ndeshje shume te mire, ne te cilen nuk patem fat dhe ku nuk na u dha nje penallti shume e qarte. Ishte ndeshja jone me e mire ne “Bernabeu” dhe jam i kenaqur per menyren se si ka luajtur skuadra. Eshte e vertete qe jemi eleminuar, por loja e skuadres eshte permiresuar ne te gjithe aspektet”, tha italiani. Per mungesen e Ronaldos tha: “Eshte lojtare i Realit te Madridit, por eshte stervitur vetem dy dite pas demtimit”. Ajo qe e shqeteson Kapelon eshte koha e shkurter qe do te kene lojtaret e tyre per te pergatitur ndeshjen e ardhshme ne kampionat kunder Majorkes. “Luajtem te enjten dhe kemi nje kohe te shkurter per te rikuperuar. Shpresojme qe t’ia dalim mbane”, perfundoi Fabio Kapelo.

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Robinjo: Fitoret do te vijne!

20 Janar Pas eliminimit nga Kupa e Mbretit, ne ndeshjen ndaj Betisit, sulmuesi madrilen shprehur merzitjen e tij, por edhe optimizmin per te ardhmen.

Nuk e prisnit te eleminoheshit?

Nuk mund ta imagjinonim barazimin sepse luajtem shume mire dhe patem mundesi te shenonim me shume. Skuadra mund te permiresohet ne cdo ndeshje. Rezultati ishte i padrejte, por e rendesishme eshte qe skuadra te permiresohet.

Mund te shenonit ne momentet e fundit.

Po, por kishte shume lojtare perpara dhe nuk munda. Luajtem me deshire dhe shpresojme te mbajme te njejtin nivel edhe ne ndeshjet e ardhshme. Eleminimi asnjehere nuk eshte i mire. Deshironim te luftonim tek te treja kompeticionet.

Ishte penallti nderhyrja ndaj jush?

Sigurisht qe ishte. Mendova se gjyqtari do ta sinjalizonte sepse ishte shume afer. Po te mos isha penguar, atehere do ta kisha goditur me kemben e majte. Me pas na anulluan dy gola per pozicion jashte loje. Mendoj se ishin korrekt, por me pas me thane se jo.

Te dielen do te ndesheni kunder Majorkes.

Po, tani duhet te mendojme per kete ndeshje. Duhet te luajme sic beme kunder Betisit dhe te arrijme nje rezultat pozitiv.

Si po ecen Ronaldo?

E shikoj ne forme per te luajtur. Eshte nje futbollist qe mund te vendos ndeshjen dhe shpresoj qe te kthehet sa me shpejte nee fushat e lojes, ketu ose kudo qe te jete.

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Madrilenet rrezikojne ndeshkimin

20 Janar Reali i Madridit rrezikon te marre nje ndeshkim te rende per incidentet qe ndodhen ne stadiumin “Santiago Bernabeu”, ne ndeshjen kunder Betisit per Kupen e Mbretit. Tifozet madrilene kane hedhur nje shishe, e cila goditi nje nga gjyqtaret anesore dhe vetem pas disa sekondash, u hodh edhe nje telefon celular, e cila gjithashtu shkoi ne drejtim te gjyqtarit Mehuto Gonzales, i cili u detyrua ta nderpriste ndeshjen per disa minuta. Ne fushen e lojes dukeshin qarte sendet e hedhura nga tifozet madrilene dhe njeri prej tyre kerkoi te futej ne fushen e lojes, por u ndalua nga forcat e sigurise.

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Saviola: Qendroj me kushte!

20 Janar Havier Saviola deshiron te vazhdoje te qendroje tek Barcelona, por vetem nese klubi do t’i beje nje oferte te pershtatshme per rinovimin e kontrates se tij. Ne nje emision radiofonik, sulmuesi argjentinas deklaroi: “Deshira ime kryesore eshte qe te vazhdoj te qendroj tek Barcelona, por kur te vije vera dhe te kete skaduar kontrata ime, te dyja palet do te kemi me te qarte se cila do te jete zgjidhja me e mire”. I pyetur ne eshte i gatshem te qendroje ne “Camp Nou”, me nje kontrate nga e cila do te perfitonte me pak para se aktualja, “Lepuri” u pergjigj: “Kete duhet ta shohim dhe jane gjera te cilat nuk i kam menduar. Une do te bej me te miren time qe te qendroj, por edhe kontrata e re qe do te firmos duhet te jete e arsyeshme. Per momentin ende nuk kam biseduar me kubin rreth rinovimit, por besoj se dicka e tille do te ndodhe se shpejti”. Ne shtypin spanjoll perflitet se Saviola, i cili mund te negocioje lirshem me cdo klub pasi kontrata e tij skadon ne me pak se gjashte muaj, eshte nje objektiv per Realin, Seviljen dhe Juventusin.

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Deko: Nuk mund te gabojme perseri!

20 Janar I mesuar me situata te shumellojshme gjate karrieres se tij sportive, Deko eshte nje prej personave me te pershtatshem per te analizuar situaten e tanishme te Barcelones. Per me teper, mesfushori portugez, qe dje mori pjese ne nje akt reklamues te firmes se prodhimeve sportive “Umbro”, eshte nga ata qe nuk e fsheh fytyren, atehere kur rezultatet mungojne. Per kete arsye, Deko nuk e pati problem te deklaronte: “Kemi nevoje te fitojme dhe te permiresohemi dite pas dite”. Edhe pse Barcelona ka fituar vetem gjashte pike nga 15 te mundshmet ne javet e fundit te kampionatit, Deko nuk mendon se eshte rasti per te ndezur sirenat e alarmit. Duke kujtuar qe edhe rivalet e tjere ne kampionat po kalojne situata te ngjashme, portugezi thekson: “Jemi duke patur fat te keq me demtimet. Edhe skuadra si Valencia kane kaluar kete situate, keshtu qe nuk kemi perse te jemi te shqetesuar. Nje skuader ka gjithmone nevoje per futbollistet qe jane te demtuar. E vetmja gje qe duhet te bejme eshte te punojme”. Persa i perket gjendjes se tij fizike, Deko beri te qarte qe nuk do te jete ne gjendje te riaftesohet ne kohe per ballafaqimin e neserm ne “Camp Nou”, me Xhimnastikun e vendit te fundit. Pavaresisht se mesfushori iu rikthye stervitjes me grupin, qe e pengoi te luante ne humbjen 3 1 kunder Espanjolit, as mjeket nuk jane partizane te rikthimit te Dekos qe kete te diele. “Une ndihem mire. Keto dy dite do te jene vendimtare per te fituar ritmin e duhur, por nuk do te luaj me Xhimnastik, pasi kam pesuar nje demtim ne nje zone te keqe dhe nuk duam te rrezikojme”. Per kete arsye, rikthimi i portugezi do te ndodhe kete te merkure, me rastin e ndeshjes se prapambetur, qe Barcelona ka me Betisin, ne “Ruiz de Lopera”. Ajo do te jete ndeshja e pare ne 2007 n per Dekon, qe deshi te komentonte edhe fjalet e ashpra qe presidenti Ramon Kalderon u drejtoi disa prej futbollisteve te tij. “Nuk e di se si do te reagoja nese do te degjoja fjale te tilla nga presidenti yne, por nuk me pelqen te flas per ceshtjet e te tjereve. E vetmja gje qe mendoj eshte qe nje njeri mund te mendoje shume gjera ne koke, por nuk mund t’i thote te gjitha”.

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Nedved: Triumfi im, ngjitja ne A!

20 Janar “Do te isha shume i lumtur me arritjen per t’u ngjitur ne elite, aty ku na takon”

Pavel Nedved, mesfushori cek, i ka te qarta qellimet e tij, edhe pse luan ne Serine B, ku nuk ka mundesi per te fituar dicka: “Detyra jone eshte qe deri ne fund te qershorit te mendojme per Serine B dhe ta fitojme”. Per Serine B, Nedved thote: “Eshte e njejta gje kur stervitesha ne nje qyteze afer Prages. Nuk ka rendesi ku luajme, ne D apo ne A, e rendesishme eshte qe te fitojme. Eshte dicka qe duhet ta jetojme. Me pas do te vij nje dite ku nuk do te kem deshire te zbres ne fushen e lojes, atehere do te jete me mire qe te terhiqem”.

Mbi raportin me disa juventine thote: “Une mendoj se Bufon do te qendroj me ne, edhe pse eshte ai qe duhet te vendose. Shpresoj te jete keshtu. Deshira e Ibrahimovicit ishte e ndryshme. E kuptova menjehere qe ai kishte shume deshire te luante ne Champions League dhe te luftonte per tituj te rendesishem. M’u duk nje vendim i drejte, duke pare edhe moshen qe ka. Ndersa per Emersonin, nuk kam degjuar kurre se ka deshire te kthehet”, tha ceku.

