Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-01-2007
    Postime
    2

Kėrkoj Berat Begun

te nderuar miq
    jam Minirja jetoj ne USA, kam deshire te di per njerin prej nxenseve me te dalluar te gjimnazeve ne Podujeve. Emri i tij ishte Berat Begu i cili ne vitin 1989 eshte burgosur rrahur dhe maltretuar nga Policia serbe ne menyre me brutale. Ai ishte i denuar edhe me burg prej 2 muajeve. ishte i perjashtuar nga shkolla. Ai shkruante ne nje gazete lokale kunder okupimit serb, emri i gazetes nuk me kujtohet.
    Ai ishte edhe gazetar ne Boten e re shkruante kunder regjimit. Per kete arsye ai u burgos prape ne vitin 1994 apo 1995 nuk me kujtohet saktesisht.

Sipas nje burimi nga podujeve z Berat Begut i ishte ndaluar pergjithmone te punesohej. ishte i nje familje te varfer dhe te pervuajtur te ndjekur dhe te persekutuar nga regjimi. ku eshte shtypi sot, perse nuk flasin per kete njeri. Ku eshte berat begu sot qfare bene, qfare punon, apo ndoshta nuk eshte gjallle fare.
    Ju lutem nese dini diqka per Beratin me shkruani ne kete adrese: mihajrullahi@hotmail.com

beratin e kam takuar nje her ne podujeve se bashku me Agron Rrahmani.

Perse nuk shkruani per kete gjenerat te re.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-11-2006
    Postime
    193
    Hi Minire[me lejo te te komplimenton per emrin e bukur]

Beratin e njoh shume, jemi miq qe vitet 1990. Beratin per here te pare e kam takuar ne Zvicer ne 1993. E kishte lene profesionin e gazetarise se skishte shume leke, dhe kishte filluar te merrej me shpendarje droge. Pasi beri ca leke ashtu, u kthye ne pimp dhe heren e fundit qe e kam takuar [nga vitet 2000], kishte 6 vajza qe punonin per te. Shume djale i zoti, kam respekt te madh per te.

Tema tė Ngjashme

1. Permbledhje dua te zgjedhura
    Nga Nur_11 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-03-2009, 08:09
  2. Kerkoj pune...
    Nga Insomnus nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 08-01-2007, 23:25
  3. Lutje pėr Muslimanėt
    Nga Acid_Burn nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 03-03-2006, 10:59
  4. te kerkoj (se me mungon)
    Nga ^VJOSA^ nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 09-01-2003, 10:25
  5. Kėrkoj!
    Nga zemri nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-08-2002, 08:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •