Postuar mė parė nga
Homza
Muhamed, degjo ktu cuno.....kete lajmin e kishe dhon tek TopChannel, prandaj edhe e ndegjova. Nuk eshte se hy e lexoj lajme ne web per arsye kohe, dhe kete shkrimin tend siper nuk e lexova per arsye kohe e ca puneve tjera me interesante.
Ne e kemi bo nje her kete pun debat, pra ti po i nxin shqiptaret e UK fare, edhe ta kam thene nuk eshte se pasqyro tamam rrealitetin se ca ndodh me patriotet tuj ktu ne UK, sinqerisht e mendoj qe ne shqiptaret e UK jemi nje nder valet refugjate me puntore dhe qe nxjerrim buken e gojes me djeresn e ballit. Shumica e lajmeve tua per ne eshte kronike e zeze, jo po shqiptaret u cun pa pagu ne darken e Cekut, jo po shqiptaret nuk i paguajne gjobat e trafikut, jo po shqiptaret thyjne arrat me dhom----ca jan kto artikuj mer? Pse nuk vete te besh ndonje interviste tek ndonje graduation day, ne cdo universitet ke te pakten 5 shqiptare qe dalin me nota te shkelqyera,
pse nuk ben ndonje lajm per Krenshqik Qaton, kampin e stervitjes, oponentet e ardheshem...ne kemi fatin qe kemi shqiptarin e vetem, qe bokson me flamurin kuq e zi? Edhe pikerisht ky mendoj qe eshte pasqyra me e mire per Shqiptaret e UK....njerez punetor, te dobishem dhe shum krenar qe jan shqipe.
pse nuk ben ndonje lajm per kopmanite me te medha shqiptare ne UK, une personalish njof tre vellezer Kosovar qe kan nje firme shum te madhe zdruktarie, dhe qe jan pronaret e nje lokali te madhe ne west lon, mos gabohem quhet Buka restorant.
pse nuk interesohesh tre pasqyrosh, jeten e ktyre shqiptareve, qe nga fillimi kur erdhen ne Uk dhe sot, qe jan te marresh shembull per mire tek ta.
besoj qe kto lloj lajmesh zgjojne kureshtje, tek punedhensit tuaj dhe lexusit/degjusit....kshu dalin fitues te gjith....mund te merresh me kronike te zeze ama balancoje disi.
Ti thjesht kopjon lajme nga nonje search engine, dhe dihet se cdo lajm per shqiptaret ne ate source ka per te qene i zi....ti fare nuk ben ndonje investigim apo nuk ke dore ne ndonje ekskluzivitet, vetem copy an paste nga web te ndryshem anglez qe ne e dime se ca do gjesh atje, sepse nuk ju intereson ktyne te nxjerrin lajme te kendshme per shqiptaret apo ndonje pakice tjeter ne UK.
Me gjth kto se cfar thash siper, une jam me se i kenaqur qe ne Shqiptaret e UK kemi nje gazetar si ty ke TopChannel, nje nder tv me te arritura ne ballakn, me mire qe kemi edhe pse i kronikes se zeze, se mos me pas fare..... Pra vet fakti qe nje nder top tv ka nje gazetar ne UK tregon se ne jemi nje vale rrefugjatesh me kontribut te madh si ne shqiperi po ashtu por me te vogel edhe ne UK.....puna muhamed eshte te nxjerresh ne pah gjera qe vlejne dhe jo qe na nencmojne., nje gazetar si puna jote duhet te dije qe nje lajm i mire nga gurbeti per ne Shqiperi perben lajm biles edhe me shum se nje lajm i keq.
Nga kryeredaktori yt, Hamzaja...... dhe qe te punoj une ke tv tropoja dhe ti te hysh mik? meto ja ke fut kot plako...rri urt se mbase futemi ne miq ke topi ene ta lam that. hahaha
Krijoni Kontakt