Ndersa per veten e tij, tha: “Nese do te kishte edhe kater apo pese vjet, nuk e di nese do te qendroja. Une ndihem mire ketu dhe duhet te jap gjithcka per kete skuader. Eshte e qarte qe duhet te leme te lire lojtaret qe deshirojne te largohen dhe te t’i hapin dyert lojtareve qe kerkojne te luajne me Juventusin. Champions League per mua, eshte dicka e kaluar, por karriera ime si ffutbollist nuk ka mbaruar akoma. Dua te jap kontributin tim, dua te coj Juventusin ne Serine A, dicka qe per mua eshte sikur te fitosh Champions League. Une pas 10 vjetesh? Nuk e di se cfare do te bej, po mendohem. Nuk e di nese do te jem ne boten e futbollit apo ne ndonje tjeter”, perfundoi Pavel Nedved.

Post Ferguson: Spekullimet dėmtojnė Ēelsin

Trajneri i Manēesterit mendon se skuadra "blu" mund tė vuajė nga thashethemet mbi Mourinjon.

Sėr Aleks Ferguson beson se spekullimet pėr tė ardhmen e Hoze Mourinjos mund tė lėkundin Ēelsin ashtu siē ndodhi me Manēesterin kur Fergusoni deklaroi se do tė jepte dorėheqjen. Kampionėt e Premier Ligės po kalojnė sezonin mė tė vėshtirė nėn drejtimin e Mourinjos dhe janė 6 pikė larg ekipit tė Fergusonit. Zėrat pėr largimin e bosit tė "Bluve" vazhdojnė, duke shtuar qė jo gjithēka shkon mirė pėr kampionėt e Ēelsit. Fergusoni e krahasoi ndikimin e kėtyre spekullimeve me atė qė pritej tė ishte sezoni i tij i fundit nė "Old Trafford" nė 2001-02, kur Manēesteri u rendit jashtė dyshes kryesuese pėr herė tė parė nė Premier Ligė. "Nė fillim tė sezonit deklarova dėshirėn pėr t'u larguar dhe gjatė sezonit kisha pėrshtypjen qė njerėzit thoshin me vete: 'Ai s'e ka tė gjatė kėtu...', por edhe disa shqetėsime tė sinqerta. 'Po me kė ta zėvendėsojmė?'... dhe kjo e dyta mė qetėsonte. Nuk ka dyshim qė media pati ndikim nė situatėn time, por kur vendosa tė qėndroja, ėshtė e ēuditshme se si shpejt filluan tė mė pėrkrahnin". Fergusoni pretendon se Mourinjo dukej "mjaft i lumtur" kur tė dy darkuan nė nėntor dhe mendon se shkaku i mosmarrėveshjeve tė portugezit me klubin, janė spekullimet pėr Andrei Shevēenkon. "S'e di ēfarė ka ndodhur, por mendoj se Sheva ėshtė nė qendėr tė gjithēkaje". Ndėrkohė qė Fergusoni thekson qė me Mourinjon "ka marrėdhėnie tė mira", ēdo konflikt nė dhomat e zhveshjeve tė Ēelsit i shkon pėr shtat fushatės sė skocezit pėr tė fituar titullin e parė pas 4 vitesh. Promovuesi i kėsaj ambicieje ėshtė Kristiano Ronaldo, i cili me lojėrat fantastike po projektohet si fituesi mė i mundshėm i ēmimeve tė fundsezonit. Fergusoni shton se paraqitjet e shkėlqyera tė portugezit nuk janė rastėsi. "Kur futbollisti arrin 21-22 vjeē, atėherė fillon tė mendojė si i rritur, - pohon Fergusoni. - Gjithmonė kemi pretenduar pėrmirėsimin dhe pjekurinė nga loja e tij". Golat e Ronaldos, 13 deri tani, po mbushin boshllėkun e lėnė nga shitja e Nistėlroit nė verė, transferimi i tė cilit ka qenė pozitiv pėr klubin, sipas Fergusonit: "Ishim tė varur shumė nga Rudi pėr tė arritur objektivat tanė. Ne kėtė donim, qė golat tė shpėrndaheshin. Duket sikur largimi i tij rriti konkurrencėn nė ekip. Fergusoni po mėsohet me idenė se Junajtidi ėshtė pretendent pėr titull sivjet dhe thotė qė edhe tifozėt e Liverpulit e dėshirojnė njė gjė tė tillė.
    What Goes Around, Comes Around

Tema tė Ngjashme

1. Biblioteka e Leēes, 300 dorėshkrime pėr Shqipėrinė
    Nga Davius nė forumin Arkeologji/antropologji
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 29-08-2008, 19:34
  2. Historia e bllokimit tė gazetės Rilindja
    Nga Davius nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 31-08-2006, 07:59
  3. Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 16-07-2006, 00:50
  4. KOHA JONE dhe BERISHA.
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 07-08-2002, 13:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •