Close
Faqja 250 prej 311 FillimFillim ... 150200240248249250251252260300 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,491 deri 2,500 prej 3101
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Ibra: Championsin para titullit!

15 Korrik Nese luan si flet, do te behet edhe me i frikshem ne fushe, sic po permiresohet dita-dites ne italisht. Interi eshte ne rregull, kjo eshte ajo qe i intereson me shume, por pasi sigurohet fillon te flase per veten. Zlatan Ibrahimovic e perrdor gjithnje e me pak anglishten: frazen "nuk me intereson fare" e thote ne perfeksion kur e pyesin sa do te donte ta fitonte Topin e Arte sivjet. Ibras i intereson vetem te jete shendoshe e mire: "Jam habitur nga forma ime: mendoja se rikuperimi pas operacionit do te kishte qene shume me i veshtire". Nese eshte shendoshe e mire demton te tjeret dhe Ibrahimovic e di mire kete. Prandaj, ne pritje te fillimit te sezonit te ri, ai i kerkon shume si vetes ashtu dhe Interit.

- Ibrahimovic, qe diten e pare pas titullit ju mendonit per sezonin pasardhes, ate qe pritet te filloje, dhe thonit: kujdes, sezonin e ardhshem do te jete me e veshtire: a e konfirmoni kete?

- Sigurisht, por nuk po ankohesha: kampionet kane me shume presion mbi vete, eshte normale. Madje, keshtu duhet te jete.

- Me e veshtire per Interin apo per Ibrahimovicin?

- Per te dy. Per Interin sepse vjet doli mire dhe tani pret qe te ngjitet edhe me lart: tani, ndaj nesh, do te jete gjithnje "takimi i sezonit". Por e dinim, keto dite pata nje ndjesi te forte: secili prej nesh e di shume mire se cfare duhet te beje.

- Permiresimi ne krahasim me vjet do te thote fitorja e Champions?

- Ne ate kompeticion nuk duhet patjeter te jesh skuadra absolutisht me e forte: duhet te jesh e tille ne castin e duhur, por duhet edhe pak fat.

- Morati ka thene: mes Champions League dhe titullit preferoj te paren. Po ju cfare mendoni?

- Sezonin e kaluar fitimi i titullit apo Champions League na jepte nje gezim te njejte. Por sivjet edhe une them Champions League, sepse ne nivel klubesh me mungon vetem ky trofe. Ndonjehere mendoj per Nedvedin: nje karriere e shkelqyer dhe tani thuajse i dorezuar per ta mbyllur pa e fituar ate Kupe. Ja, nuk do te doja kurre te terhiqesha nga futbolli me pishmanin qe ka Paveli tani.

- Cfare ju mungoi per ta fituar sezonin e kaluar?

- Mbase ishim shume te perqendruar mbi titullin, dhe jo rastesisht e fituam duke thyer shume rekorde. Kishte nje pritshmeri te madhe per fitoren tone, dhe besoj se kjo kuptohej edhe nga jashte, jo me nga brenda. Tani kemi gjithcka qe na duhet per te synuar te dy trofete pa humbur energji. Sepse titullin e nje kampionati qe mund te behet kaq i paparashikueshem dhe qe do te jete shume i bukur edhe sepse do te kete shume tifoze me teper ? te Juves, Napolit, Xhenoas ? nuk ia dhurojme askujt.

- Aq me teper Juventusit: i kenaqur qe po e rigjeni si rivale?

- Po i pres dy sfidat me Juven, kam deshire t'i luaj: lojtaret e medhenj i sheh ne ndeshjet e medha dhe ndaj tyre ndeshjet jane gjithnje te medha.

- Si e shihni Juven e re?

- E kam ndjekur shume pak merkaton, por sidoqofte eshte me siguri nje skuader e re, pra qe duhet zbuluar. Ne nje fare menyre eshte sikur te filloje gjithcka nga zeroja, prandaj do t'i duhet pak kohe per t'u kthyer ajo skuader qe ishte dy vjet me pare: dy vjet me pare Juvja ime ishte si Interi i tanishem.

- Po Milani, qe per momentin ka levizur shume pak ne merkato?

- As nje vit me pare nuk kishte bere gjera te medha, por me pas fitoi Champions League. Besoj se e dine se cfareduhet te bejne, por nuk nxitohen dhe une e di mire kete strategji: mos harroni, Juvja me mori vetem ne minuten e fundit te merkatos nga Ajaksi.

- Interi tani per tani ka blere vetem Suazon: nje mendim sulmuesi?

- Ishte bere simboli i Kaljarit me shpejtesine e tij dhe golat e shumte: tani duhet ta beje per ne.

- Ka nga ata qe thone se jeni shume, sidomos ne sulm: kush ekzagjeron ne kete mes?

- E thone ata qe na kane friken: konkurenca te ndihmon te mos qash ata qe nuk jane dhe sidomos per te dhene maksimumin, te gjithe.

- Ate qe, sic duket, po jep Adriano: sic e keni pare keto dite, a mendoni se castet e tij te veshtira jane hedhur pas shpine?

- Ai duhet vetem te vazhdoje keshtu dhe te kujtoje se te gjithe kalojne caste te veshtira: me mjafton te mendoj per gjashte muajt e mi te fundit tek Juventusi. Adriano eshte gjykuar shume, sepse nga aii pritet shume: sezonin e tij te pabesueshem e mbaj mend, e mbajne mend te gjithe.

- Ibrahimovic?Adriano: kjo dyshe nuk eshte pare ende ne fushe.

- Dy si ne ? dy njerez qe ne fushe dhe jashte saj shkojne mire me njeri-tjetrin ? nese jemi ne rregull fizikisht mund te behemi te veshtire per t'u ndalur. Me kusht qe askush, duke filluar nga ne te dy, te mos harroje qe nje skuader nuk mund te varet kurre vetem nga dy lojtare.

- Po tani, a i mungon ndonje gje ketij Interi?

- Na mungon vetem Kivu: duhet te vije tek Interi. Une e njoh mire, kur luanim se bashku tek Ajaksi. Nuk do te kishim shkuar kurre aq larg ne Champions League (cerekfinale 2002?2003) nese nuk do te kishte qene ai. Kristian nuk eshte vetem nje mbrojtes, eshte nje lojtar: i kompletuar, di te beje gjithcka dhe ka potencialin per t'u bere me i miri ne bote ne rolin e tij. Madje ne rolet e tij. Anzi, nei suoi ruoli.

- Si mendoni se do te perfundoje kjo ceshtje?

- Kur ka goditje te medha, shpesh ndodhin rremuja te medha: ky eshte biznesi. Por shpresoj qe te sistemoje gjithcka shume shpejt.

- Thate: sivjet do te jete me e veshtire edhe per mua. Pse?

- Se pari sepse do t'i ve vetes me shume presion: per mua e kaluara eshte e kaluar dhe e di se mund te jap me shume sec dhashe ne kampionatin e fundit.

- Me shume ne c'drejtim?

- Me shume aftesi per te dominuar ndeshjet, me shume gola, me shume asist, me shume fantazi, me shume krijueshmeri. Gjithcka: nuk me pelqen te jem i mire vetem ne nje drejtim.

- Sistemi i lojes ne forme rombi, a eshte ideali per t'ju ndihmuar?

- Jo vetem per te me ndihmuar mua, por gjithe Interin: por duhet ta zhvillojme, ta bejme edhe me sulmues nese ia dalim mbane, dhe pse ne Itali nuk eshte e lehte. Per mua futbolli eshte sulm dhe nese e kerkojme kete rruge me zgjuarsi, mund t'ia dalim mbane. Por ne fund te fundit, qe sezonin e kaluar shenuam shume gola, apo jo?

- Fundi i sezonit 2007: e mbani mend stuhine per ate interviste...

- Po, e kuptova: ate per Moxhin, kontrata ime etj, etj. Fjalet e mia u perdoren dhe nga nje gje e vogel u krijua nje stuhi e madhe.

- Pershtypje lane sidomos fotot me ju, djalin tuaj dhe Moxhin, si dhe fakti qe flisnit per te ne nje fare menyre.

- Sot thua Moxhi dhe te gjithe te sulmojne: eshte normale pas gjithe asaj qe ndodhi, thuajse askush nuk e sheh me pozitivisht. Por Moxhi beri kurre asgje per te me demtuar: ai me respekton, une e respektoj. Por une nuk kam thene kurre qe Interit i duhet Moxhi.

- Por, cfare thate?

- Qe Interi eshte nje klub i shkelqyer, por mund te permiresohet: sic mund te permiresohet Juvja, sic mund te permiresohem une ne fushe, sic mund te permiresohen te gjithe. Flisja per Interin, pra flisja edhe per veten, sepse une jam i Interit, dhe e kisha thene: "Interit i sherben nje njeri me aftesite e Moxhit ne merkato".

- Pra?

- Me aftesite e tij organizuese dhe kontrollin ne amjentin ne te cilin punon: ne ate Juve, nese shkoje ne banjo Moxhi e dinte. Te gjithe menduan se une sulmova Marko Branken apo Gabriele Orioalin. Gabim: une nuk kam asgje kunder Brankes, ka qene gjithnje me i binduri per ardhjen time dhe nese nuk do te kishte qene ai sot nuk do te isha tek Interi. Por as kunder Orialit, sepse nuk do t'i takonte atyre ai rol. Nje rol qe mund te jete gjithsesi i rendesishem, per nje klub si Interi.

- Ne ate interviste keni thene edhe se Raiola, agjenti juaj, ka shkuar ne klub dhe ka kerkuar nje rritje te pages suaj vjetore.

- Ne gjithe karrieren time nuk kam folur kurre per para: gjeni nje interviste timen ne te cilen e kam bere. Une nuk kam kerkuar te ngre rrogen, nuk kam kerkuar rishikimin e kontrates: kam firmosur nje marreveshje me Interin deri ne 2010-n dhe kur firmos, do te thote se je i kenaqur qe po e ben. Ne fakt, une jam i kenaqur dhe e shoh te ardhmen time tek Interi: pastaj, nese Interi me therret per te folur per kete ceshtje, kjo eshte nje tjeter gje. Do te mendoje agjenti im, une mendoj vetem per te fituar.
    #VamosArgentina

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Kaka: Milani eshte prioriteti im

15 Korrik Mesfushori brazilian i Milanit, Kaka, ka folur mbi te ardhmen e tij dhe ka qetesuar tifozet kuqezi: "Milani eshte prioriteti im, nuk kam kerkuar asnjehere transferimin tim te Reali i Madridit".Lojtari brazilian, ne nje interviste te dhene per "Diario de Hoje", i ka dhene fund zerave per nje kalim te tijin ne "Santiago Bernabeu". Kaka eshte shprehur per here te pare, shume i sigurte, per qedrimin e tij te Milani. "Milani eshte prioriteti im dhe dhe asnjehere nuk kam kontaktuar me drejtues te klubeve te tjera. Qellimi im eshte qe te perfundoj pushimet dhe te kthehem te Milani", ka thene Kaka. Prandaj, tifozet e Milanit mund te qendrojne te qete. Braziliani nuk ka dashur te krijoj polemika me trajnerin e Brazilit, Karlos Dunga, dhe ka mbeshtetur talentin Aleksander Pato duke konfirmuar se eshte lojtari me i mire brazilian per momentin. Pato eshte nen vezhgimin e drejtuesve te Milanit dhe nuk mund te perjashtohet mundesia qe kur Kaka te kthehet nga pushimet, te gjeje ne skuader nje shok te ri, pikerisht Paton, talentin brazilian te Internacionalit te Porto Alegres.

Shevcenko kushton 22 milione euro

Tashme sinjalet vijne nga Londra. Vete drejtuesit e Celsit po mendojne qe ta rikthejne ne Itali ukrainasin Andrij Shevcenko. Shtypi britanik flet per nje marreveshje te arritur midis Adriano Galianit dhe Piter Kenionit, shefi ekzekutiv i Celsit. Skuadra londineze po perpiqet qe ta shese Sheven per shumen e 22 milione eurove, pak a shume ate cmim qe presidenti Roman Abramovic pagoi nje vit me pare per ta sjelle ukrainasin ne "Stamford Bridge". Por nga ana tjeter duket se Milani ka frenuar deshiren e saj per te sjelle perseri ne "San Siro" idhullin e dikurshem te kuqezinjve. Drejtuesit milaneze jane shume afer blerjes se Aleksandre Patos, talentit brazilian te Internacionalit. Eshte e vertete qe Pato mund te vije ne muajin janar, por gjithashtu eshte e vertete se Milani ne kete kohe nuk mund te sjelle ne skuader nje tjeter lojtar ekstrakomunitar. Por nuk mund te fshihet edhe alternatiiva Kasano. Ne keto momente, Milani po sheh si alternativen me te mire Paton, alternativa Shevcenko eshte ne renie dhe Kasano ndoshta mund te vije.
    #VamosArgentina

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Babel: Do te jem Henri i ri!

15 Korrik Rajan Babel deshiron te fitoje tek Liverpuli statusin qe Tierri Henri, idhulli i tij, kishte tek Arsenali. 20-vjecari nenshkroi nje kontrate 5-vjecare me klubin e "Anfield", pasi ndihmoi Holanden te fitonte titullin kampion ne Europianin U-21. Liverpuli pagoi 11,5 milion sterlina per talentin e Ajaksit, qe eshte i vendosur qe t'i tregoje klubit se ky shepznime ka vlejtur. Henri u shnderrua menjehere ne nje prej golashenuesve kryesore ne Premiership dhe holandezi deshiron te ndjeke shembullin e francezit. Babeli thote: "Eshte dicka e mrekullueshme qe me krahasojne me Henrine. Do te punoj shume per t'u ngritur ne nivelin e tij, pse jo ne nje nivel edhe me te larte, ne vitet ne vazhdim. Kam mesuar qe tifozet jane kenaqur nga blerja ime dhe do te bej cmos qe t'i shperblej besimin e tyre. Jam nje futbollist i shpejte, te cilit i pelqen te dribloje dhe te luaje nje futboll te bukur. Me pelqen te shenoj gola, gjithashtu. Di qe tifozet e Liverpulit mbeshtesin skuadren ne cdo ndeshje dhe kjo eshte shume e rendesishme per mua". Babeli u prezantua ne "Anfield" ne te njejten kohe me ish-mesfushorin e Uest Hamit, Josi Benajoun, qe i kushtoi "te kuqve" pese milion sterlina. Me dy sulmues, Fernando Torres dhe Andrij Voronin te blere qe me pare, trajneri Benitez ka dhene nje mesazh te qarte per menyren se si koncepton lojen e Liverpulit te tij te ri. Babel thote: "Tek nje skuader si Liverpuli duhet te luftosh vetem per titullin. Ky vit do te jete shume i rendesishem per ne dhe me pelqen te luaj ne ndeshje te medha. Ne fakt, mendoj se luaj me mire ne takimet e medha. Pershembull, ndeshjet e mia me te mira vitin e shkuar i zhvillova ne perballjet me PSV-ne dhe Fejenordin. Shpresoj vetem qe te fitojme sa me shume tituj ne kete sezon".

Benajoun: Jam gati per kete sfide!

Mesfushori izraeli Benajoun ndihet gjithashtu gati per te pranuar sfiden e re. Ai tha: "Kjo eshte levizja me e madhe e karrieres sime dhe eshte nje enderr qe shnderrohet ne realitet. Ne moshen 27-vjecare, ndihem gati per te luajtur per nje klub si Liverpuli. Mendoj se e meritoj kete shans. Nuk behet fjale vetem per parate qe do te fitoj, por edhe per motivimin dhe mundesine per te fituar tituj. Pa dyshim, konkurrenca do te jete teper e forte, por jam gati te punoj fort".
    #VamosArgentina

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Fergi: Murinjo me ben te qesh!

15 Korrik Ser Aleks Ferguson i eshte kunderpergjigjur rivalit te tij te madh, Hoze Murinjos, duke thene se mendon qe presioni mbi portugezin eshte me i madh se sa mbi te. Me perpara, Hoze theksoi se investimi i madh qe ka bere Junaitedi ne kete merkato e ka rritur shume presionin per sukess mbi Fergin. Mancesteri ka shpenzuar me teper se 50 milione sterlina per te realizuar blerjet e Ouen Hergrivsit, Nanit dhe Andersonit, gjate merkatos. Fituesit e Kupes se Anglise dhe Kupes se Liges kane qene me te qete dhe shpenzimi i tyre i vetem eshte bere per Florent Maludane, i blere per 13,5 milion sterlina nga Lioni. Murinjo mendon se Mancesteri do te jete ne nje situate te ngjashme me ate te Celsit nje vit me pare, kur kritikat nisnin menjehere pas nje barazimi, por Ferguson kunderpergjigjet: "Me habiti ajo qe tha Murinjo. Mbase ai ka harruar perpara se te flase qe une kam 20 vjet te Mancesteri dhe te jete i sigurt qe nuk mund te ekzistoje nje presion me i madh se sa ai i drejtimit te ketij klubi per dy dekada. Fjalet e Hozese me bene te qesh".Ferguson mendon se Murinjo do te kete probleme serioze me pronarin e tij, Roman Abramovicin, nese deshton perseri ne tentativat e tij per te fituar titullin. Perfshirja e ish-trajnerit te Izraelit, Avram Grantit, ne stafin drejtues te Celsit do te thote qe Abramovic e ka zevendesuesin e Murinjos brenda skuadres, nese do te linde nevoja per ta zevendesuar. Ferguson ishte i pari qe hapi rivalitetin mediatik, duke thene ne diten e prezantimit te Nanit dhe Hergrivsit se me keto dy blerje, Celsi do ta kishte edhe me te veshtire detyren. Megjithate, ish-drejtuesi i stadiumit "Old Trafford", Tom Doherti, mendon se Fergi duhet te fitoje gjithcka vitin e ardhshem, per te justifikua shpenzimin e bere. Doherti tha: "Kur shpenzon aq shume sa ka shpenzuar Fergi, titulli kampion nuk eshte i mjaftueshem".
    #VamosArgentina

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Lioni, ultimatum Viltordit

15 Korrik Silvien Viltordit i eshte dhene nje ultimatum nga presidenti i Lionit, Zhan-Mishel Olas, teksa koha e sulmuesit francez ne klub po mbaron. 33-vjecari Viltord nuk hipi ne avionin qe coi kampionen e France ne Korene e Jugut per nje turne miqesor. E ardhmja e tij ka qene e dyshmite per ca kohe dhe klube si Marseja, Paris SG dhe Rena mendohet te jene interesuar per te. Fakti qe Viltordi nuk pranoi te udhetonte me skuadren eshte sinjal i qarte qe lojtari nuk deshiron te vazhdoje me Lionin dhe Olas duket se e ka humbur durimin. "Jemi ne kufite e durimit", tha ai. "Jam i zhgenjyer nga ajo qe po ndodh. Jam i zhgenjyer nga sjellja e tij dhe eshte e veshtire per ta pranuar. Ka shume dyshime dhe shpresoj qe gjerat te qartesohen shpejt. Silvieni duhet te bashkohet me ne brenda dy ditesh, ose do te gjejme nje zgjidhje te mire per te dy palet". Kalimi te Rena, ish-klubi i tij, duket si me i mundshmi pasi atje eshte i mirepritur. Viltordi ka edhe nje vit kontrate me Lionin.
    #VamosArgentina

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Torres: Pas humbjes 6-0 ndaj Barcelones vendosa te largohesha

15 Korrik Ka qene pikerisht e perditshmja britanike "The Times", e cila ka bere te ditur disa nga arsyet se pse Fernando Torres la Atletikon per te shkuar te Liverpuli. Informacioni i dhene nga e perditshmja angleze ka publikuar momentin kur sulmuesi i Atletikos vendosi t'i jepte fund aventures se tij ne Madrid dhe kur hyri ne bisedime me klubin anglez. Sipas "The Times", fillimi i fundit te epokes ne Madrid erdhi pas ndeshjes kunder Barcelones. Ne ate ndeshje, Atletiko e Madridit u "poshterua" nga Barcelona 0-6 ne "Vicente Calderon". "Ishte nje nga humbjet tona me te turpshme dhe as nuk mund ta imagjinoja se mund te ndodhte dicka e tille. Ate dite cdo gje u shua dhe mu desh qe te ecja perpara", tha Torres. Per sa i perket lidhjes se pare me Liverpulin dhe telefonates se Rafa Benitezit, ndodhej me pushime ne Portugali, sulmuesi spanjoll tha: "U habita shume, por menjehere e kuptova se per cfare behej fjale. Me pas mendova: Uau! Nje klub si Liverpuli qe me kerkon mua", tha Torres. I pyetur per pershtatjen e tij me Liverpulin dhe me klimen ne nje vend si Anglia, sulmuesi spanjoll tha: "E fejuara ime, me te cilen do te jetoj ketu, eshte nga Galicia, ku bie shi vazhdimisht. E di qe kam ardhur ne nje klub te vecante si Liverpuli dhe se do te luaj 20 ndeshje me shume se me Atletikon, por jam i bindur se pershtatja do te jete shume e lehte".

P.S Shifni kush eshte ekip qe i con lojtaret te ikin ene nga skuadrat e tyre
    #VamosArgentina

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Ajala e mbyll pa filluar me Vilarealin dhe zgjedh Saragozen

15 Korrik Vjen "bomba" e pare ne merkaton e Primera Division! Roberto Fabian Ajala nuk do te luaj me Vilarealin, klub me te cilin perpara disa muajsh vendosi te firmoste nje kontrate dhe refuzoi rinovimin me Valencian, skuader me te cilen perfundoi kontraten ne 30 qershor te ketij viti. Tashme Ajala do te luaje per tre sezonet e ardhshme me skuadren e Saragozes, pasi drejtuesit e ketij klubi paguajten klauzolen e prishjes se kontrates te mbrojtesit argjentinas me skuadren e Vilarealit. Ps largimit te Gabi Militos te Barcelona, Saragoza nuk ka vonuar ne pergjigjen e saj dhe ka paguar klauzolen e 6 milione eurove per te sjelle ne "La Romareda" mbrojtesin Ajala, i cili sot ne mbremje do te luaje finalen e Kupes se Amerikes kunder Brazilit. Ne karrieren e tij, Ajala ka arritur te fitoje nje kampionat ne Argjentine me River Plejtin, nje ne Itali me Milanin dhe dy ne Spanje me Valencian. Eksperienca e tij e pare ne Europe ka qene ne Itali duke luajtur tre sezone me Napolin dhe dy me Milanin, por ne gjashte sezonet e fundit ka luajtur ne Spanje me Valencian, skuader me te cilen ka luajtur 246 ndeshje si titullar. Ajala gjithashtu ka fituar Kupen UEFA ne 2004 dhe ka arritur dy here ne finalen e Champions League. Ajala eshte lojtari qe ka veshur me shume fanellen e kombetares se Argjentines ne te gjithe historine (114) dhe sot ne mbremje do te jete kapiteni i Argjentines ne finalen e Kupes se Amerikes kunder Brazilit.
    #VamosArgentina

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Amauri: Kthehem per te rimarre Champions

15 Korrik Amauri Karvaljo de Oliveira kerkon me ngulm qe te lere pas shpine te kaluaren. Sezoni i shkuar nisi shume mire per te, pasi magjepsi te gjithe me golat edhe lojen e bukur per Palermon, por nje demtim i rende ne mes e mbylli shume para kohe vitin e shkelqyer. Dhe pas rrezimit te tij, edhe Palermo nuk ngriti me koke. Por tani, Amauri eshte gati ta rinise karrieren e tij qe nga faza pergatitore qe po zhvillon klubi sicilian ne Austri. Me fjalet qe thote, braziliani perpiqet t'i percjelle te gjithe skuadres entuziazmin e madh qe ka: "Tashme gjuri im eshte sheruar, pas fazes se fundit te rehabilitimit dhe fuqizimit jan gati dhe shume i lumtur qe jam kthyer serish ne fushe. Do te jem gati per nisjen e sezonit te ri. Jam i sigurt per kete. Dua te ndihmoj shoket e skuadres per te rimarre vendin ne Champions League, qe na iku nga duart vitin e kaluar. Me Mikolin dhe Kavanin, do te zbavitemi".
    #VamosArgentina

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Spaleti, zemra "ne dysh"

15 Korrik Trajneri i Romes, Lucano Spaleti, ne keto caste ndoshta eshte me i lumtur nga te gjithe ne klubin verdhekuq, sepse ka shume mundesi qe te kete nje mbrojtes me teper per kete sezon, Kristian Kivun. Ne fakt, pasi kane perfunduar pa sukses te gjitha bisedimet per shitjen e lojtarit rumun, ky i fundit do te nise fazen pergatitore nen urdherat e teknikut. Gjate nje interviste diten e djeshme, Spaleti e ka shprehur hapur: "Jam mjaft i kenaqur qe Kivu do te qndroje, sepse eshte nje lojtar i rendesishem. Mjafton te shohesh skuadrat qe e kane kerkuar dhe kuptohet vlera e tij. e kane kerkuar tri nga skuadrat me te forta ne bote". Spaleti nuk ka asnje ide pse ne fund, asnje prej ketyre klubeve nuk e mori lojtarin: "Kete nuk e di, por eshte nje nga pyetjet qe do t'ia bej sapo ta takoj. Me vjen keq, sepse ishte per te miren e te gjitheve. Nese Kivu donte te ndryshonte skuader, i ishte dhene mundesia qe te fitonte me shume para dhe Roma kishte arritur nje marreveshje te vlefshme edhe per vete, nuk e kuptopj pse gjerat nuk shkuan ashtu si duhej". Megjithate, tekniku verdhekuq mendon se Interi mund ta kerkoje serish lojtarin: "Sipas meje do te jepet mundesia qe te rihapen bisedimet per nje lojtar i Kivu, edhe pse une shpresoj qe mund te rihapen me Romen dhe jo me te tjere". Tani, Spaleti do te kete bollek mbrojtesish, pasi Roma ka blere brazilianin Huan: "Por ka edhe te tjere. Mateo Ferrari vitin e kaluar eshte lojtari qe ka luajturn me shume nga te gjithe dhe ka zhvilluar nje sezon ta madh". Ndersa per kampionatin e ri, Spaleti ben edhe nje parashikim: "Interi dhe Milani jane ne avantazh ndaj te tjerave, Juventusi ka blere lojtare mjaft te mire dhe eshte menjehere ne kushte per te pretenduar, por edhe Roma jam i bindur se do te ece mire". Ne fund, nje batute: "Do te me pelqente te me ndodhte si Kapelo, te fitoja kampionatin e te me shkarkonin".
    #VamosArgentina

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Oliveira, borxh te Saragoza

15 Korrik Ka perfunduar aventura ne Itali e Rikardo Oliveires. I ardhur te Milani sezonin e kaluar per te zevendesuar Andrij Shevcenkon e larguar, sulmuesi brazilian ka deshtuar shume shpejt. Oliveira braktis Italine pas nje viti ne Serine A, ku nuk i ka dhuruar asgje skuadres se drejtuar nga Karlo Anceloti. Edhe pse kushtoi 24 milione euro dhe u "reklamua" si nje sulmues i madh, braziliani ka arritur te shenoje vetem pese gola sezonin e kaluar, tre ne kampionat dhe dy ne Kupen e Italise. Kur shenoi gol ne ndeshjen e debutimit, te gjithe menduan se Sheva do te harrohej shume shpejt, por nuk qe keshtu. Ne fund te sezonit, Milani fitoi Champions League, por kontributi i Oliveires ishte thuajse zero. Burime te brendshme te klubit milanez, kane bere te ditur se Oliveira do te largohet nga Milani dhe destinacioni i tij i ardhshem do te jete Saragoza. Lojtari brazilian, i cili me pare ka luajtur ne Spanje me Valencian dhe Betisin, kthehet ne Primera Division pas nje viti dhe do t'i jepet ne menyre huazimi skuadres se Saragozes dhe me te drejte kthimi. Ndoshta ne Spanje, ku eshte provuar me skuadra te nivelit mesatar, sulmuesi do te jete me dobishem se sa te Milani, ku kerkesat ndaj tij ishin shume te medha.
    #VamosArgentina

Tema tė Ngjashme

1. Biblioteka e Leēes, 300 dorėshkrime pėr Shqipėrinė
    Nga Davius nė forumin Arkeologji/antropologji
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 29-08-2008, 19:34
  2. Historia e bllokimit tė gazetės Rilindja
    Nga Davius nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 31-08-2006, 07:59
  3. Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 16-07-2006, 00:50
  4. KOHA JONE dhe BERISHA.
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 07-08-2002, 13:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •