Close
Faqja 106 prej 311 FillimFillim ... 65696104105106107108116156206 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,051 deri 1,060 prej 3101
    .. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Bekam: Per Angline kthehem!

17 Mars

Devid Bekam, i larguar nga Anglia prej trajnerit te ri, Stiv MekKlaren, pas Boterorit te vitit te kaluar, ka thene qe do te kthehej nga Shtetet e Bashkuara te Amerikes nese i jepet mundesia qe te luaje serish per vendin e tij. Ish?kapiteni i Anglise kishte mundesi te mira per te veshur serish fanellen e “Luaneve” per kualifikueset e Euro 2008 ndaj Izrealit dhe Andorres javen e ardhshme, por nje sere demtimesh ia hoqen kete mundesi. Dhe tani qe eshte vendosur se Bekami do te kaloje ne vere te Los Anxheles Galakis, duket se mundesite e tij per t’u kthyer ne kombetare jane shumezuar me zero. 31?vjecari e pranon se situata nuk eshte ne duart e tij, por ne nje interviste per revisten “Sport”, Bekamikonfirmoi se nuk ka hequr dore totalisht dhe mendon se kalimi ne SHBA nuk duhet ta pengoje. “Do te kthehesha nga Amerika per te luajtur serish per Angline”, tha ai. “Jam i sigurt se nese do te bej nje pune te mire atje, nuk do te kaloje pa u vene re. Do te jem gjithmone gati te luaj per vendim tim nese eshte nevoja. Nuk vendos une ne do te luaj me apo jo. Nese ndodh, shkelqyeshem, nese jo, atehere jam i lumtur qe kam luajtur tere ato ndeshje per Angline dhe kam qene aq here kapiten i saj”.

“Zemra rreh per Junaitedin”

Edhe pse kishte oferta te shumta per te vazhduar karrieren e tij ne Europe, Bekam befasoi te gjithe kur deklaroi se do te kalonte Atlantikun. Kritiket kane thene se londinezi ka zgjedhur rrugen me te lehte ne nje periudhe kur mund te konkurronte serish ne nivelet me te larta ne nje prej kampionateve me te mire te kontinentit. Sidoqofte, teksa do te perdore famen e tij per te rritur nivelin e Major League Soccer, Bekami ka pranuar se thjesht nuk mund te luante kunder skuadres se tij te zemres, Mancester Junaited. “Nuk dua te ze me goje emrat e klubeve me te cilet kam folur, sepse nuk ishin vetem angleze, ishin dy klube te medhenj ne Itali dhe nje tjeter ne France, te gjitha oferta shume tunduese. Por e kam thene gjithmone se jam tifoz i Mancester Junaitedit, keshtu jam rritur dhe keshtu do te ndihem gjithmone. E dua aq shume Mancesterin, edhe tani, saqe do ta kisha pasur te pamundur te luaja kunder tij me nje skuader tjeter angleze. Ajo eshte skuadra ime dhe nuk mendoj se do ta kisha mbledhur veten per te luajtur ndaj saj”.

Asnje pishman per Realin

Pasi Reali u eliminua nga Champions League pas perballjes me Bajernin e Mynihut dhe ne kampionat gjerat nuk po shkojne fort mire, ka mundesi qe Bekami ta mbylle duarbosh aventuren e tij katervjecare me madrilenet. Sidoqofte, edhe nese vertet perfundon kshtu, Bekami nuk do ta kujtoje me pishmane kohen e kaluar ne Spanje. “Kemi ende mundesi qe te fitojme dicka kete sezon dhe do te ishte fantastike qe te largohesha me nje titull”, tha ai. “Por edhe nese nuk ndodh keshtu nuk do ta quaja te pasuksesshme periudhen time ne kete klub. Kam kaluar kater vjet ne nje prej klubeve me te medhenj te botes dhe kam pasur mundesine te luaje me disa prej lojtareve me te medhenj te historise, si Zinedin Zidan pershembull. Vetem fakti qe kam qene ne te njejten fushe me Zidanin eshte nje nder per mua. Kam kaluar nje periudhe te jashtezakonshme dhe nuk kam asnje pishman per kete”.

“Futbolli, para parave”

Eshte folur se Bekami do te fuse nje xhep shumen marramendese prej 125 milione sterlinash gjate kohes qe do te luaje me Los Anxhelesin, duke u renditur ne listen e sportisteve me te paguar te historise. Megjithate ai ngul kembe se parate nuk kane qene arsyeja primare ne jeten e tij dhe deshira per te luajtur mbetet aq e forte sa ka qene edhe me pare. “Kam enderruar gjithmone qe te vishja fanellen me numer 7 te Mancester Junaitedit dhe Anglise dhe ia kam dale mbane ne kete. Gjithcka tjeter ka qene shume me teper se sa do te kisha enderruar ndonjehere”, tha ai. “E di qe eshte e lehte per mua te flas keshtu nga pozicioni ku ndodhem, por parate nuk me kane motivuar asnjehere per te luajtur futboll. Kam enderruar qe te behem futbollist profesionist qe kur kam qene gjashte ose shtate vjec. randaj jam marre me te dhe prandaj vazhdoj te luaj. Sigurisht qe kontrata qe me kane ofruar ka qene fantastike, por sfida qe i kam vene vetes per te bere ndryshimin ne kampionatin amerikan eshte shume me e rendesishme”.

