Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 30
    i/e larguar Maska e Edelweiß
    Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Vendndodhja
    Fshat
    Postime
    103

Dashuria dhe ju.

Kam vene re qe shume njerez refuzojne ose kane frike ti kushtohen dikujt. Pse ndodh kjo?! Kan frik se do vijn nje dite ku mund te lendohen apo s'jane me te afte te dashurojne?

Jeni te gatshem per te dashuruar? C'fare ju pengon nese pergjigjja eshte jo?

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    jame i gatshem edhe ate njer ne momentin e fundit , me piken e gjakut te fundit do te luftoj gjer sa te ari ne dashuri te vertet
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

Fine Wine Maska e ildushja
    Anėtarėsuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Rr. A Kasemi, N'ajėr
    Postime
    832
    Citim Postuar mė parė nga Edelweiß
    Kam vene re qe shume njerez refuzojne ose kane frike ti kushtohen dikujt. Pse ndodh kjo?! Kan frik se do vijn nje dite ku mund te lendohen apo s'jane me te afte te dashurojne?

Dashurin e sinqert nuk e ka njeri frike zemer, e di qe ai person do me lendoje ose merzisi ndonjehere, po nese duhemi s'kan rendezi zenkat e vogla.

Arsyeja pse i jam shmangur dashurise me para ka qene sepse nuk mendoja se ja vlente njeri ti jepja gjith kohen, energjine, ndjenjat e mia.. dhe derisa gjeta ate qe dua ashtu ndiesha.
    "and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern

Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Vendndodhja
    Fshat
    Postime
    103
    Citim Postuar mė parė nga KuSi
    jame i gatshem edhe ate njer ne momentin e fundit , me piken e gjakut te fundit do te luftoj gjer sa te ari ne dashuri te vertet

Schön Cfare do beje per dashurine?

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    Schön Cfare do beje per dashurine?
    c'do gje mund te bej , gjeri sa ta ari qellimin tim

Po JU

Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Vendndodhja
    Fshat
    Postime
    103
    Citim Postuar mė parė nga ildushja
    Dashurin e sinqert nuk e ka njeri frike zemer, e di qe ai person do me lendoje ose merzisi ndonjehere, po nese duhemi s'kan rendezi zenkat e vogla.

Arsyeja pse i jam shmangur dashurise me para ka qene sepse nuk mendoja se ja vlente njeri ti jepja gjith kohen, energjine, ndjenjat e mia.. dhe derisa gjeta ate qe dua ashtu ndiesha.

Ildushe, te gjithe duam te na duan dhe te duhemi, sidomos tek sexi femer eshte shume e theksuar si ndjenje.

Une e di sh. mire qe vlera absolute nuk ka..di qe ne cdo vlere ka dhe nje gabim relativ. Atehere pse e absolutisojme dashurine ? Psh. ti the : ' pse i jam shmangur dashurise me para ka qene sepse nuk mendoja se ja vlente njeri ti jepja gjith kohen, energjine, ndjenjat e mia' edhe une ta besoj sepse e bej dhe vete
    Nga pervoja kam kuptuar se probabiliteti te takohen njekohesisht dy njerez qe pelqen eshte pothuaje 0. Por ajo qe dua te them eshte se pas asaj shmanges nuk e ke me te lehte.... Duhet kurajo te jetosh perseri
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Edelweiß : 07-12-2006 mė 13:33

Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Vendndodhja
    Fshat
    Postime
    103
    Citim Postuar mė parė nga KuSi
    c'do gje mund te bej , gjeri sa ta ari qellimin tim

Po JU

Hm, me then te drejten nuk di cte them. Nje femer si une ka nevoje per siguri besim dhe perkushtim. Kshu qe une jam ceshtje me vete

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    he mo po si qenka ai mashkulli ideal i yti

Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Vendndodhja
    Fshat
    Postime
    103
    Kusi sic duket tema ka marr rrjedhen e gabuar sepse nuk po le vend per bashkbisedim ...nejse persa i perket pyetjes tende mendoj se nuk kam ndonje mashkull ideal. Duhet thjesht te me pelqej mua ose duhet te dije me an te sjelljes, nivelit karakterit te bjeri ne sy ke mua. Jane gjera te vogla ato qe ndonjehere na terheqin me shume

Sakrifica nuk ndermarr asnje ... jo ne fillim sepse nuk besoj ke dashuria me shikim te pare... por mai dire mai thot bota lol

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092

Lale une jom gati qe tashi te dashuroj, edhe te garantoj qe kam me te cu ne qytet ku ke per te pase gjerat si me poshte:

1-) drita me kufizime 4 ore ne dite, e jo si ne fshat me nga 7 e 8 ore

2-)ke per te ece ne asfalt sapo qe te shkeli koma jasht shpise, e jo sikur ne fshat qe te duhetme udhetu 3 ore maje Ifes qe te dallosh shenjat e para te asfaltit

dhe 3-)

kom per ta lon telekomanden e TVse qe ta cosh televizorin nga te dojne e ardhe zemer.

Tani nqs dikush tjeter mund te ofroje me shum se mua zgjidh ate, por edhe nje gje dua te them perpara se ta myll ket post: une jom mjeshter ne divan

C'pret mi katunare, ske per ta gjet mo mire

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •