Nqs se me ndodh dhe nuk e kam parë që relacioni nuk shkon mire i ve vehtes pak gabim dhe shikoj çfarë kam bere ose nuk kam bere që nuk shkon mire.
Po me thane që "s'te dua më" më dhemb shpirti (Po e desha akoma unë dhe jo thjesht sepse preket egoja ime) por nuk kontrollohen ndjenjat dhe nuk i vë faj njeriut. Perkundrazi preferoj te me thone kete se sa ta zgjasin relacionin keq e me keq. Eshte guxim t'i thuash tjetrit qe se do me. Eshte me e thjesht ta fshehish dhe të provokosh ndarjen duke u sjellur keq.
Nuk e kuptoj perse i duket disave çudi që dashurija mbaron. Po se ushqeve dashurine çdo dite dhe po se mbajte relacionin po ashtu, të dyja degjenerojne dhe shuhen. ka ca njerez që nqs i thua nje hera "te dua" e flejne mendjen per gjithmone, per vete nuk mendoj se eshte keshtu.
Do ndjehesha ose i liruar ose i deshperuar pastaj jeta vazhdon.....![]()
Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)
Prej te gjithave ideve me shum me pelqen ideja e Bebushes ....
Po nese me ndodh nje gje e till shpresoj se do e kisha marre me gjakftohtsi .... Se na nxehemi shpejtheh
... Por nuk kisha dashur te jem ne ate pozit ne asnjefar menyre ...
Peac.
... sTranger in Paradise
Ne situata te tilla...sa me shpejt ta pranosh humbjen aq me i fituar je!
Merr ca kohe pushim, bej ndonje aktivitet me shoqerine. Plage te tilla i kuron vetem koha, por jo duke qendruar mbyllur.
Gradualisht, me nje njohje te re...e gjitha ngelet nje eksperience prapa kraheve.
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Ndoshta do ta kisha mallkuar per gjithe jeten,por perseri do ti uroja fat ne jeten e saj aq kisha.
Jeta vazhdon edhe pse nuk e pranojme ndonjeher po ske cka i bene.
Sikur te ishe jeta ajo qe e mendojm hee sa mire do ishe.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Do të vazhdoja jetën
Nuk u shua bota për një mashkull.
Krijoni Kontakt