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Murinjo-Abramovic, “xixat” behen “flake”

17 Mars Hoze Murinjo ka rrezikuar te acaroje nervat e Roman Abramovicit duke zbuluar per here te pare tensionet ne marredhenien e tyre. Trajneri i Celsit ka kritikuar mos forcimin e skuadres nga ana e pronarit gjate janarit dhe mungesen e tij te gjate kohet e fundit nga “Stamford Bridge”, si dhe ka hedhur dyshime per caktimin e Frenk Arnesenit si shef i zbuluesve te talenteve dhe drejtor te zhvillimit te te rinjve. Ceshtja u be e ditur ne nje jave te veshtire per rusin miliarder, divorci i te cilit nga gruaja e dyte, Irina, pas 16 vitesh martese, u be publik. Pozitat e Murinjos ne klub ishin te kerenuara edhe para zbulimit te kesaj ceshtjeje. Portugezi ka folur shume pak me punedhenesin e tij qe prej janarit, kur nuk rane dakord mbi politikat e shit?blerjeve. Abramovic qe atehere nuk ka ndjekur gjahte ndeshje rresht te skuadres. Murinjo i kishte dhene prnarit te klubit nje liste me lojtaret qe i nevojiteshin ne janar, por ne nje interviste per nje reviste portugeze, ai tha: “Kishim disa probleme per te zgjidhur te cilet, duke pasur parasysh parate e pronarit te klubit, shpresuam se do te zgjidheshin. Por nje gje e tille nuk ndodhi”. Objektivat e Murinjos ishin nga lojtaret e shtrenjte, si Mikah Ricards dhe Xhermein Defo, por edhe Tal Ben Haim i Boltonit, me i lire se dy lojtaret e Anglise. “Arsyeja qe klubi nxori per mosblerjen e lojtareve ishte se Abramovici nuk kishte me interes per skuadren dhe se nuk vinte me as per te pare ndeshjet”, tha Murinjo. “Ishte periudhe festive, ai kishte familjen e tij, mund te kishte shume e shume arsye, por njerezit e interpretuan situaten sipas deshires. por kush jam une qe te ve ne dyshim pronarin e klubit? Abramovic eshte i plotfuqishmi i Celsit”.

Por pavaresisht sundimit te Abramovicit, Murinjo nuk ka ngurruar te flase hapur ne kete rast, ku eshte ndalur shume edhe te mungesa e burimeve nga ana e klubit. Pasi ka kritikuar shpeshhere akademine e Celsit, Murinjo ka vene ne dukje edhe mosmarreveshjet e tij me Arensenin, pasi qe ne fillim ka qene kunder caktimit te tij dy vjet me pare. “Ndonjehere punet tona perplasen sepse nuk ka kuptim qe Arenseni te jete punesuar per te ndertuar nje sistem te perkryer per te rinjte dhe une te mos kem mundesi te perfitoj nga ky per te perforcuar skuadren e pare”, tha Murinjo. “Kur mberrita une te Celsi, nuk ekzistonin strukturat ne te cilat lojtaret mund te zhvilloheshin. Investuam para dhe mund dhe mberritem ne nje pike qe kishim kushte fantastike por na mungonte lenda e pare, njerezit. Ishte e rendesishme qe te punesonim dike qe te merrte pergjegjesine e zbulimit te talenteve, sepse une nuk kam kohe ta bej kete. Keshtu qe punesuam Arensenin. Sigurisht qe kemi mendime te ndryshme ndonjehere, por secili nga ne e ben punen e tij. Arneseni ka gjithmone mendimin e tij, mund te jete i nje mendje me mua ose jo”. Mendohet se komentet e Murinjos mund ta acarojne edhe me teper Abramovicin. Pronari besohet se po kerkon ndonje zevendesues dhe fjalet e mira qe ka thene portugezi per Real Madridin nuk jane pritur mire nga drejtuesit e klubit.

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    “Rrejtat” e Juves “zene” Lampard?

17 Mars Ndersa i gjithe shtypi italian, pas konfirmimit te buxhetit prej 110 milion eurosh te caktuar per Juventusin, pas planit industrial, lakonte emrin e Stiven Xherardit, dikush nga drejtuesit bardhezi ishte me mision te fshehte ne Angli. Nje detyre teper e veshtire dhe shume e rendesishme per merkaton e Juventusit. Gjithcka ka ndodhur ne rrugicat e Londres, ne lagjen e Celsit, kur nje paparac, ndersa po maste terrenin me aparatin e tij fotografik, kapi nje pamje teper domethenese: drejtori sportiv i Juventusit, Alesio Seko, kishte dale nje shetitje me agjentin e Frank Lampardit, Stiv Kutner. Ndersa ne Vinovo flitej per rritjen e fondit, per sezonin e ardhshem, pas projektete afatgjata te presidentit Xhilji dhe administratorit te deleguar, Zhan Klod Blank, ne Londer, agjentet bardhezi po mundoheshin qe te shpenzonin sa me mire keto para. Por, ajo qe krijon probleme eshte rroga e mesfushorit te Celsit, duke pare se Lampard fiton 6 milion euro ne sezon, dicka qe nuk perputhet me planin e “Zonjes se Vjeter”. Por, sipas Alesio Sekos, qe nepermjet nje bisede telefonike eshte kapur tek i referonte drejtuesve te tjere bardhezi planet, misioni i Juves ishte nje tjeter: “Duhet qe te krijojme kontakte me klubet mesatare apo te vogla si Midellsbrou, Bolton dhe Portsmuth”. Nje plan ekziston dhe eshte ai qe Mikoli, Zalajeta dhe Kovac te spostohen ne Angli, ne menyre qe Juventusi te kete me shume mundesi ekonomike per te blere lojtare te medhenj: “Stiv po na jep nje ndihme, vetem kaq”, u shpreh Seko, duke cituar agjentin e Lampardit. Ne fakt, Kutner, menaxheri i mesfushorit te bluve, i ka nje borxh Juventusit: “Kur Lampard firmosi kontraten e tij te fundit me Celsin, Juventusi beri nje presing te madh per ta pasur dhe nuk arriti, sepse i mbyllem dyert”. Kushedi, nese historia nuk perseritet.

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Katalanasit i “pergjerohen” Ronaldinjos

17 Mars Pavaresisht marredhenieve qe mund te kene me njeri?tjetrin, asnje nga lojtaret e Barcelones nuk deshiron qe Ronaldinjo te largohet nga “Camp Nou”. Te gjithe nuk e perfytyrojne Barcen pa Dinjon dhe anasjelltas. Lojtaret katalanas jane te vetedijshem per rendesine qe ka braziliani ne skuader, kontrata e te cilit perfundon ne vitin 2010. Te gjithe mendojne se Dinjo eshte i lumtur dhe ndihet shume mire ne Barcelone dhe nuk gjejne asnje arsye qe braziliani te largohet nga kjo skuader. Tiago Mota, nje nga miqte me te mire te Ronaldinjos, komentoi peshen e madhe qe ka braziliani ne skuader: “Si Ronaldinjo nuk ka asnje. Barcelona ka nevoje per te, por e rendesishme eshte qe ai ndihet mire dhe i lumtur ketu”. Nje tjeter mik i brazilianit, Lionel Mesi, i cili ka marre shume keshilla nga ylli brazilian, komenton: “Nuk e imagjinoj dot Barcen pa Dinjon. Do te ishte nje marrezi po te largohej. Shpresoj dhe ka besim se do te qendroj”. Ndersa mesfushori portugez, Deko, siguron: “Barcelona do te humbiste shume po te shiste lojtaret e sa me te mire dhe Dinjo eshte nje i tille”. Beleti dhe Silvinjo, dy nga patriotet e Ronaldinjos, shprehen: “Ronaldinjo eshte i lumtur te Barcelona dhe gjithmone e ka thene kete gje”. Huliano Beleti tha se ky nuk eshte momenti i duhur per te folur per kete ceshtje, por u shpreh ibindur se braziliani nuk do te largohet. “Te gjithe e dime se cili eshte Dinjo dhe se cfare ka dhene ai per skuadren. Jam i bindur qe do te qendroj edhe per shume vite te Barca”. Ndersa Silvinjo shtoi: “Ronaldinjo ndihet shume mire ketu dhe do te ishte nje fatkeqesi po te largohej. Eshte logjike qe klube te medha ta kerkojne sepse ka shume pak futbolliste si ai”. Hoze Edmilson, nje tjeter brazilian, gjithashtu mendon se patrioti i tij nuk do te largohet nga “Camp Nou”. “Nuk do te largohet dhe gjithashtu mendoj se Barcelona nuk do ta lere te lire. Eshte nje lojtar shume i rendesishem per ne dhe do te ishte nje fatkeqesi po te largohej”. Andres Iniesta beri te qarte preferencat qe ka Ronaldinjo per te ardhmen. “Ai deshiron te qendroje. Ne qofte se eshte mire ketu, atehere nuk ka arsye qe te largohet”. Ne fund, sulmuesi argjentinas, Havier Saviola, shprehu deshiren e tij qe Dinjo te qendroje edhe per shume vite te tjere ne Barcelone. “Shpresoj qe te mos largohet, por vendimi varet nga drejtuesit e klubit dhe nga vete lojtari”.

Gola dhe tituj per te bere historine

Ronaldinjo kerkoi qe te bente histori te Barcelona dhe shifrat e tij tregojne se mund t’ia arrije. Tituj e shumte te fituar nga braziliani ne kater vjet, e vendosin ate ne nje pozicion te privilegjuar per te thyer rekorde te rinj dhe per t’u ngjitur ne maja te tjera. Ne kampionat, braziliani ka shenuar mesatarisht 0,48 gola per ndeshje, me shume se mesatarja e yjeve te tjere si Stoickov (0,47), Shuster (0,37), Kuman (0,34), Krujf (0,33) dhe Figo (0,17). Maradona (0,61) dhe Rivaldo (0,54) jane perpara tij, por argjentinasi dhe braziliani nuk kane fituar ne Champions League me skuadren e Barcelones. Ronaldo (0,91) dhe Romario (0,73) kane shenuar me shume, por nuk kane shkelqyer sa Ronaldinjo.

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    A do te perseritet historia?

17 Mars Ne qofte se Ronaldinjo do te shkoje tek Milani sezonin e ardhshem, atehere do te perseritet nje histori shume e njohur. Shume yje te skuadres katalanase e kane braktisur kete skuader ne momentin e saj me te mire dhe drejtuesit nuk kane qene ne gjendje qe t’i mbajne keta lojtare. Nje gje e tille ka ndodhur me pare me yje si Suarez, Maradonen, Shuster, Laudrup, Ronaldo dhe Figo. Hoan Laporta dhe te tjeret duhet te mos e lejojne qe te perseritet e njejta histori. Edhe pse shume prej tyre perfunduan duke veshur fanellen e Realit te Madridit, cdo rast ka historine e tij. Futbollisti i pare qe Barcelona la te lire qe te largohej ishte Luis Suarez. Ne ate kohe Suarez ishte nje lojtar shume i rendesishem per skuadren katalanase. Tifozet adhuronin me shume veteranin Kubala, por Barcelona besonte me shume tek i riu Suarez. Ne ate kohe tekniku i Barces ishe Heleno Herrera, i cili e braktisi klubin per shkak te eleminimit ne Europe perballe Realit te Madridit. Me pas shkoi tek Interi, bleu Suarezin dhe se bashku “pushtuan” Europen. E njejta gje ka ndodhur edhe me Maradonen, ku drejtuesit katalanas e lane te lire, por argjentinasi u shpall kampion me skuadren e Napolit. Me pas i erdhi radha Bernd Shusterit. Gjermani u largua per shkak te disa mosmarreveshjeve me trajnerin Terri Vejnebells. Po ashtu edhe Mikael Laudrup u largua nga “Skuadra e Endrrave” i Hoan Krujfit. Me vone, Ronaldo u largua nga Barcelona dhe shkoi tek Interi sepse keshtu vendosen menaxheret e tij. Jane gjera qe ndodhin dhe vite me pas braziliani perfundoi te Reali i Madridit. Por, zhgenjimi dhe tradhetia me e madhe ishte Luis Figo, i cili la skuadren katalanase per te shkuar te Reali i Madridit.

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Dinjo: Te ardhmes nuk i dihet!

17 Mars Roberto de Asis, vellai dhe menaxheri i Ronaldinjos, ne nje interviste te dhene ka deklaruar se braziliani do te qendroje te Barca. “Asgje nuk ka ndryshuar. Ne po vazhdojme ne nje projekt qe e kemi krijuar me Barcelonen dhe marredhenia eshte shume e mire dhe nuk ka ndryshuar asgje”. I pyetur per zerat e shumta qe qarkullojne per udhetimin e tij ne Milano, Roberto kerkoi te sqaronte gjithcka: “Te gjithe e dine qe une kam qene ne Milano, por ka ndodhur per shkak te Oliveras”. Ndersa Ronaldinjo foli dje per media te ndryshme te Brazilit dhe dergoi nje mesazh optimist per tifozet e Barcelones. “Tani ndihem shume mire te Barca, edhe pse nuk i dihet se cfare mund te ndodhe ne te ardhmen. Ndihem i lumtur ketu dhe deshiroj te qendroj”. Gjithashtu ne deklaratat e bera dje ne televizonin “Al Jazeera”, Dinjo u shpreh shume optimist per te ardhmen e tij. “Ne keto momente gjithcka eshte e qete ketu, por ne futboll kurre nuk i dihet se cfare mund te ndodhe. Deshira ime eshte qe te qendroj”.

Si “Skuadra e Endrrave” e Krujfit

Sipas Dinjos, objektivi i Barcelones eshte titulli i trete radhazi ne Spanje. “Objektivi yne eshte qe te fitojme titullin e trete radhazi. Nje gje e tille nuk eshte arritur qe nga epoka e Johan Krujfit dhe po t’ia arrinim do te ishte me te vertete fantastike”, tha braziliani. Ylli katalanas mendon se eshte rikuperuar plotesisht dhe se do te jape maksimumin e tij ne ndeshjet e mbetura, ndersa eshte i sigurt qe Barca do te permbushe objektivat qe i kane mbetur. “Kam perjetuar dy vite shume te mire, ne te cilet kam punuar shume dhe kemi arritur te fitojme tituj shume te rendesishem. Ne fund te 2006 isha i lodhur, por per fat kjo lodhje kaloi shume shpejt dhe kam arritur te rikuperoj formen time me te mire. Ne keto momente ndihem shume mire”.

Marredhenia me Eto’one

Persa i perket problemeve apo mosmarreveshjeve ne skuader dhe marredhenies se tij me Samuel Eto’one, ylli brazilian tha: “Nuk eshte e thene qe njeri te thote dicka te keqe per tjetrin, por ka edhe momenti te veshtira ne skuader te cilat duhen kaluar me qetesi. Marredhenia ime me Samuelin eshte fantastike dhe kete mund t’ua them me shume sinqeritet. Ka shume zera dhe thashetheme, por e verteta eshte kjo qe po iu them une”, tha Ronaldinjo. Ne Brazil te gjithe mendojne se Ronaldinjo do te qendroj edhe nje vit tjeter te skuadra e Barcelones dhe me pas do te shkoje tek Milani. Gjihcka eshte e hapur dhe i gjithe ky mister do te zbulohet ne fund te sezonit.

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Formacionet e mundshme te ndeshjeve te Serise A

17 Mars Askoli

Formacioni i mundshem (4?4?2): Elefteropulos, Vastola, Melara, Koralo, Minieri, Fini, Budianski, P.Zaneti, Peshe, Paolucin, Bjelanovic.

Te disponueshem: Bokolini, N’Siabamfumu, Centi, Xhob, Xhampa, Guberti, Perruli

Tr.: Soneti.

Te padisponueshem: Paljuka, Di Biaxho, Fontana, Soncin, Bonani, Lombardi, Foljo, M.Delvekio.

Te skualifikuar: Nastaze.

Inter

Formacioni i mundshem (4?1?2?1?2): Sezar, Burdiso, Kordoba, Materaci, Groso, Dakurt, Zaneti, Stankovic, Figo, Kruz, Ibrahimovic.

Tr.: Mancini.

Te disponueshem: Toldo, Samuel, Maksuell, Solari, Rekoba , Adriano, Krespo, Maikon.

Te padisponueshem: Vieira, Kambiaso.

Milan

Formacioni i mundshem (4?4?1?1): Dida, Odo, Bonera, Favali, Jankulovski, Gatuzo, Pirlo, Sedorf, Ambrozini, Kaka, Ronaldo.

Te disponueshem: Kalac, Favali, Kafu, Broki, Gurkuf, Inzagi, Xhilardino.

Tr.: Anceloti.

Te padisponueshem: Serxhinjo, Nesta, Kaladze, Maldini.

Te skualifikuar: Borrielo.

Atalanta

Formacioni i mundshem (4?4?1?1): Kalderoni, Belini, Rivalta, Loria, Ariati, Ferreira?Pinto, Miljacio, Donati, Defendi, Doni, Xampanja.

Te disponueshem: Ivan, Karrocieri, Bernardini, Bombardini, Abeijon, Tisone, Ventola, Talamonti, Adriano.

Tr.: Kolantuono.

Te padisponueshem: Vieri, Konteh.

Te skualifikuar: asnje.

Parma

Formacioni i mundshem (4?3?3): Buci, Ferroneti, Kouto, Kontini, Kastelini, Desena, Bolano, Parravicini, Gasbarroni, Muslimovic, Rosi.

Te disponueshem: De Lucia, Boketi, Koli, Kardone, Perna, Cigarini, Kutuzov.

Tr.: Ranieri.

Te padisponueshem: Morfeo, Paponi, Pizanu, Grela.

Te skualifikuar: Paci, Budan.

Siena

Formacioni i mundshem (4?3?1?2): Maninger, Bertoto, Rinaudo, Portanova, Molinaro, Antonini, Eremenko, Vergasola, Koca, Makarone, Frik.

Te disponueshem: Benusi, Negro, Gastaldelo, Brevi, Galopa, Lokateli, Korvia.

Tr.: Berreta.

Te padisponueshem: Konko.

Te skualifikuar: Kodrea.

Sampdoria

Formacioni i mundshem (4?4?2): Kastelaci, Zenoni, Falkone, Akardi, Pieri, Maxhio, Palombo, Delvekio, Franceskini, Kualjarela, Bonacoli.

Te disponueshem: Zoti, Sala, Zigler, Da Mota, Parola, Ferrari, Baxani.

Tr.: Novellino

Te padisponueshem: asnje.

Te skualifikuar: Flaki

Palermo

Formacioni i mundshem (4?4?1?1): Fontana, Zakardo, Biava, Barzalji, Pizano, Diana, Guana, Simplisio, Breshiano, Di Mikele, Kavani.

Te disponueshem: Aliardi, Kasani, Tedekio, Xhakomaci, Kiaramitaro, Matusiak, Brienca, Karaciolo.

Tr.: Guidolin.

Te padisponueshem: Amauri, Kapuano, Korini.

Kaljari

Formacioni i mundshem (4?4?2): Fortin, Ferri, Lopez, Bianko, Del Groso, Biondini, Budel, Koluci, D’Agostino, Kapone, Suazo.

Te disponueshem: Aresti, Bizera, Pizano, Agostini, Markini, Pepe, Lanxhela

Tr.: Xhampaolo.

Te padisponueshem: Espozito.

Te skualifikuar: Konti.

Kievo

Formacioni i mundshem (4?3?3): Skuici, Moro, Mandeli, D’Ana, Lana, Samarko, Italiano, Brigi, Semioli, Bogdani, Pelisier.

Te disponueshem: Konceti, Malago, Markeze, Mantovani, Markolini, Kocolino, Kosovski.

Tr.: Delneri

Te padisponueshem: Kosato, Lusiano, Obina, Sicinjano.

Mesina

Formacioni i mundshem (4?4?2): Kaljoni, Lavekia, Zanki, Rea, Parizi, Alvarez, D’Aversa, Kandela, Masielo, Rigano, Flokari.

Te disponueshem: Paoleti, Morelo, Xhalombardo, Pestrin, Kordova, Iliev, Di Napoli.

Tr.: Kavazin.

Te padisponueshem: Zoro, Bakaioko, Iuliano, Mineti.

Te skualifikuar: De Vece.

Torino

Formacioni i mundshem (4?4?2): Abiati, Komoto, Bovo, Brevi, Balestri, Lazetic, Galo, Ardito, Rozina, Muci, Stelone.

Te disponueshem: Taibi, Cofi, Koko, Barone, De Ashentis, Abruskato, Konan.

Tr.: De Biazi.

Te padisponueshem: Martineli, De Souza.

Te skualifikuar: Franceskini.

Katania

Formacioni i mundshem (4?3?3): Pantaneli, Silvestri, Sotil, Stovini Vargas, Kazerta, Eduesi, Baioko, Koluci, Spinezi, Korona.

Tr.: Marino.

Te disponueshem: Spadavekia, Mineli, Sardo, Lucenti, Rosini, Izko, Biso

Te padisponueshem: Maskara, Morimoto, Falsini.

Rexhina

Formacioni i mundshem (3?4?2?1): Puxhioni, Aronika, Xhosa, Lukareli, Mesto, Tonjoci, Tedesko, Modesto, Foxhia, Amoruzo, Bianki.

Te disponueshem: Novakovic, Di Dio, Nardini, Esteves, Amerini, Nielsen, Misiroli.

Tr.: Maxarri.

Te padisponueshem: Lanzaro, Kampanjolo, Gaci, Vixhiani.

Fiorentina

Formacioni i mundshem (4?1?2?2?1): Frei, Ujfalushi, Gamberini, Daineli, Paskual, Liverani, Blazi, Pacienca, Jorgensen, Mutu, Toni. Te disponueshem: Lupateli, Kroldrup, Potenca, Kuzmanovic, Montolivo, Rexhinaldo, Pacini.

Tr.: Prandeli.

Te disponueshem: Donadel, Gobi, Santana.

Roma

Formacioni i mundshem (4?2?3?1): Doni, Kaseti, Mekses, Ferrari, Toneto, De Rosi, Pizarro, Vilhelmson, Perrota, Mansini, Toti.

Te disponueshem: Kurci, Panuci, Fati, Rozi, Tavano, Vucinic.

Tr.: Spaleti

Te padisponueshem: Kivu, Akuilani, Martinez.

Lacio

Formacioni i mundshem (4?3?1?2): Balota, Beleri, Stendardo, Zauri, Boneto, Mudingai, Ledezma, Mutareli, Mauri, Roki, Pandev.

Te disponueshem: Berni, Diakiti, De Silvestri, Baronio, Makinua, Tare, S.Inzagi, Manfredini.

Te padisponueshem: Kribari, Sivilja, Behrami, Peruci, Firmani.

Tr.: Rosi.

Empoli

Formacioni i mundshem (4?3?1?2): Bali, Raxhi, Lukini, Pratali, Tosto, Bushe, Almiron, Moro, Vanuki, Poci, Saudati.

Te disponueshem: Basi, Vanilji, Marzorati, Marianini, Ficini, Mateini, Korali.

Tr.: Kanji.

Te padisponueshem: Adani.

Udineze

Formacioni i mundshem (3?5?2): De Sanktis, Zapotocni, Natali, Zapata, Obodo, De Martino, Pinci, Muntari, Dosena, Azamoah, Di Natale.

Te disponueshem: Kazaca, Koda, Goti, Lukovic, Sikera, D’Agostino, Tiboni.

Tr.: Malezani.

Te padisponueshem: Barreto, Felipe, Zenoni, Mota, Iakuinta.

Te skualifikuar: Mota.

Livorno

Formacioni i mundshem (3?5?1?1): Amelia, Grandoni, Kufur, Galante, Baleri, Morrone, Kopola, A.Filipini, Paskuale, Fiore, Lukareli.

Te disponueshem: Manita, Rezaei, Pfertcel, Pasoni, Vidigal, Cezar, Paulinjo.

Tr.: Arrigoni.

Te padisponueshem: Fanuci.

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Formacionet e mundshme te ndeshjeve te Serise A

17 Mars Askoli

Formacioni i mundshem (4?4?2): Elefteropulos, Vastola, Melara, Koralo, Minieri, Fini, Budianski, P.Zaneti, Peshe, Paolucin, Bjelanovic.

Te disponueshem: Bokolini, N’Siabamfumu, Centi, Xhob, Xhampa, Guberti, Perruli

Tr.: Soneti.

Te padisponueshem: Paljuka, Di Biaxho, Fontana, Soncin, Bonani, Lombardi, Foljo, M.Delvekio.

Te skualifikuar: Nastaze.

Inter

Formacioni i mundshem (4?1?2?1?2): Sezar, Burdiso, Kordoba, Materaci, Groso, Dakurt, Zaneti, Stankovic, Figo, Kruz, Ibrahimovic.

Tr.: Mancini.

Te disponueshem: Toldo, Samuel, Maksuell, Solari, Rekoba , Adriano, Krespo, Maikon.

Te padisponueshem: Vieira, Kambiaso.

Milan

Formacioni i mundshem (4?4?1?1): Dida, Odo, Bonera, Favali, Jankulovski, Gatuzo, Pirlo, Sedorf, Ambrozini, Kaka, Ronaldo.

Te disponueshem: Kalac, Favali, Kafu, Broki, Gurkuf, Inzagi, Xhilardino.

Tr.: Anceloti.

Te padisponueshem: Serxhinjo, Nesta, Kaladze, Maldini.

Te skualifikuar: Borrielo.

Atalanta

Formacioni i mundshem (4?4?1?1): Kalderoni, Belini, Rivalta, Loria, Ariati, Ferreira?Pinto, Miljacio, Donati, Defendi, Doni, Xampanja.

Te disponueshem: Ivan, Karrocieri, Bernardini, Bombardini, Abeijon, Tisone, Ventola, Talamonti, Adriano.

Tr.: Kolantuono.

Te padisponueshem: Vieri, Konteh.

Parma

Formacioni i mundshem (4?3?3): Buci, Ferroneti, Kouto, Kontini, Kastelini, Desena, Bolano, Parravicini, Gasbarroni, Muslimovic, Rosi.

Te disponueshem: De Lucia, Boketi, Koli, Kardone, Perna, Cigarini, Kutuzov.

Tr.: Ranieri.

Te padisponueshem: Morfeo, Paponi, Pizanu, Grela.

Te skualifikuar: Paci, Budan.

Siena

Formacioni i mundshem (4?3?1?2): Maninger, Bertoto, Rinaudo, Portanova, Molinaro, Antonini, Eremenko, Vergasola, Koca, Makarone, Frik.

Te disponueshem: Benusi, Negro, Gastaldelo, Brevi, Galopa, Lokateli, Korvia.

Tr.: Berreta.

Te padisponueshem: Konko.

Te skualifikuar: Kodrea.

Sampdoria

Formacioni i mundshem (4?4?2): Kastelaci, Zenoni, Falkone, Akardi, Pieri, Maxhio, Palombo, Delvekio, Franceskini, Kualjarela, Bonacoli.

Te disponueshem: Zoti, Sala, Zigler, Da Mota, Parola, Ferrari, Baxani.

Tr.: Novellino

Te padisponueshem: asnje.

Te skualifikuar: Flaki

Palermo

Formacioni i mundshem (4?4?1?1): Fontana, Zakardo, Biava, Barzalji, Pizano, Diana, Guana, Simplisio, Breshiano, Di Mikele, Kavani.

Te disponueshem: Aliardi, Kasani, Tedekio, Xhakomaci, Kiaramitaro, Matusiak, Brienca, Karaciolo.

Tr.: Guidolin.

Te padisponueshem: Amauri, Kapuano, Korini.

Kaljari

Formacioni i mundshem (4?4?2): Fortin, Ferri, Lopez, Bianko, Del Groso, Biondini, Budel, Koluci, D’Agostino, Kapone, Suazo.

Te disponueshem: Aresti, Bizera, Pizano, Agostini, Markini, Pepe, Lanxhela

Tr.: Xhampaolo.

Te padisponueshem: Espozito.

Te skualifikuar: Konti.

Kievo

Formacioni i mundshem (4?3?3): Skuici, Moro, Mandeli, D’Ana, Lana, Samarko, Italiano, Brigi, Semioli, Bogdani, Pelisier.

Te disponueshem: Konceti, Malago, Markeze, Mantovani, Markolini, Kocolino, Kosovski.

Tr.: Delneri

Te padisponueshem: Kosato, Lusiano, Obina, Sicinjano.

Mesina

Formacioni i mundshem (4?4?2): Kaljoni, Lavekia, Zanki, Rea, Parizi, Alvarez, D’Aversa, Kandela, Masielo, Rigano, Flokari.

Te disponueshem: Paoleti, Morelo, Xhalombardo, Pestrin, Kordova, Iliev, Di Napoli.

Tr.: Kavazin.

Te padisponueshem: Zoro, Bakaioko, Iuliano, Mineti.

Te skualifikuar: De Vece.

Torino

Formacioni i mundshem (4?4?2): Abiati, Komoto, Bovo, Brevi, Balestri, Lazetic, Galo, Ardito, Rozina, Muci, Stelone.

Te disponueshem: Taibi, Cofi, Koko, Barone, De Ashentis, Abruskato, Konan.

Tr.: De Biazi.

Te padisponueshem: Martineli, De Souza.

Te skualifikuar: Franceskini.

Katania

Formacioni i mundshem (4?3?3): Pantaneli, Silvestri, Sotil, Stovini Vargas, Kazerta, Eduesi, Baioko, Koluci, Spinezi, Korona.

Tr.: Marino.

Te disponueshem: Spadavekia, Mineli, Sardo, Lucenti, Rosini, Izko, Biso

Te padisponueshem: Maskara, Morimoto, Falsini.

Rexhina

Formacioni i mundshem (3?4?2?1): Puxhioni, Aronika, Xhosa, Lukareli, Mesto, Tonjoci, Tedesko, Modesto, Foxhia, Amoruzo, Bianki.

Te disponueshem: Novakovic, Di Dio, Nardini, Esteves, Amerini, Nielsen, Misiroli.

Tr.: Maxarri.

Te padisponueshem: Lanzaro, Kampanjolo, Gaci, Vixhiani.

Fiorentina

Formacioni i mundshem (4?1?2?2?1): Frei, Ujfalushi, Gamberini, Daineli, Paskual, Liverani, Blazi, Pacienca, Jorgensen, Mutu, Toni. Te disponueshem: Lupateli, Kroldrup, Potenca, Kuzmanovic, Montolivo, Rexhinaldo, Pacini.

Tr.: Prandeli.

Te disponueshem: Donadel, Gobi, Santana.

Roma

Formacioni i mundshem (4?2?3?1): Doni, Kaseti, Mekses, Ferrari, Toneto, De Rosi, Pizarro, Vilhelmson, Perrota, Mansini, Toti.

Te disponueshem: Kurci, Panuci, Fati, Rozi, Tavano, Vucinic.

Tr.: Spaleti

Te padisponueshem: Kivu, Akuilani, Martinez.

Lacio

Formacioni i mundshem (4?3?1?2): Balota, Beleri, Stendardo, Zauri, Boneto, Mudingai, Ledezma, Mutareli, Mauri, Roki, Pandev.

Te disponueshem: Berni, Diakiti, De Silvestri, Baronio, Makinua, Tare, S.Inzagi, Manfredini.

Te padisponueshem: Kribari, Sivilja, Behrami, Peruci, Firmani.

Tr.: Rosi.

Empoli

Formacioni i mundshem (4?3?1?2): Bali, Raxhi, Lukini, Pratali, Tosto, Bushe, Almiron, Moro, Vanuki, Poci, Saudati.

Te disponueshem: Basi, Vanilji, Marzorati, Marianini, Ficini, Mateini, Korali.

Tr.: Kanji.

Te padisponueshem: Adani.

Udineze

Formacioni i mundshem (3?5?2): De Sanktis, Zapotocni, Natali, Zapata, Obodo, De Martino, Pinci, Muntari, Dosena, Azamoah, Di Natale.

Te disponueshem: Kazaca, Koda, Goti, Lukovic, Sikera, D’Agostino, Tiboni.

Tr.: Malezani.

Te padisponueshem: Barreto, Felipe, Zenoni, Mota, Iakuinta.

Te skualifikuar: Mota.

Livorno

Formacioni i mundshem (3?5?1?1): Amelia, Grandoni, Kufur, Galante, Baleri, Morrone, Kopola, A.Filipini, Paskuale, Fiore, Lukareli.

Te disponueshem: Manita, Rezaei, Pfertcel, Pasoni, Vidigal, Cezar, Paulinjo.

Tr.: Arrigoni.

Te padisponueshem: Fanuci.

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Mbrojtja zikalter “hap” merkaton

17 Mars Interi duhet te ishte nje nga formacionet qe me pak nga te gjitha duhet te dilte ne merkaton e veres, duke bere blerje te tjera, por nje e papritur ka bere qe agjentet zikalter te nisin te levizin. Pra, skualifikimi i UEFA?s per Burdison, Maikonin dhe Kordoben, pas sherrit te Valencias, therret klubin zikalter qe te mendoje per te blere mbrojtes. Jane shume emrat ne qarkullim, nga Mesto te Daineli, e deri te Pepe i Portos, per ta mbyllur me Krisin e Lionit. Emri me i lakuar eshte ai i mbrojtesit te Fiorentines, Dario Daineli, i cili eshte 28 vjec dhe eshte gati qe te firmose nje kontrate trevjecare me zikalterit. Por, edhe Falkone e Sampdorias eshte ne objektivat zikalter, per merkaton e ardhshme. Nje nga talentet qe mund te kerkohet me ngulm nga Mancini eshte Pepe, qe luan ne kampionatin portugez, me skuadren e Portos. Nje tjeter emer eshte Zabaleta, qe luan me Espanjolin, por kartoni i tij vlen 10 milion euro.

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Zaneti: UEFA, denime te ashpra!

17 Mars Kapiteni i Interit, Havier Zaneti, eshte ndalur te ndeshkimet e dhene nga UEFA, per ngjarjen e turpshme te ndodhur ne Valencia, ne stadiumin “Mestalla”, ne ndeshjen e Interit, me spanjollet. Ne fund te takimit, ka pasur nje sherr masiv, me lojtareve zikalter dhe atyre spanjoll. Organi me i larte i futbollit europian vendosi qe te skualifikonte me gjashte jave Maikonin dhe Burdison, me tre Kordoben dhe me dy Kruzin. Argjentinasi u shpreh: “Me vjen keq, sepse u morren denime te ashpra, duke pare se nuk kishte shume motive. Natyrisht, ne e pesuam me shume dhe kjo nuk me pelqeu. Sigurisht, jam dakort me klubin qe deshiron t’i shkoje deri ne fund kesaj ceshtjeje. Dreka ne Apiano Gentile? Ishte nje mendim i imi dhe i Burdisos, qe thame se nje barbeky do te na bente shume mire, sepse ishte nje dite e bukur dhe me diell. Burdiso eshte nje kuzhinier i zoti dhe di te gatuaje shume mire... Titulli? Te presim deri ne fund dhe te kryqezojme gishtat qe te mos ndodhe ndonje skandal tjeter...”, perfundoi Zaneti.

Tema tė Ngjashme

1. Biblioteka e Leēes, 300 dorėshkrime pėr Shqipėrinė
    Nga Davius nė forumin Arkeologji/antropologji
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 29-08-2008, 19:34
  2. Historia e bllokimit tė gazetės Rilindja
    Nga Davius nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 31-08-2006, 07:59
  3. Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 16-07-2006, 00:50
  4. KOHA JONE dhe BERISHA.
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 07-08-2002, 13:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •