Hergrivs: Tek Manēesteri, pėr mė shumė tituj!
30 Qershor Mesfushori i kombėtares angleze, Ouen Hergrivs, u largua dje pėrfundimisht nga Bajerni i Mynihut dhe falenderoi klubin bavarez qė i dha mundėsinė tė luante nė futbollin profesionist. Pasi Bajerni ra dakord tė shiste 26?vjeēarin pėr 25 milion euro nė “Old Trafford”, mesfushori i lindur nė Kanada pret me padurim tė “shijojė” pėrvojėn e tij tė re nė Premiership. “Mė pėrpara nuk do tė kisha menduar kurrė se do tė luaja njė ditė nė Gjermani”, deklaroi Hergrivsi. “Jam shumė i kėnaqur qė Bajerni mė dha kėtė mundėsi. I uroj tė gjithė tė mirat. Dhjetė vitet e fundit kanė qenė njė ėndėrr pėr mua dhe pėr Bajernin do tė ruaj vetėm kujtimet mė tė mira brenda meje”. Edhe pse Hergrivsi nuk mund tė largohej nga “Allianz Arena” me tituj, pasi Bajerni pėrfundoi vitin nė vendin e katėrt (pozicioni mė i ulėt nė kampionat qė prej mbėrritjes tė Ouenit nė Bavari), anglezi largohet pėrsėri me njė “kurrukulum” mbresėlėnės nga Bundesliga. Tek Bajerni, Hergrivsi fitoi katėr tituj tė Gjermanisė, pėrfshi Champions League nė vitin 2001 dhe njė Kupė Interkontinentale. Hergrivs shpreson qė kalimi i tij nė “Old Trafford” tė mos tė ndėrpresė periudhėn e suksesshme tė karrierės sė tij. “I kam vendosur vetes shumė objektiva nė vitet e fundit dhe i kam arritur pothuajse tė gjithė. Tani shpresoj qė tė vazhdoj nė kėtė rrugė. Pėr mua do tė nisė njė epokė e re dhe shpresoj qė tė vazhdoj tė fitoj sa mė shumė tituj. Nuk kam asnjė qėllim konkret, por ėshtė e qartė qė kur mbėrrin tek Manēeseri kėrkon tė fitosh gjithēka. Do t’i bashkohem skuadrės kampione tė Anglisė dhe tė gjithė e dimė se tė mbrosh titullin ėshtė mė e vėshtirė se ta fitosh atė. Sfida e kėtij viti nė Premier do tė jetė shumė emocionuese, por Manēesteri ka njė skuadėr me tė vėrtetė tė madhe dhe do tė pėrpiqem tė jap mė tė mirėn time pėr tė ndihmuar skuadrėn qė tė vazhdojė tė fitojė gjithēka”.
Krijoni Kontakt